Метълът Капуто реши: сменя си пола

Вокалистът на Life of Agony възнамерява да става жена
Обновена: 15 юли 2011 17:44 | 15 юли 2011 16:53,
83
Метълът Капуто реши: сменя си пола
Капуто се разделя с мъжкарската си визия. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като роден метълист пропя бясна чалга, си мислехме, че няма какво повече да ни изненада. Е, оказа се, че не сме прави, като този път шокиращата новина пристигна от Страната на неограничените възможности.

Кийт Капуто, вокалист на американската метъл група Life of Agony, е недоволен от живота си в момента и ще си сменя пола, съобщава nme.

Певецът и лидер на бандата в момента е на прощално турне и явно промените в неговия живот ще са драстични.

В социалните мрежи, както и на официалния си сайт, той вече е сменил снимките на профила си с актуални, на които по нищо не личи, че е фронтмен на метъл шайка.

37-годишният Капуто е участвал в съвместни проекти с Within Temptation, Type O Negative, както и с Флий от Red Hot Chili Peppers. С Life of Agony, създадена преди 22 години, имат 4 албума.

Кийт ще бъде първият изявен представител на тежката музика, който ще започне процедура за смяна пола.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
1
 
! Отговори
exoooo преди 12 години
tova ne e novina-tova e ejednevie.I ne marcete foruma c tova!
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как може да има толко *** и простя *** да побликува такива *** новини??
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе,червен или мъртъв,каква е тази дума "брига",че не я знам?! Нещо свързано с бригадирското движение ли е?
75
2
 
1
 
! Отговори
Гагарин преди 12 години
Пробит КАПУТо!
74
8
 
6
 
! Отговори
Димитров преди 12 години
Метъл музиката е зловеща, вредна и антихристиянска, така че перверзиите на този не ме изненадват изобщо!
73
7
 
5
 
! Отговори
redordead преди 12 години
Лайф ъф егъни са една велика малка банда...намерете в ютюб - River runs red, да чуете за какво става дума...а това къв му е полът не ме брига...
72
6
 
6
 
! Отговори
пИдИраЗиииииии преди 12 години
Life of Agony, създадена преди 22 години, имат 4 албума Абе те се скъсали да правят музика тия... явно само 4 години са правили музика през останалото време ас били в някоя гей секта :) и по гей паради да си търсят "половинки" :) никакви метъли не са това...изпидирастяли дюстабанлий на които никой не обръща внимание и се питват да са интересни
71
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Чичо ви Адолф беше спечелил войната такива прояви на *** нямаше да има, а днес даже ги поощтряват - трябвало да ти срежат п*шката и да ти сложат цици, за да си това, което си... Хората се раждат каквито трябва да са, а това е плод на простотия и на чудене кво да правиш и жалък начин да се направиш на интересен... ми нека го направят на жена, само че няма как да му сложат яйчници, в случая тоя никога няма да е жена, само ЖАЛЪК, ГНУСЕН УРУД...
70
7
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
Ми що да не си смени пола човека, нали е демокрация!Каквото иска това да прави.Това не е най-големия проблем обаче.По-големият проблем е извода, че чалгата може да е заразна - като чумата и никой не е застрахован да я прихване, дори рок музиканти, за съжаление.А иначе номер 58 е много прав! Може като жена човека да е по-качествен от нашите миски.Има една порно актриса - Vanity кояте е shemale (не си е сменила напълно пола, може да пикае права). Но ако не знае човек като я види ще се шашне!
69
11
 
8
 
! Отговори
Ноа преди 12 години
Интересен е този форум. Събрали се плешиви и затлъстели турбо селяни в смърдящи шушляци и се произнасят по правото на някой да бъде такъв, какъвто иска. Искате всички да бъдат като вас и да им задава друг тон в живота ли? Явно е трудно да понесете, че животът ви е една загуба за всички и печалба само за гробарите. *** селяни си бяхте и *** селяни ще си останете. А анцузите ви все така миризливи.
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само за да пикаеш прав, не си струва цял живот да го носиш в гащите !Да го реже, и толкова !
67
2
 
15
 
! Отговори
зелена карта преди 12 години
добре дошли в америка наивни ***
66
1
 
7
 
! Отговори
М.У. преди 12 години
До 27 - да те сАбудят в Анадола да те сАбудят дано, теб като те е нападнал молеца и нямаш коса да видим кво ше кажат за твоята мъжестеност в рейса за Измир (дръжките в автобуса там са ниско долу, дръж се здраво!!)
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извратена работа! Па всичко личи, че света е пощурял!
64
6
 
8
 
! Отговори
Alex преди 12 години
Ciala Evropa i Amerika sa otdavna v kategoriata razviti *** ...OLIGOFRENI..PEDOFILO-PSIXOPATI..ONANO-CEKIDZII I LEZBO-XEMAFRODITNI IZCADIA...DA IM SEREM U RAZVITIENO NA MUTANTIE NEDOKLATENI..
63
10
 
10
 
! Отговори
do 63 преди 12 години
бра,чед СЪМ БИЛ КОГА СЪМ ТЕ ПРАВИЛ,СЕГА СЪМ ТИ ТАТКО ДА МИ ЯДЕШ ЛАИНОТО СЛАДКО,СЛАДКО.АРЕ БЯГАИ ДА ИЗДОИШ КОЗАТА И СЯДАИ ПРЕД ТВ ДА ГЛЕДАШ ОЛИГОФРЕНИИТЕ НА *** ХАРИ ПОТЕР ,ФИЛМ ЗА ДЕЦА *** В НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ.
62
5
 
9
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
За съжаление бра,чед цЕл свЕт нас ни имат за ***, а не американците. Пък и като гледам теб, възможно е да са прави.
61
10
 
20
 
! Отговори
ИЗРОД ОТ САЩ преди 12 години
ЕДИН *** КАКВОТО И ДА СМЕНИ ВСЕ *** ЩЕ БЪДЕ.А ЗАЩО НЕ СИ СМЕНИ МЯСТОТО НА АНУСА И НЕ ГО ИЗКАРАТ НА МЯСТО НА УСТАТА МУ.ТАКА ЩЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ И ЯДЕ С ПЪРДЕЛНИКА ,А С УСТАТА ЩЕ МОЖЕ ДА ***.ЩЕ БЛЕСНЕ С ИМЕТО "ПЕЕЩИЯ АМЕРИКАНСКИ ***".
60
2
 
13
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Някакъв неграмотен *** пишещ "ВСИ4КО", "НЕМОГАТ", "МОЗАК" да ми сочи с пръст и да ми обяснява, кой бил ***... Айде марш на село и залягай над буквара!
59
6
 
23
 
! Отговори
Heavy преди 12 години
Къв па е тоя. Аз слушам метъл и не съм чувал или чел за него. Явно е доста модерно да се изкарват металите ***,наркомани и травестити.А *** дето уж "пеят" са топ. Днес.бг явно си падате по негърски ***.