Пух и перушина в центъра на София

Стотина ентусиасти се пердашиха с възглавници
2 апр 2011 20:33,
139

 

Снимка: Булфото

Стотина ентусиасти се включиха в Световния ден за бой с възглавници и си спретнаха масов пердах на столичния булевард „Витоша”.

Международният ден се организира за четвърти път в световен мащаб.  Тази година ще се включат 96 града от Европа, Азия, Северна и Южна Америка. В боя няма строги правила, но все пак основното е хората да се забавляват, а не да се нараняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: бойвъзглавници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
11
 
! Отговори
ь преди 13 години
нормално е по разни форуми мненията да са злобни. Тук търсят отдушник най-депресираните и отчаяни хора!
57
8
 
15
 
! Отговори
Зт преди 13 години
Егати злобните коментари за едно толкова наивно и забавно събитие :) Еми .... на сърдитко Петко - празна му торбичка...
56
1
 
8
 
! Отговори
бафанабафана преди 13 години
Е не не не... с тая клетва ми стана ясно колко "готини" хора са участвали. И добри по душа!
55
3
 
11
 
! Отговори
White Rabbit преди 13 години
ПИЧ, ох извинявай че обърках ПРЪЧ исках да кажа, знам много добре как се пише България, моята неграмотност не може да се мери с твоята злоба, която надминава населението на София
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
53:Да, изчистихме си. ;)
53
5
 
11
 
! Отговори
Тик-так преди 13 години
Дано със същия ентусиазъм са помогнали да се почисти свинщината след тях.
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
51:***!
51
5
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 13 години
Ти ли *** китосана к*рво? Освен китосана си и вещица... Сега разбирам защо освен 100 тона пудра слагате и очила, които крият цялото ви конско лице. Я си виж забавлението *** и тогава ми говори!
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
42, едно към едно мисля като тебе! А перушановците кълнат кат стари ***! Бре че изпаднали хора! Изглежда са били освободени от физическо поради дюстабан и долу и горе.
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бафанабафана:Кой какво афишира бе човек? Хората се забавляват, никой не вика телевизии и репортери, ако го нямаше в сайта даже нямаше да разбереш. Точно като линка на 40:""За какво всъщност става въпрос?Събираме се трийсетина души в 2.30 следобед в събота, защото идеята да си организираме бой с възглавници ни харесва. Защо ни харесва си е наша работа. Отдавна мина времето, когато бяхме длъжни да обясняваме, доказваме и аргументираме личните си предпочитания.Взимаме възглавници от собствените си къщи не е като да се промъкваме тайно в мола и да ги крадем на едро или да ги отмъкваме от леглата на съседите, докато те, съседите, спят.Не искаме нищо от никого, не сме там да протестираме срещу високите данъци, ниските заплати и повсеместната тъпота, въпреки че очевидно трябва, поне за последното.Отишли сме да се бием помежду си с възглавници, а не:да проституираме, да крадем позлатените буквички на театъра и да ги продаваме на вторични суровини, да плюем по полицаи, да просим, да задигаме портмонета на заблеяни туристи, да пикаем в храстите или за по-удобно - на самия площад, да организираме бой с петли, да изпотрошим прозорците на околните сгради с преварително изкъртени жълти павета, да пуцаме с пушки и да мятаме бомбички във фонтаните.Чудовищното ни престъпление продължава точно 3 /три/ минути.""
48
3
 
9
 
! Отговори
дсадас преди 13 години
Отишли са да ги снимат 90 % от присъстващите ... селска история !
47
2
 
4
 
! Отговори
ззз преди 13 години
Да беше седнал да прочетеш една книга ли ???
46
12
 
2
 
! Отговори
до 42 преди 13 години
*** бе
45
4
 
7
 
! Отговори
zzz преди 13 години
Я да ида на мегдана да са покажа ... нагримирали се като за бар , иначе с възглавници се бият ... Още една работа побългарихме ! СЕФТЕ
44
3
 
9
 
! Отговори
бафанабафана преди 13 години
Бе то гей парада (прайда), някои хора също го наричат купон. Въпрос на гледна точка. Само ако е възможно простотията да не бъде толкова афиширана и агресивна, за всички ще е по-добре.
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
42 е до 35
42
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кифло китосана, днес ние бяхме на Витоша, докато вие се правихте на елитни ку*ви на Витошка като се биете с ... възглавници. *** пачаври! Вместо да излезете сред природа, да отидете на театър, да се разходите в някой парк или градинка, вие ми се правите на кроасани на ВитошКа! *** конски фашкии! Вие сте наказание за вашите родители!
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лигава циганизирана и изпедерастяла нация от празноглави зомбита...
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
krasitta blog bg/lichni-dnevnici/2009/06/21/bode-li-perushinata.352008Изключително валидно и този път. Кога ще оставите хората да си правят каквото си искат без да давате оценки??? Както е казала авторката на блога - "Боде ли перушината?".
39
5
 
4
 
! Отговори
Alaje преди 13 години
Те се нагрубяват и обиждат защото си мислят че като никой не ги вижда им е по лесно да обиждат,криеки се зад клавиатурата.Жал ми е че има много такива хора ...И помнете всичко което правите(добро или лошо) ви се връща рано или късно,това е ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН !!!