Дъщерята на Том Круз имала обувки за 100 хил. лири

5-годишната Сури вече си избирала любими дизайнери
Обновена: 7 юни 2011 11:28 | 7 юни 2011 11:28,
67
Дъщерята на Том Круз имала обувки за 100 хил. лири
Дъщерята на Том и Кейти пръска цяло състояние за обувки. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

5-годишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс притежава колекция от дизайнерски обувки за повече от 100 хиляди британски лири.

Малката Сури имала дори няколко чифта обувки с висок ток, специално изработени за нея. Макар и на крехка възраст, момичето вече имало и любими дизайнери.

Сури настоявала да носи висок токове и баща й  бил щастлив да задоволява желанията й.

„Колкото повече расте, толкова по-малко иска да носи равни обувки“, издаде източник пред сп. „Britain's Star”.

„Дори когато ще си играе с децата или ще се разхожда на плажа, тя плаче, ако Кейти посегне  към чифт сандали. Тя буквално плаче: „Не, мамо, не! И после посочва обувките, които иска да носи, без значение колко са неподходящи“, разяснява източникът.

Самият Том Круз казва, че Сури ще стане модерна като майка си.  Кейти обаче започнала да се уморява от прищевките на дъщеря си, тъй като момичето искало да избира също дрехите и обувките на родителите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
27
 
! Отговори
the Oracle преди 12 години
Редакция, дайте да ги видиме тези папуци за толкова кинти.
44
4
 
14
 
! Отговори
Обущар преди 12 години
Ако ми падне майка й, ще си има не само обувки за 100 000, а и братче за 1 000 000 долара !
43
2
 
22
 
! Отговори
the Oracle преди 12 години
С това темпо Suri ще почине от свръх доза дизайнерски наркотици....
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И нашта цинганка купи обувки на дъщеря и когато бе на 9-10т! Ама после дечицата в ущилището на детето я отказали с подигравки! Ами така де! Интересно е как се търчи на викоки токове? Та Том и сие не се различават от манталитета на наште цингета?
41
5
 
6
 
! Отговори
angel преди 12 години
Еййй, българина е цар да прави сметка на чуждите пари. Ама цар е. Той си ги изкарва парите - ще си ги харчи за каквото си иска. Пари прави, вместо да виси пред компа и да си чопли носа. 99875
40
6
 
11
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Е то дай да си даде парите на цяла Сомолия тогава а ? Нуждаещи се винаги има и ще има...ти самия ако имаш толкова пари съм убеден, че един лев няма да дадеш ! Кой дава така бе кой???
39
4
 
14
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
Лелеееее, това Сциентологията е *** сектата, ще промият мозъка на детето, ужас. Начина не е ако имаш 100 000 долара излишни да ги харчиш за обувки ами да ги дадеш на нуждаещите се, които нямат обувки.
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А па я съм без ***!!!
37
17
 
21
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Няма лошо бе има пари си ги харчи за квото иска ! Пикла била не знам си ква била...възпитание намесихте чак тука? Всеки с милиони би си давал парите за неща, които на обикновенния човек с заплата му се струват излишни и даже *** ! Защо трябва да дава на бедните и изобщо защо е това ''даване'' Който иска пари да си вземе да си изкара да намери начин сам !!! Аман от хрантутници
36
1
 
45
 
! Отговори
Пич преди 12 години
"кремена халваджян нали се изцепи веднъж по ТВ,че месечно за обувки харчи над 20 000 лв,и че си има отделен етаж за тях"Е то нали знаеш, че с пари може да се купи всичко с изключение на културата и възпитанието. А няма нищо по-невъзпитано от това да се хвалиш колко ти струват дрехите. Но тези неща принципно не се учат, те идват със семейството и средата и то по-специално през първите 7-10 години от живота на човек. И милионер да си, винаги на челото ти пише от къде идваш ...
35
1
 
37
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
И за 1 милион да носи обувки,все ми е тая...
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
колекция от обувки за 100 000 лири.....много важно! кремена халваджян нали се изцепи веднъж по ТВ,че месечно за обувки харчи над 20 000 лв,и че си има отделен етаж за тях. и това - от "лично изкарани" пари за месеца. отделно -колко и дава маги халваджян. отделно - фитнес,козметици,облекло... нашите богаташи не са по-малко богати !
33
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-големите наркомани стават деца от или много бедни семейства , или обратното . Всяко друго нормално дете , израства като знае какво може да има и какво иска да стане . Това означава , че децата трябва да имат мечти за да растат истински хора . Бедните са толкова бедни , а богатите толкова богати , приликата е , че и двата вида живеят ден за ден , с елементарните си желания , колкото и да са скъпи пак са елементарни и глупави !!
32
0
 
40
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Сциентологията третира децата с техните желания и нужди като възрастен човек. Отделен е въпроса доколко едно дете може да прецени, кое е най-добро за него. Общо взето според мен, доста повредена доктрина...
31
2
 
36
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 12 години
ТЕЗИ ВЕЧЕ ОТ МАЛКИ СЕ ИЗПЕДРЕС... ВАТ , И ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ!!! ПОСЛЕ ЗАЩО СТАНАЛИ НАРКОМАНИ И ОТКАЧАЛКИ!!!! ПАРИТЕ РАЗВРАЩАВАТ!!!!!!!!!
30
5
 
51
 
! Отговори
майка преди 12 години
разбирам желанието на родителите да й угодят - всеки родите малко или много желае детето му да се чувства добре.. НООО при условие че хиляди деца нямат какво да ядат, облекат и учат, статията ми говори единствено колко са загубили елементарните ценности семейство Круз
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грешка-ЖИВОТНА заплата !!!
28
0
 
37
 
! Отговори
. преди 12 години
Сури изглежда много сладка. Жалко, че всичко детско в нея умира толкова рано...
27
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тава е годишна заплата в България!Крайно време е нещо да стане с този несправедлив свят и да се започне отново.Иначе пиклата си е пикла,но са виновни тези ,които и позволяват!
26
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната бъдеща наркоманка,алкохоличка и психарка. Има да лежи по клиники..... Пози Боже!!!!