Белият дом не знае за срещи с извънземни. Официално

Администрацията отговори на въпроси на обществеността
Обновена: 8 ное 2011 10:25 | 8 ное 2011 10:25,
48
Белият дом не знае за срещи с извънземни. Официално
Снимка: Reuters

Белият дом съобщи официално, че не разполага с доказателства за съществуването на извънземни. Администрацията на президента Барак Обама направи това необичайно изявление в отговор на две подписки в официален сайт на Белия дом. Нова опция в сайта дава възможност за внасяне на подписка, а администрацията трябва да даде официален отговор, ако са събрани достатъчен брой подписи.

Едното искане, подкрепено от над 5000 души, е Белият дом да разкрие правителствената информация за извънземни същества. В другото, събрало над 12 000 подписа, се настоява за официално признание, че извънземни са влизали в контакт с представители на човечеството.

Според едната подписка стотици военни и представители на правителствени агенции са заявявали, че извънземните съществуват. Според редица допитвания американците смятат, че властите крият нещо от тях.

В отговор Фил Ларсън от Отдела за политика за науката и технологиите към Белия дом написа, че правителството на САЩ не разполага с доказателства за съществуването на живот извън Земята или за контакт на извънземни с хора.

"Освен това няма надеждна информация такива доказателства да са укрити от обществеността", уточнява Ларсън.

Той все пак не изключва възможността да съществуват извънземни, а НАСА проучва подобна хипотеза.

Според мнозина учени чисто статистически има голяма вероятност да съществува живот сред "трилионите и трилиони звезди във вселената". Същевременно шансовете да се влезе в контакт с извънземни са изключително малки предвид огромните разстояния, посочва Ларсън.

При пускането на уебстраницата "Ние, народът" през септември Белият дом обеща да отговаря на всяка подписка, която е събрала най-малко 5000 подписа за 30 дни. Сега прагът е качен на 25 000 подписа, отбелязва Асошиейтед прес.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как ще няма извънземни бе това е НАГЛА ЛЪЖА я излезте на улицата ще видите извънземни колкото си щете !!!
47
1
 
11
 
! Отговори
apisman преди 12 години
Преди много години ми докладваха от един радар в северозападна България, че наблюдават обект, който не се движи като самолет, а след това рязко е набрал височина и от висотомера са го изгубили на 80 км. височина.Два пъти сме наблюдавали със семейството ми, вечерно време, по един такъв обект, който се движи напред-назад, а след това рязко се издигна.Според мен има извънземни.
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а неофициално?
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те в Белия дом с извънземни не се срещат. Само с маймуни, дори са го напълнили с такива.
44
2
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Извънземни...няма,всички са на Земята,но от къде са...дошли не знам.Сигурно знае Кубрат Томофф,който е във...връзка със тях,или председателката на Менза;ако не е в...мензисс.
43
0
 
3
 
! Отговори
Spacer преди 12 години
аз знам за срещи с бойлер
42
1
 
12
 
! Отговори
някой преди 12 години
За съществуването на извънземни признават само Русия и КГБ!
41
1
 
13
 
! Отговори
9.11 преди 12 години
Ако се разгледа внимателно какво прави NASA със снимките и видеото от совалките и от спътниците SDO, Core 1 и 2 ще е ясно, че извънземни има! Това, което се представя е ниска резолюция, повечето черно бяло и филтрирано изкуствено! При една от срещите на руски кораб със ISS руснаците са учудени, че не виждат станцията, а американците отговарят, че "имат 20 секунди закъснение на сигнала". Залавяни са катастрофирали НЛО, има и разпити на извънземни. И те отговарят: Няма! Руснаците също имат...
40
1
 
1
 
! Отговори
рос3н преди 12 години
ако искате да разберете за какво става въпрос xnetbg :)
39
1
 
14
 
! Отговори
ан преди 12 години
ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ СМЕ НИЕ. ИМАЛИ НЯКОЙ ДА СИ МИСЛИ ЧЕ СМЕ СЕ ПОЯВИЛИ ЕЙ ТАКА ОТ НИЩОТО НА ЗЕМЯТА? ИМА МНОГО ПО ВИСШ РАЗУМ КОЙТО НИЕ СЪЗДАЛ. ТОЗИ ВИСШ РАЗУМ НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ СИ ГО ОБЯСНЯВАМЕ КАТО ГОСПОД ИЛИ БОГ. ЗАЩОТО ПО ДРУГ НАЧИН НЕМОЖЕ ДА СИ ОБЯСНИМЕ ТОВА КОЕТО НИ ЗАОБИКАЛЯ КАТО ПРИРОДА НЕБЕ ЗВЕЗДИ ПЛАНЕТИТЕ. НИЕ СМЕ ЕДНА ПРАШИНКА ВЪВ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА. И СМЕ ЗАВИСИМЕ ОТ ТОЗИ ИЛИ ТЕЗИ КОИТО СА НИ СЪЗДАЛИ.
38
2
 
15
 
! Отговори
667 преди 12 години
А ЗОНА 51 А ДЪЛСИ А ХИЛЯДИТЕ ОТВЛЕЧЕНИ И ИЗЧЕЗНАЛИ БЕЗСЛЕДНО.СТИГА ЛЪЖИ ТЕ ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ОТРИЧАТ ИСТИНАТА ЗАЩОТО БЪЗ ЛЪЖИ САЩ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ.
37
4
 
25
 
! Отговори
angus преди 12 години
Сигурно заради това ООН назначиха официален преговарящ от страна на Земята ,при контакт с извънземни .
36
3
 
10
 
! Отговори
Julian преди 12 години
А ако вселената е направена специално за нас?Може и да не е чак толкова голяма колкото си мислим, въпрос на перспектива :)
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Nikoi osven tiah.Vlez v google i na pishi- "plana ran ut" i shte vidish koi izvanzemni sa vinovni za hala na nashia narod dnes.
34
8
 
19
 
! Отговори
дядо преди 12 години
бе те тоз маймун дет им е президент,да не е земен,дядо му сигурно още се катери по палмите за кокосови орехи и банани
33
12
 
13
 
! Отговори
yaro преди 12 години
зелени човечета няма,а извънземните са ангелите и демоните,те са навсякъде около нас , но не можем да ги видим с физическите си очи...
32
3
 
21
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
не знам дали има извънземни,ама имам подозрение че тъщата може да е една от тях...:)
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко удобен отговор - не разполага с доказателства, на правен език означава, че не могат да бъдат предоставени факти за срещите с извънземни, но това не означава, че такива среще не е имало.По скоро това е като да те призоват за свидетел и ти да отговориш по спомени, а не чрез фактически доказателства - снимки, записи и др.
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те не са извънземни - те са извънвремеви и извънпространствени - интердименсионални същества!
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а лейди Га Га? Азис сигурно не го познават,наистина,но руснаците можеха да им дадат 1 рано по тоя въпрос