Конгресмен, сниман по бельо, си призна

Политикът пратил снимка на долните си гащи на млада жена в Twitter
7 юни 2011 08:49,
42
Конгресмен, сниман по бельо, си призна
Снимка: Reuters

Жененият демократ от американския Конгрес Антъни Уинър се отрече от първоначалната версия по скандала с публикуването на негова снимка по бельо в популярна социална мрежа.

Доскоро Уинър твърдеше, че е жертва на хакерска атака. Оказа се, че каквото си направиш сам, никой друг не може да ти направи.

„Исках да пратя снимката на лично съобщение на млада жена, но по погрешка го пуснах директно в Twitter без рестрикции. Паникьосах се, изтрих снимката и казах, че профилът ми е хакнат”, оправда се през сълзи конгресменът на нарочен брифинг с журналисти. 

Уинър продължи с драматичните признания, разкривайки, че си разменял интимни послания и снимки с общо 6 жени в Twitter в последните 3 години – преди и по време на брака си с Хума Ейбидин, която е топсъветник на държавния секретар Хилари Клинтън.

„Никога не съм се срещал лично с тези жени и никога не съм имал сексуални отношения извън брака си”, побърза да подчертае засраменият политик.

Но отказа да говори за оттегляне от Конгреса. „Дълбоко съжалявам за това, което направих, но няма да подам оставка. Извинявам се за болката, която причиних на семейството ми, на избирателите ми, на моя екип”, обяви Уинър.

Роденият в Ню Йорк конгресмен е известен със своите либерални възгледи и пламенните речи, които държи от трибуната на Камарата на представителите в Конгреса. Антъни Уинър беше считан за един от фаворитите на предстоящите след 2 години избори за кмет на мегаполиса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: САЩtwitter
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
ахахахаххахаххахахах преди 12 години
"Исках да пратя снимката на лично съобщение на млада жена, но по погрешка го пуснах директно в Twitter без рестрикции. Паникьосах се, изтрих снимката и казах, че профилът ми е хакнат,
18
0
 
10
 
! Отговори
.). преди 12 години
Ех тия палави американци само секс им се върти в изпушилите тикви и си се знаят всички какви са , ама като се разчуе става сензация , че Антъни си бил показвал боксерките на некви кифли в нета , FOLLOW IT :D
17
0
 
12
 
! Отговори
д-р Бостанджиев преди 12 години
Абе много е засрамен. Никой не спомена дали бельото не е било женско :-)
16
2
 
4
 
! Отговори
! преди 12 години
Б***хти лигльото!
15
0
 
9
 
! Отговори
malart преди 12 години
Ако заемах такава позиция, аз даже интернет не бих ползвал. С телефона също много бих внимавал, най-евтиния и *** модел.
14
2
 
34
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Ако всеки/всяка/ който си е показвал гащите по интернет беше в психиятрия .......половината България трябваше да е там))))
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха-ха-ха... "Уинър"!
12
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОРЕДНИЯ АМЕРИКАНСКИ ПСИХО *** ,РЕШИЛ ДА ПОКАЖЕ МУТАНТА В ГАЩИТЕ СИ ПО ИНТЕРНЕТ.А ЗАЩО НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА НАЛИ ЖИВЕЕ В СУПЕР ПРАВОВАТА ПСИХИАТРИЯ САЩ, ,ИЛИ Е БОГОПОМАЗАН ЕВРЕИСКИ ***.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ви имам журналистиката.......
10
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа. И занимават цял свят с тея глупости!!!За мен щеше да бъде НЕнормално ако изобщо не си помисляше за подобни неща.По-добре женкар, отколкото евнух.
9
0
 
23
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Конгресмените и те са хора.......:)
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Конгресмен е все пак. Да пази някакво приличие поне
7
1
 
36
 
! Отговори
чоко преди 12 години
Ай стига сте се правили всички на ощипани девици. Голяма работа , че си е пратил човека издутите ***:)) Сякаш пък жените не си пращат дудките:))
6
5
 
7
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Баси кап..та!
5
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извратеняк!!! И ко си мисли, че гащите му са много хубави и възбуждащи ли? Гледай него и за тях не питай!
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
с тази физиономия ...по-добре снимка на гащите,разбира се.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bati idiota :D
2
0
 
44
 
! Отговори
дрън дрън преди 12 години
Тоя човек трябва да дойде в БГ да се кандидатира. ТУк се брои за голям PR да си пускаш не снимки по бельо а директно порноклипове в интернет. Справка - всички чалгаджийки, които все си качваха сами клиповете , а после обвиняваха други за това.
1
1
 
18
 
! Отговори
mm преди 12 години
този е голям пич и това е голям удар за демократите, много силна фигура в конгреса е