Пух и перушина в центъра на София

Стотина ентусиасти се пердашиха с възглавници
2 апр 2011 20:33,
139

 

Снимка: Булфото

Стотина ентусиасти се включиха в Световния ден за бой с възглавници и си спретнаха масов пердах на столичния булевард „Витоша”.

Международният ден се организира за четвърти път в световен мащаб.  Тази година ще се включат 96 града от Европа, Азия, Северна и Южна Америка. В боя няма строги правила, но все пак основното е хората да се забавляват, а не да се нараняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: бойвъзглавници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
2
 
! Отговори
а? преди 13 години
А ти какво работиш е АНОНИМНА МИШКО ???????????????????????А ???????????????
77
6
 
10
 
! Отговори
do:67 преди 13 години
Такива де са го ударили на живот преди годинки сега носат цимент в Германия и Испания ;))
76
8
 
15
 
! Отговори
Батето преди 13 години
До 73 И какво да правят младите? Да плачат завити под юргана ли? Или дане яде , пие и весели защото ще пълни гушите на мутрите? Сигурно и секс да не прави щото тебе те е яд , че не можеш? Май няма кой да те обича и затова си злобен? По добре преоцени собствения си живот овреме.
75
10
 
4
 
! Отговори
мотел божур преди 13 години
как не знаех че ще има иначе,да сложа едно паве у калъфа на възглавницата,е това е бой
74
10
 
8
 
! Отговори
РАВНОСМЕТКА преди 13 години
Някои хора рушат къщи, други няма къде да спят....някои нямат легло и възглавници и дрехи..други ги хвърлят и разпокъсват..живот в лукс и лъжа!!!!!
73
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
73, живееш добре, не си депресиран, не си смачкан, обичаш... и вместо да се наслаждаваш на прекрасния си живот си седнал тук да коментираш какво правят другите хора с техния?!
72
6
 
23
 
! Отговори
до 67 преди 13 години
Пуберчо дребен, как се заавляваш ти бе? Като харчиш парите за зъболекар на мама и тати в дискотеките на студентски град ли, като пълниш гушите на мутрите? Живееш? Изобщо не живееш... ти си роб, еднакъв си с всичките твои връстници. Депресиран не съм, не съм смачкан, живея си добре, имам кой да обичам и кой да ме обича и пари си имам. Нищо не знаете за живота! НИЩО! Като си заминат мама и тати какво ще правиш?
71
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нека си злобеят, не им обръщайте внимание. На нас беше ли ни забавно - беше ни! Хайде, догодина пак ще се видим. :)))
70
3
 
23
 
! Отговори
Батето преди 13 години
Аз съм на 65 г. и твърдя че младите трябва и добре се забавляват. Като остареятдано поне в душите си да останат весели. Много от мрънкащите искат Европа но нямат грам толерантност къ другите хора. Както сега се отнасяте към младите така и те ще се отнасят към васДа живее младоста и нейното весело сърце.
69
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
67, истинския *** не го афшира по нета.Таквиа като тебе са си смачкани дественяци, показвайки се като мъжкари зад монитора, хехехех.Иначе... те снимките показват, що за *** се е събрала за тази дебилска проява.
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малко перушина е нищо в сравнение с огромния брой кучешки акита. Перушинката като я настъпиш не мирише.
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zzz:Това, че някой е намерил време да излезе и да участва в нещо, което ти намираш за глупаво по ниакъв начин не означава, че не учи и не работи или го прави по малко от теб. По твоята логика какво правиш в този сайт сега коментирайки действията на другите, вместо да си учиш?
66
22
 
7
 
! Отговори
:) преди 13 години
*** се от яд ***, никога няма да бъдете млади като нас. Ние сега се забавляваме, ***, живееме, а вие сте депресирани, смачкани от живота нещастници :) Това е от мен!
65
11
 
8
 
! Отговори
до 63 преди 13 години
, нима да се млатиш с възглавници по улиците е забавление?
64
10
 
11
 
! Отговори
крон преди 13 години
Безогледното млатене по главите, макар и с пухени възглавници, си е забавлание за ***. Дано следващия път измислите сами нещо по-смислено, а не да подражавате. А това, че сте почистили, е похвално. Браво!
63
5
 
19
 
! Отговори
Батето преди 13 години
59 ти прав си , я се веселете и не обръщайте внимание на глупаците, забравили младоста си. И помнете когато остареете да не сте като сегашните мърморковци. Да живее младоста и веселбата.
62
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Стотина ентусиасти се включиха в Световния ден за бой с възглавници и си спретнаха масов пердах на столичния булевард Витоша. - Забавление за ***, хляб и зрелища
61
4
 
7
 
! Отговори
до 59 преди 13 години
Бе то самото допускане, че другите са по-гадни от теб самия, говори за доста сложна психо-соматична картина. Между другото по Витоша има доста останала перушина. Дано да я издуха вятъра, понеже мърлячите не са си направили труда да я почистят що-годе добре. Това е.
60
6
 
5
 
! Отговори
zzz преди 13 години
A moje i da sme uchili dokato vie ste se zabavlqvali ?! Neka do 20 godini shte se zabavlqvate mame i tate 6te davat posle idva golemiq kupon ;)
59
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това беше едно невинно забавление за 5 минути. Изчистихме всичко след това, на никой не сме пречили и по никакъв начин не сме ви нарушили спокойствието. В такъв случай нямате право да ни обиждате и наричате какви ли не. Злобата ви ще ви довърши, затова няма да коментирам изказванята ви. Само си помислете обаче, че докато ние се забавлявахме по някакъв начин, бил той и наивен какво правихте вие? Седяхте си залепени за монитора и се чудихте какво да оплюете, защото си мислите, че анонимността ви в интернет ви дава право да обиждате хората.