Пух и перушина в центъра на София

Стотина ентусиасти се пердашиха с възглавници
2 апр 2011 20:33,
139

 

Снимка: Булфото

Стотина ентусиасти се включиха в Световния ден за бой с възглавници и си спретнаха масов пердах на столичния булевард „Витоша”.

Международният ден се организира за четвърти път в световен мащаб.  Тази година ще се включат 96 града от Европа, Азия, Северна и Южна Америка. В боя няма строги правила, но все пак основното е хората да се забавляват, а не да се нараняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: бойвъзглавници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
3
 
! Отговори
Хейтър-лузър преди 13 години
И ако това е удоволствие! Я да видим някои от келешчетата дали ще се влкючат в "гол ямото почистване". Поне да бяха измислили нещо свое, оригинално. Смешното моме с името на първата жена (133) научило нова думичка (пак копирка) и веднага започва да обижда сънародниците си.
137
1
 
1
 
! Отговори
до 99 пилето преди 13 години
*** нещо много се задъха.Чудно ми е само как се понасяш ти самия с тая твоя малка нищожна душица.Само бой и игнор за човечета като тебе.
136
1
 
1
 
! Отговори
до 99 пилето преди 13 години
*** нещо много се задъха.Чудно ми е само как се понясяш ти самия с тая твоя малка нищожна душица.Само игнор за човечета като тебе.
135
0
 
3
 
! Отговори
чичо ти от луната преди 13 години
тва е много умно. дайте да направим дребната аритметика. Възглавниците с пух са доста скъпи. Значи, след празника общината почиства. Накой умняга краде буклука, изпира, изсушава, пълни и продава. Поне да бяхте го побългарири тоя ден бе, възглавниците пълни със слама ... на всеки завой чака линейка за първа помощ....... :)))))))))))))))
134
2
 
1
 
! Отговори
за № 118 преди 13 години
***,такова събитие се нарича ФЛАШМОБ,а не флашбом.А първо се научи ,пък после давай акъл и се смей на хората.Видяла жабата,че подковават вола и вдигнала крака и тя...***.
133
1
 
3
 
! Отговори
нима? преди 13 години
Значи тези безделници ,дето се били с възглавници,защото не могат да измислят нищо по-смислено сами/и това са го изкопирали от вън/са много умни и здравомислещи,а хората,които пишат тук били психари?Е ти пък си *** по рождение тогава.
132
7
 
9
 
! Отговори
eва преди 13 години
Как е възможно да оплюете така яростно нещо толкова симпатично и забавно като бой с възглавници? Ми като са ни високи цените и сложен живота какво да правим - да лягаме и да умираме ли директно? Хейтъри са си българите и затова всичко на това положение и никой не ни е виновен
131
2
 
7
 
! Отговори
чудно преди 13 години
Следващия път да се замерят с лай-а.Ще бъде още по-зрелищно.
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това са тестове, адресирани към младите, разбира се, старите вече никой не ги брои. Отчита се численост при масови мероприятия, след това се следят и отзивите. Деца, супер сте дотук!!! Стана ясно, че скачате на всичко шарено, което ви подхвърлят отвън, че родителите ви не са вече в час и не вярвате на "реалните" хора, които ви съветват тук. Утре ще ви проверят и чрез Фейсбук
129
3
 
10
 
! Отговори
БГ преди 13 години
МЛАДЕЖИ,ЗАЩО НЕ ОТИДОХТЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ОКУПАТОРИТЕ С ВДИГНА- ТИЯ ШМАЙЗЕР? ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ НИСКИТЕ ДОХОД? СРЕЩУ ХАОСА В ОБРАЗОВАНИЕТО? СРЕЩУ ЧЕРВЕНИТЕ МОНОПОЛИСТИ КОИТО НИ ОГРАБВАТ С ПАРНО,ТОК,В И К,КОМУНИКАЦИИ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОБЩЕСТВЕНИ УСЛУГИ? ЗАЩО НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ПОДКРЕПИ ПРОТЕСТИТЕ НА ЗЕМАДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ЖИВОТНОВЪДИТЕ.ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ТОТАЛНИЯ ХАОС И БЕЗХАБЕРИЕ РАНИЧЕЩО С ГЕНОЦИД В МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ?
128
1
 
7
 
! Отговори
Чичко преди 13 години
Деца, във възглавниците няма перушина, а политика.
127
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди години, през социализма, на Пловдивския панаир /най-представителният тогава и със силно наше и чуждо участие/ пред палатата на ГФР раздаваха "шарени" списания. Снимаха. И след това са показвали кадрите навън за да видят какви мизерници сме. А по време на панаира си сключваха сделките тук и си продаваха оборудването. Гадост!!!! А ние ги посрещахме с хляб и сол.
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен лош преди 13 години
Аз пък се учудвам, че не са им раздавали възглавниците, та после да четем, че младежи постъпват в токсикологията със странни симптоми.Едните с на татко джипа......... другите глътнали пух.................10 малки негърчета
125
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е поредната тъпня и нескопосано подражание, която се е родила в дребните мозъчета на организаторите. Да, има такъв празник и хората от цял свят се събират там (в Европа) да го празнуват. Тук група *** се опитват да им подражават, като си мислят, че всичко, което копират от някъде, веднага ще се прихване на наша почва, след като в така наречената "демокрация" унищожиха българския дух и родолюбието.
124
6
 
19
 
! Отговори
АнонИмен преди 13 години
Преди години, по време на Асамблеята "Знаме на мира" съм водил чужденци на проявата. Падна им шапката, като гледаха после и прекрасно подредените рисунки в НДК. Признаха, че не са виждали акция с такъв мащаб и похвалите им бяха искрени. А рисунките - невероятни.Хайде цъкайте сега минуси младежта и ми кажете какво остана след глупостта вчера.
123
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много са сладки браво..нека да има и в другите гр. и по често,,,.
122
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
DALI 6TE6E DA IMA PONE EDIN U4ASTNIK ,AKO NE BE6E NA CENTRALNO MQSTO I NE GI POKAZVAHA PO TELEVIZIQTA...JELANIETO DA PRIVLE4E6 VNIMANIETO DORY PO TOZI UDIVITELNO TUP NA4IN E FORMA NA PSIXI4ESKI OTKLONENIQ
121
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много изтрещял народ пише тук,дали от глад,дали от преяждане или от странни "огнени"субстанции,но пишещите тук,търсят и по важното,че съзират под вола теле!Пийте си лекарствата и тогава пишете,щото форума е заприличал на една голяма психиатрия,където 20 години не са раздавани лекарства.
120
5
 
6
 
! Отговори
IDIOTWTINA преди 13 години
IDIOTWTINA ! ZRELIWTA ZA GLADNITE !!!
119
4
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
hitro ,to ne stiga che v sofia e mrasotia ami i da mirishe na oskubani patki seliani prosti ,otivaite da sadite kartofi .