Дъщерята на Том Круз имала обувки за 100 хил. лири

5-годишната Сури вече си избирала любими дизайнери
Обновена: 7 юни 2011 11:28 | 7 юни 2011 11:28,
67
Дъщерята на Том Круз имала обувки за 100 хил. лири
Дъщерята на Том и Кейти пръска цяло състояние за обувки. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

5-годишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс притежава колекция от дизайнерски обувки за повече от 100 хиляди британски лири.

Малката Сури имала дори няколко чифта обувки с висок ток, специално изработени за нея. Макар и на крехка възраст, момичето вече имало и любими дизайнери.

Сури настоявала да носи висок токове и баща й  бил щастлив да задоволява желанията й.

„Колкото повече расте, толкова по-малко иска да носи равни обувки“, издаде източник пред сп. „Britain's Star”.

„Дори когато ще си играе с децата или ще се разхожда на плажа, тя плаче, ако Кейти посегне  към чифт сандали. Тя буквално плаче: „Не, мамо, не! И после посочва обувките, които иска да носи, без значение колко са неподходящи“, разяснява източникът.

Самият Том Круз казва, че Сури ще стане модерна като майка си.  Кейти обаче започнала да се уморява от прищевките на дъщеря си, тъй като момичето искало да избира също дрехите и обувките на родителите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
4
 
! Отговори
англия преди 12 години
добре де.хората с честен труд са си спечелили милионите и ще си ги харчат както си искат.вие откъде знаете,че примерно не дават за благотворителност и за бедни дечица?? но няма как да изхранват целия беден свят нали??? вие си гледайте вашето дередже вместо да критикувате само.аман.
64
4
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
и ние трябва да сме трогнати от новините за ***-педофил от най-гнусната секта, "съпругата" му и гнусното им изчадие??? колко български деца нямат какво да ядат? да ви *** на редакцията!
63
1
 
11
 
! Отговори
3 преди 12 години
За умиращите от глад деца са виновни само и единствено родителите им. Откъде-накъде някой ще си прави 10 деца, а аз ще му ги храня!? И на вас - умните и справедливите, цигарите на месец ви струват колкото годишния доход на едно семейство в Сомалия, ама надали някой от вас е спрял цигарите за дава пари за чуждите деца... Аз също смятам, че ходенето на високи обувки е вредно за петгодишно момиче, ама хайде всеки да си гледа в неговата паница...
62
1
 
11
 
! Отговори
евгени минчев преди 12 години
пфуууу.........пръдла
61
0
 
5
 
! Отговори
dantes преди 12 години
няма да вечерям
60
1
 
7
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Не ми пука ни за Том Круз (освен примерно ако гледам някои филм с него и той пък земе се окаже интересен) ни за дъщеря му ни за обувките и. Това е нагледен материал за еталон на човешка простотия и невежество. Представена ви е "Американската мечта".
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще е втората Линдзи Лоън.
58
4
 
5
 
! Отговори
катя преди 12 години
смотани егоисти деца умират от глед и болести а те .......
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мрънкалници, има по света хора МНОГО по-бедни и от вас. Да сте им дали нещо на тях? Що пък тоя Круз да дава?
56
0
 
6
 
! Отговори
китаец преди 12 години
на Илиенци за тези пари ще ми изкупи целия магазин с обувки барабар с продавачките.и ще живее не по-малко щастлива идоволна.
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажи им "Сциентолози" и не ги обиждай повече...Чавка им изпила мозъка :-))
54
3
 
40
 
! Отговори
yaro преди 12 години
за съжаление е така по света -малката Сури в САЩ има обувки за пари които повечето хора цял живот да бачкат не могат да изкарат, а някоя малка Сури в Сомалия или Индия нема пари за една коричка хляб и умира от глад....
53
2
 
42
 
! Отговори
55 преди 12 години
Дупе да им е яко на тия двамата - през носа ще им излезе това, че толкова са я разглезили! Ще стане не модерна, а една егоистка, която не търпи чуждо мнение, прахосваща пари и голяма глезла! Някои родители просто не са за деца.
52
0
 
6
 
! Отговори
kruz преди 12 години
tova dete ne znae kakvo pravi tezi obuvki posle v ko6a kato porasne
51
0
 
4
 
! Отговори
555 преди 12 години
Ето линк, да видите как изглежда детето .. с токчетаdailymail.co.uk/news/article-1286435/Fit-lap-dancer-High-heeled-shoes-year-old-blamed-sexualisation-young-girls.html
50
1
 
24
 
! Отговори
555 преди 12 години
Това ми прилича на малолетна Парис Хилтън , .. ужас!
49
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да продължават да превръщат детето си в някакво презадоволено разглезено хлапе, нека го възпитават така, че един ден да влезе в новините с нещо положително, не само с харченето на пари. Никога не бих позволила на 5 г. хлапе да се разполага толкова. В същото време толкова деца умират по света от глад.
48
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак обърнахте всичко в пари , а истината за тази статия както казах по рано е , че в света средната класа , е класата която определя интелекта на обществото , защото бедните са бедни , а богатите богати и заслепени . Не става въпрос да даваш за благотворителност , това е избор на всеки човек . Става въпрос за ценностна система , и как такива личности веднага могат да станат обект на подражание на младите и по този начин да се изкриви ценностната система на обществото , чалгата е пример !
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
човек днес знае цената на всичко , но не и стойността им - друг е въпроса че това са хвърлени пари само заради имидж и суета .. много повече щеше да се издигне в очите ми семейство круз ако беше дало тия пари за благотворителност .. да ама акъл и човещина не се купува с пари
46
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
високите токове деформират стъпалото и глезена, а това момиче е на 5 години! кейти и том доказват с поведението си, а и с възпитанието на щерка си, че парите не са за всеки - особено брутално и жалко изглежда отстрани забогатял бедняк, много малко са изключенията...