Стабилността в отношенията убива женското либидо

Мъжкото желание обаче не се променяло с годините
13 май 2011 07:58,
51
Стабилността в отношенията убива женското либидо
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Немските учени, стигнаха до извода, че стабилните отношения постепенно понижават женското либидо, докато мъжкото желание не се променя с годините, съобщи Багнет. В изследването са участвали 530 мъже и жени.

Било установено, че 60% от жените на 30-годишните дами са искали секс повече в първите четири години от връзката, в сравнение със следващите години.

С времето този процент пада с 10. След още 20 години само 20% от дамите искат секс.

Резултатите при мъжете показали, че в това отношение мъжете са пълна противоположност на жените. Броят на годините съвместен живот само усилва сексуалните желания към половинката им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: връзкалибидо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
6
 
! Отговори
не на еднообразието преди 13 години
Еднообразието не е полезно от всяка гледна точка ! Да се отклоним за малко от секса, ще ви дам пример с професия : работиш 15 г. в една фирма като еди какъв си ,ценен какър си и си въобразяваш ,че си много голям спец в работата си ! Налага се да работиш същата професия в друга фирма ,но там се оказва ,че има още неща ,които не ги умееш! Ако вместо 15г. в една и съща фирма ,беше работил по 5г. в три различни фирми ,щеше да имаш по-богат професионален опит !
49
3
 
6
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 13 години
имаше една виц ,че може пържола с гъби да ти е любимото ядене,ама ако го ядеш по три пъти на ден всеки ден ,ще го намразиш....:)
48
7
 
3
 
! Отговори
не е вярно преди 13 години
На всеки ,независимо мъж или жена след дълго съжителство вече му е безинтересен секса ! Но ако се падне нещо чуждо ,секса става много сладък ! Природа ,желание за разнообразие , въпреки че доста моралисти се мъчат да се противопоставят на естествените човешки потребности! За това не се чудете ,че след 5-6 г. брак жена ви ви е изневерила! Ако сте рационално мислещ човек бихте предотвратили изневярата ,но не със забрани и заплахи ,а със суинг с други семейства ,така всички печелят ,няма губещи !
47
1
 
1
 
! Отговори
от 45 до 46 преди 13 години
Ами ти май не си се спрял.......А това, което казах не можеш да отречеш!!!!!!!
46
2
 
2
 
! Отговори
Ами сега какво!? преди 13 години
Ходи бре ходи къде искаш обаче...... и аз ще ходя! Стиска ли ти или не?
45
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В действителност животът не е романтичен роман.Мъжът губи интерес към своята жена много бързо, защото му е сигурна вече и колкото и да е класива и да мирише хубаво, неговата тръпка е на вън към чуждото.А нещо като проява на уважение, че е майка на детето му и в къщи е създала и поддържа домашения уют, до неговото съзнание дори не стига.Просто с времето мъжа гледа на жена си като даденост, която дори го задушава. И поради тази причина един съвет към жените - недейте да си втълпяване че е само той
44
2
 
8
 
! Отговори
АлаБала преди 13 години
Всичко си е индивидуално, сега имам чуството, че 100 години да имам няма да ми стигнат да правя достатъчно секс с моята любов... но знае ли човек след 10 години...
43
9
 
7
 
! Отговори
fakt преди 13 години
Взимаш маце и след 10 години получаваш...майка и.
42
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сексът е като всички първосигнални дейности.И най-сочната пържола омръзва ако я ручаш ката ден.В човешките взаимоотношения доверието, уважението са онези хубави неща,които създават добрия брак.Мъжете запазват някакви желания ,защото бог ги е наказал да бъдат зависими от секса.При тях любов и секс са две различни неща.При жената -не.Говоря за стойностни жени,а не за пеперудки.
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
дори и на 30+ жена със спортна и хубава фигура, добре поддържана и естественно красива без кила грим, работеща, самостоятелна не може да получи 1 нормално предложение за секс, дори и с мъж когото харесва. не знам как се получава така.............. какво ви става мъже? защо сте станали такива пънове????
40
2
 
10
 
! Отговори
до36 преди 13 години
много ми е интересно ти как изглеждаш
39
5
 
5
 
! Отговори
От рибарския магазин преди 13 години
Виц!Влиза мъж в рибарски магазин за жива риба и пита продавача? Шефе, тази риба свежа ли е! Продавачът отговаря нервно, не виждаш ли че е жива! Абе и жена ми е жива, ама не е свежа!!От там идва либидото на мъжете!
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това е вярно! Рутината в ежедневието разбива сексуалното желание. С мойта приятелка в началото се ч.....е по два пъти на ден, сега (пет години по-късно) - два пъти за три месеца. Ужасна работа
37
1
 
17
 
! Отговори
не е маловажно преди 13 години
Нестабилност означава Крах! Развод, раздяла. Има ли сигурност има топли взаимоотношения, секс и любов, тогава всичко си е нормално.
36
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
българката сериозно трябва са се заеме с намаляване на грима ,здавословно хранене висящата сланина от бутове кореми след 30те ,може да си пооправи и висналата с vaginal rejuvenation ,космите стърчащи отвсякъде , цигарите нужно ли е да казвам че изчезва всяко удоволствие когато половинката ви мирише на общ работник на тютюн Много е ориенталщината и в гардеробите им Сексуалното желание идва с външният вид остави се занемари се и винаги ще ти даиде замесничката рано или по късно
35
1
 
7
 
! Отговори
Абсолютно преди 13 години
Тази констатация не е необходимо да се прави чак проучване за да се потвърди. Ясно е и при двата пола спре ли лова спира и апетита
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми то решението се крие в заглавието - повече нестабилност както е в България и всичко ще е наред !
33
6
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 13 години
на 28-29 , не е раждала, много -много не готви, обича навън, има фигура но се носи като торба и мекотело, вече виждам ерозията след 10 год какво ще е докарала. Никога не съм бил против относно масажи, фитнес, коли и прочие там стягане и поддържане....ноооо много често чувам абе какво искаш ти , остави ме... А кой е отворко няма как да знаеш оттук...
32
1
 
23
 
! Отговори
жена преди 13 години
само не уточняват сексуалното желание на мъжете се увеличава към половинките им или към жените въобще. простотии
31
4
 
12
 
! Отговори
не е маловажно преди 13 години
Хората не се женят, иска много пари и средства. Живеят на семейни начала.Раждат и отглеждат деца. Така, че това не е критерия. Но, че си има чепати жени и мъже безпорен факт. Не знам как да го тълкуваме, това когато кажеш на мъжа, че го "Обичаш", губел интерес. След, това жените били виновни. Всъщност, това жената, трябва постоянно да понася "ударите", под една или друга форма. Нали е женската част, нежната част, беззащитната част? Кое и е женственото и милото, ако е подложена на това?