Шарън Стоун – най-готината звезда с целулит

Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон
Обновена: 15 апр 2011 21:38 | 15 апр 2011 21:07,
116
Шарън Стоун – най-готината звезда с целулит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Целулитът – враг номер едно на жените, е любим дефект за папараците, които всячески се опитват да го документират у звездите и после да разпространяват компрометиращите снимки в интернет или в жълтата преса. Но това, че една знаменитост има целулит, не означава, че блясъкът й помръква, пише италианският
сайт Leiweb и представя класация на най-привлекателните звезди с целулит.

На първо място е Шарън Стоун, чийто целулит беше регистриран, докато слизаше от автомобила си. Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон. Нейният дефект също беше уловен от папарак, докато тя се опитваше се слезе от возилото си. На трето място е топ моделът Кейт Мос, чийто целулит беше документиран на ревю на Луи Вюитон.

В класацията следва на четвърто място Камерън Диас, демонстрирала портокалова кожа на бедрата по време на излет на плажа. На пето място е Мила Йовович. Неотдавна тя роди момиченце и по време на бременността напълня страшно много. Въпреки че сега е върнала формата си, папарак успя да забележи, че красавицата страда от леки наченки на целулит, докато я снимаше в кафене.

Най-сексапилната дама от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал шокира папараците със зловещ целулит на плажа, но това не отне сексапила й. Ето защо тя е поставена на шесто място в класацията на звездите, които си остават красиви и с портокалова кожа.

На седмо място е Кейт Хъдсън, която неотдавна призна за целулитния си проблем и сподели, че се е опитала да го ликвидира с липосукция. После обаче установила, че карането на колело помага много повече от хирургическата интервенция.

Божествената Холи Бери се нарежда на осмо място, заради лекия си целулит, с който се сдоби след раждането на дъщеричката си.

Още по темата
Символът на съвършенството в сериала "Отчаяни съпруги" Марша Крос неотдавна ужаси папараците с целулит, започващ от коляното и обхващащ цялата предна част на бедрото. Тя обаче очевидно не се притеснява от проблема си и продължава да сразява недискретните папарашки погледи с ослепителната си усмивка.

Затова в класацията се озовава на девето място. Десетката на красавиците с целулит се оформя от друга
"отчаяна съпруга" - Ева Лонгория. В сериала "Отчаяни съпруги" героинята й се притесняваше дори от най-малкото си несъвършенство. Извън снимачната площадка обаче актрисата изобщо не се притеснява да показва целулита под късите рокли, блузони и туники, които носи обикновено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
1
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
Защо, мъжете нямат целулит? - Защото е грозно :)))))
114
2
 
3
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 13 години
СТАР СЪМ НО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕЖАЛЯ.
113
6
 
1
 
! Отговори
... преди 13 години
Обиграна ***.Подподяща е за много млади момчета.На мен ми е безинтересна.
112
2
 
5
 
! Отговори
mihailov преди 13 години
dobre si e sheran stoun.
111
2
 
2
 
! Отговори
хубава жена преди 13 години
Благодаря Рататат. Патетична да помоля да не пише с моя ник сама до себе си, както е направила и със Сас.
110
1
 
6
 
! Отговори
Ratatat преди 13 години
Докато четох коментарите на Хубава жена получих лек душевен оргазъм, че има жени, които реално се държат като ИСТИНСКИ жени, а не само колежките в офиса или няколкото колежки в университета.Тези с панталоните ...мерси!Бил съм с такива ,дори е забавно в началото преди да разбереш, че повече си мислят, че правят нещо, отколкото да правят.Така че пичове ценете мадамите в поли , а онези ,които си мислят , че ще изкарат по-голям *** от нашите стават за майтап !
109
1
 
10
 
! Отговори
sas преди 13 години
А колко е изтрещяла патетичната, личи от ползването на ника ми. Последният ми пост беше за следродилната депресия. Аман от озверели и безработни стари моми. Защото една майка на няколкомесечни близнаци не би си позволила лукса да стои цяла нощ пред компа, доказвайки колко е велика. Гнус...
108
1
 
5
 
! Отговори
do 108 преди 13 години
Както беше казал Ал Пачино във филма "Усещане за жена" на придружаващаото го момче в един самолет.." ...Бедра...а между тях се намира билета за Рая"
107
5
 
17
 
! Отговори
Коко преди 13 години
При жените има едно нещо, което е вход към рая. Като влезя в него и целулита ми е последната грижа.
106
2
 
18
 
! Отговори
не е ли така? преди 13 години
Жените имали целулит? Какво да кажем за мъжете и те имат целулит и бирени кормечета? :)
105
2
 
23
 
! Отговори
alice_in_wonderland преди 13 години
Шерън Стоун е много готина мадама.Другите горе изброени също.Не е нужно да си перфектен за да бъдеш красив.Не знам защо толкова се занимаваме с нещо толкова маловажно като визията.Аз имам целулит,харесвам си го и това ни най-малко не ме притеснява:)
104
1
 
4
 
! Отговори
нищо чудно преди 13 години
Депресия във висока степен. към 100
103
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първия за който се сетих е "Глория" за другите после докато чакаш на Околовръстното
102
4
 
3
 
! Отговори
Варна преди 13 години
Какви Еврейки пък сега???
101
3
 
17
 
! Отговори
същата преди 13 години
Шарън е хубава, има всичко за което милиони жени по света и завиждат на нейните години пък и по-младите ,освен това има IQ - 154,което също е супер..Обаче са пропуснали Мадона в класацията.
100
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защото 20 години са си 20 години. А и еврейките стареят грозно-справка Михайлова-Неински!
99
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В "Първичен инстинкт"нямаше грам целулит,сега защо се отпуснала така?
98
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На времето беше страхотна.....сега не става за нищо.Стара кожа ........има изражение на дърта к.....а
97
3
 
13
 
! Отговори
шщд преди 13 години
Върнах се в началото,за да видя откъде е започнал спора. Pathetic се оказа болен мозък. Такава реклама си направи на щастливото семейство, близнаците, работата /най-вероятно е в някоя психиатрия,но не като работник/. Всички знаем,че между жени не може да има приятелство, но чак такова чудо не бях очаквал да видя през живота си. Между другото Pathetic никъде не прочетох да се похвалиш с добри приятели. Вече на всички във форума е ясно защо.
96
4
 
5
 
! Отговори
kou...) преди 13 години
Добро утро Pathetic, сигурна съм че ще погледнеш форума отново...защото си бая докачлива..но ти пожелавам усмихнат ден...