Ъшър иска Пипа Мидълтън за модел на бельо

Певецът я смятал за най-чаровната известна жена
24 юни 2011 17:33,
51
Ъшър иска Пипа Мидълтън за модел на бельо
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Певецът Ъшър, който миналата година изкара модна линия за бельо, пожелал да наеме кралската балдъза Пипа Мидълтън за модел.

Тъмнокожата звезда изкара в края на 2010 г. колекция за жени с повечко извивки по тялото. В търсене на интересна личност, която да представи и тазгодишната му линия, той се спрял на Пипа.

„Мисля, че в момента едва ли има жена, която да е по-обаятелна и популярна от Пипа. През следващите седмици ще се свържа с нея, за да си уредим среща", обосновал избора си на модно лице Ъшър.

Дамата още не се е изказала по въпроса, но най-вероятно ще бъде поласкана от предложението да рекламира бельо за певеца.

На фона на останалите оферти – да се снима в порно и т.н., тази не би застрашила имиджа й и даже ще я направи още по-популярна.

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Ъшърпипа мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
0
 
! Отговори
Samodiva преди 12 години
Красиви и опърничави :) Много точно.
50
2
 
1
 
! Отговори
Принц Хари преди 12 години
Ако тоя още нахалства около фрьойнлан Пипа, го чака тясна камера с ароматизатор на тавана. Зиг хайл.
49
2
 
4
 
! Отговори
бай бой преди 12 години
Според мен всеки народ си харесва жените, то англичаните като са свикнали от малки да гледат бозави мутри, по това и си падат като пораснат. вероятно ние сме им твърде тъмни балкански субекти и така
48
5
 
5
 
! Отговори
Лондон преди 12 години
Англичаните с техните комплекси. Те най-грозният народ на света се опитват да изкривят действителността. Най-чаровните живеят в Южна, Латинска Америка и в България
47
5
 
6
 
! Отговори
ринго преди 12 години
канят я не защото е кой знае колко подходяща а заради шума около сватбата на сестра и с фичото яйце Уйлям.И на малкия пръст на нашите българки не може да се качи!Българките са най красиви но и най опърничави ..това е за баланс.
46
4
 
5
 
! Отговори
Пипондер преди 12 години
А бе от българките покрасиви няма!Щом тая я канят за реклама на бельо...То в нашия супер половината момичета са поготини!
45
6
 
4
 
! Отговори
2121 преди 12 години
Кралска балдъза , знаменитост ама ....... няма цици!
44
2
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Така е. Бойните южни травестити са най- яки.
43
5
 
9
 
! Отговори
народната милиция преди 12 години
Близки на семейство Мидълтън разкрили пред британските медии, че сестрата на Катрин - Пипа, е зарязала годеника си Алекс Лаудън. Причината била, че по-малката Мидълтън също искала да има титла като кака си и за тази цел започнала отново да се вижда с бившето си гадже - граф Джордж Пърси."Пипа е наясно, че след сватбата на сестра си с принц Уилям вече е истинска знаменитост и се позабрави. Тя вижда колко е хубаво да бъде обградена от почести и внимание и иска това да продължава и занапред. А за тази цел й трябва титла", заявил източник от обкръжението на Алекс Лаудън. "Пипа всъщност е много хитра. Тя заряза горкия Алекс, но продължава да го върти на пръста си, в случай, че нещата с Джордж отново ударят на камък. Така си гарантира, че няма да остане сама", добавил близкият на Алекс Лаудън.
42
2
 
9
 
! Отговори
пупу преди 12 години
ако изглежда така с професионален грим и супер наконтена за сватба, не ща да я видя сутрин като се събуди. глей какво прави известността с посредствените булки, сега разбирам що се тикат да се покажат по телевизора
41
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е красавица, но предвид грозотията на англичаните, може да мине за хубава.Иначе не преде пред знойните южни красавици.
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лейди-мейди-дрън дрън!Нали ще играят големи пари?
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** iska da nahaka langata v tesnoto i dupi
38
5
 
6
 
! Отговори
STAR преди 12 години
TOVA NIKOGA NYAMA DA STANE . TOVA MOMICHE IMA KALASA . PIPA NE SE ZANIMAVA S GLUPOSTI . A CHERNYAKA MAI SI MISLI CHE E NOMER 1 V MODATA AMA NE E - NEVER EVER
37
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тааа Пипа ше й скърца ципа. *** ако го напипа ше й потече мазна фига.
36
4
 
25
 
! Отговори
Сори преди 12 години
Аз като я гледам Пипа с какви мъже движи, не мисля че на *** Ъшър ще му се отвори парашута.Може само да му текат лигите на черната ***.
35
3
 
15
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Китайците са роби в собствената си страна и по цял ден блъскат за купа ориз,та ако ще и първи във вселената да са полза имат само шепата им ояли се партийни водачи. А иначе чернокожи,жълтокожи,белокожи-все човешки раси,расизмът е религия на ограничените умствено. (Само за *** не съм сигурен дали са хора)
34
12
 
21
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Оф айде стига вече с този мит ,че българките били най красиви и т.н. В северните страни Германия, Финландия, Дания,Швеция,Норвегия, че и Полша и Русия има къде по хубави бели, руси ,стройни, синеоки красавици, които превъзхождат нашите смугли принцеси.
33
6
 
16
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Тоя гнусен ***, защо си мисли, че някой извън САЩ го бръсне за слива!?
32
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво толкова я хвалят... Аз и давам 5 от 10 най-много. Сестра и е много по-красива и чаровна.

Спонсорирани публикации