Фолк дивите - ред силикон, ред сланина

Балерините им също са якички, за да не ги засенчват
6 мар 2011 16:16,
237
Фолк дивите - ред силикон, ред сланина
Балерини. Снимка: Dnes.bg

Нова тенденция се забелязва сред родните фолкаджийки. За разлика от преди години, когато държаха на стройна фигура, малка талия и големи гърди, сега като че ли държат само на третото.

Масово фолк дивите трупат килограми и то сериозно. Някои от тях твърдят, че спазват диети, но определено не им личи.

Широки в кръста, с едри задни части и дебели баджаци – така изглеждат до голяма степен българските чалгаджийки.

Докато в пипнатите напудрени клипове килограмите не се виждат и остават прикрити за публиката, то на живо или по време на някои от концертите им, това направо бие на очи. Особено когато се изреждат една след друга на сцената.

Забелязва се и още нещо - балетите на изпълнителките също не са кльощави, както преди. И балерините са качили някой друг килограм и са с по-едни крака от самите звезди на фолка.

„Предполагаме, че това е така, за да прикрият килограмите на певиците”, коментират разпалено фенове.

„Ние обаче си ги харесваме и така”, казват други любители на фолк парчетата.

„Ред силикон, ред сланина – така изглежда българският фолк”, споделят пък античалга феновете.

Още по темата
С или без излишни килограми – значение няма. По-важното е как пеят по-голямата част от родните фолк фурии.

Напоследък тези, които пеят добре на живо се броят на пръстите на едната ръка. Другите продължават да предпочитат плейбек, защото не могат да настроят гласа си с ефектите от програмите за монтаж.

В родния фолк се забелязва и още нещо. Докато преди всеки гледаше да пее сам или най-много в дует с друг изпълнител, вече все по-често парчетата се изпълняват от трима или четирима изпълнители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
t.e slagat si silikonova slanina hehehehehhheh
203
5
 
14
 
! Отговори
Оле затвори очички преди 13 години
209 Напълно съм съгласна с теб. Аз лично съм забранила на детето си да слуша чалга, дори вкарах и стресиращи методи на тази забрана, за да се спазва. Не може курвенското поведение, разголеността, пошлите текстове, *** и тъпани да определят народопсихологията. Явно сме ПЪЛНО ШКАРТО щом се задоволяваме с боклучави изпълнители на посредствена музика и сме готови да изпадаме в транс от силиконови джуки, цици, оперирани носове, присадени коси и изкуствени мигли и нокти. Боже пази България!
202
2
 
8
 
! Отговори
абе... преди 13 години
....човек слуша такава музика от каквато има потребност.По вкус и по цвет,товарищи - нет!!
201
2
 
4
 
! Отговори
tsvety преди 13 години
Нищо ново. :)
200
2
 
5
 
! Отговори
5656 преди 13 години
i na6to prasence taka si be6e,red mesce red slaninka.xaxa
199
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 204Интересува ме...дори много!!Интересува ме че твоята липса на вкус за музика,порно *** които наричаш незаслужено "певици" ще промиват мозъка на моето дете и ще ме карат да се срамувам че съм българин бивайки в чужбина.Интересува ме,че чалга културата превърна от младите хора сбирщина от *** и тарикати чиито единствена цел в живота е да направят някаква далавера или да хванат богат чичко и да въртят *** до припадък в замяна на луксозен живот.
198
6
 
18
 
! Отговори
zloto преди 13 години
ПЕЯТ?!? Вие, наистина ли си въобразявате, че те пеят? ХАХАХА, преди няколко месеца една снимка обиколи мрежата. Снимка, на която една от тези к***и беше хванала микрофона наобратно и се напъваше да грачи. СУС на чалгата, слушайте рок и метъл и понаучете малко английски за да не питате, какво по дяволи те пеят тия. После не искам да чувам коментари, че само грачели. Вземете един ПИНК ФЛОЙД и си преведете творчеството им, слушайте музиката им и ще останете очаровани. Хайде, със здраве ;)
197
4
 
25
 
! Отговори
123 преди 13 години
Чалгата опростачава хората , води до цинизъм, секс и деморализация, до простащина, срив на ценостната система в душите на най-младите , до разоряването на БЪЛГАРИЯ.
196
6
 
25
 
! Отговори
Пепа фолка преди 13 години
Ред сланина, ред силикон ... оппса ооппса ! От това става хубав кючек ! Върви си с винце и джумерки
195
39
 
13
 
! Отговори
тра ла ла преди 13 години
Защо насаждате погрешно мнение,че който слуша чалга и гледа турски сериали е неграмотен ,а другите са супер интелигентни!Мелодиите на чалгата са крадени от турски песни!По-същата "логика" турците трябва да са много зле и да нямат нито един висшист и икономически да са много зле,а е точно обратното!Просто ви дразни факта,че около вас повечето хора не харесват онова,което вие харесвате!Това ви кара да злобеете и насаждате "теории",което ви прави жалки и смешни!Какво ви интересува какво слушам аз?!
194
3
 
30
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Бе тея освен че надебеляват и не могат да пеят
193
7
 
11
 
! Отговори
дългоушко преди 13 години
Важно е качеството на изпълнение.Останалото е декорация.Лека седмица желая !!
192
8
 
12
 
! Отговори
Джузи преди 13 години
Интересно кой е наложил този стандарт танцьорките и певиците непременно да са слаби и да изглеждат като клечки за зъби? Май пак се сблъскваме с изкривени представи на българина. По-важно е качеството на изпълнението, независимо песен или танц. Тук, в Кипър, 50 % от аниматорите, които забавляват гостите са ниски и дебели, но досега не съм чула някой да ги освирква за това. Мисля си даже, че един балет от по-пълнички танцьорки ще бъде по-интересен от фините момиченца, които гледаме във всяко шоу.
191
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 186-явно ти не правиш разлика между БГфолклор и чалга-това явно говори за твоята музикална неграмотност....
190
2
 
19
 
! Отговори
az be преди 13 години
" Някои от тях твърдят, че спазват диети, но определено не им личи." А ако са на подхранваща диета...значи се справят отлично!
189
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахха, много точно казано
188
3
 
25
 
! Отговори
ha преди 13 години
Ралица - такова хубаво име, а такава селска *** да го носи... Хората не се "прЕбират" по принцип, а се "прибират"... Може би ако знаеше какво означават думите в българския език и знаеше как се изписват правилно, щеше да разбереш, че "члалгарките" не ме интересуват и поради тази причина ми се искаше да не чета за бедрата им измежду нормалните новини... Ти се обиди като че ли на лична основа... Чак неудобно да ми стане... ама друг път.
187
11
 
8
 
! Отговори
Ралица преди 13 години
Господин Ха,виждам че се пребирате от чалготеката,но моля ви не преобразявайте всичко в ракия,шопска и грозни члалгарки. Забравили сте си очилата.
186
4
 
15
 
! Отговори
ha преди 13 години
Господин Велков... да не би нищо да не се случва в тази държава или по цял свят, та сте решили да пишете подобна "новина"? Жени има всякакви; слаби - красиви, едри - красиви, та дори и дебели - красиви. За мъжете важи същото. Вие това едва сега ли го забелязвате? Въпреки че като ви чета, май си падате по човечетата-клечки. В което няма лошо, разбира се, но моля ви, задръжте личното си мнение за вечерта си в кръчмата, не за информационен сайт като този. И пак с правописни грешки, не се излагайте.
185
8
 
17
 
! Отговори
UK преди 13 години
Продължавайте да вярвате на Бог Слънце Тиквата. Той ще ви доведе до ранен гроб. Нещастни герберски опиянени чалгари. Гелена,гергана,ивана и съдрана ще се погрижат за ваашето бъдеще.

Спонсорирани публикации