Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да си изясните

Разберете дали тя все още изпитва чувства към партньора ви
30 май 2024 22:22, Екип на Az-jenata.bg
6
Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да си изясните

Всеки има своите предишни любовни истории и неуспехи, които могат да повлияят на настоящите отношения. И докато в повечето случаи бившите партньори са си останали в миналото, понякога става така, че оставаме приятели с хората, с които в любовта не ни е провървяло, но в приятелството се разбираме добре.

Ако имате връзка с партньор, който пази приятелски отношения с бившата си, поддържа връзка с нея и редовно общува с нея, това може да се превърне в проблем за вашата връзка.

Кои са нещата, които трябва да изясните с партньора, ако е приятел с бившата?

Изяснете дали тя знае за съществуването ви

Нормално е да изпитате известна ревност или съмнение, че партньорът ви все още има чувства към бившата. Един от показателите за това дали той има сериозни намерения към вас и приятелството с нея не пречи на отношенията ви, е дали тя знае за вас или не. Попитайте го директно, без да драматизирате. Не влагайте излишно напрежение във въпроса си и се опитайте да запазите хладнокръвие. Не го нападайте, а просто покажете женската си необходимост да се чувствате единствена за него.

Разберете причините за края на връзката им

Това ще ви помогне да сте наясно със ситуацията. Ако раздялата е била единственото решение на проблемите в тяхната връзка с цел запазване на приятелските отношения, в това няма нищо лошо. Ако двама човека са имали интимна връзка, но в хода ѝ са осъзнали, че приятелството е това, което ги свързва, а не любовта, няма проблем в това да запазят отношенията си. За да приемете това е важно да разберете точните причини за раздялата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
... защото едвам преди 3 седмици
свързвала двата края. Понякога отивал с пълна пазарска торба при нея. Тя пък беше лисана. Когато видеше, че е дошъл на някое приятелско събиране или в заведение с момиче, изчакваше известно време като дебнеща лисичка и като се увереше, че той интимничи с момичето, усмихнато и ласкаво му казваше"Ти сигурно ще поостанеш" и си тръгваше. И чрез тази тактика успя дълго време да остане абонирана и за портфейла му, и за анатомията му :)) Ако той не беше заминал за чужбина, сигурно щеше да го дои и днес
5
0
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха. Бивша ли? преди 3 седмици
Имахме в компанията един, младо инженерче. Понякога около него виждахме сравнително млада даскалица по физкултура, но по-възрастна от него, разведена, с дете в първи клас. Личеше си, че не са обикновени познати. Когато той си хващаше гадже и момичето усетеше, че има нещо между него и даскалицата, той казваше, че това е бившата му. Но ние знаехме, че не само периодично преспива при нея, но също и че тя успява да му измъква дребни суми. Той пък споделяше с приятели, че й помага, защото....
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Възможно е вие да си въобразявате, че двамата с него сте двойка, а всъщност да сте само една от паралелните му връзки. Случайно сте го видяли да разговаря с една от "баджаначките" ви и сте го попитали коя е тази. Той ви е отговорил, че това е бившата му, с която днес са само добри приятели.
3
0
 
2
 
! Отговори
Тя е хитруша преди 3 седмици
Държи на него, но е усетила, че той гледа на нея само като на поредната бройка. Затова се е престорила, че и за нея отношенията им са неангажиращи. Демонстрира доброжелателно, приятелско отношение спрямо него и внимателно дебне удобен момент, за да се опита да го спечели за сериозна връзка.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За неговите не казва нищо!
1
1
 
3
 
! Отговори
Катя преди 3 седмици
Аз съм приятелка с всичките си бивши.

Спонсорирани публикации