Белият дом не знае за срещи с извънземни. Официално

Администрацията отговори на въпроси на обществеността
Обновена: 8 ное 2011 10:25 | 8 ное 2011 10:25,
48
Белият дом не знае за срещи с извънземни. Официално
Снимка: Reuters

Белият дом съобщи официално, че не разполага с доказателства за съществуването на извънземни. Администрацията на президента Барак Обама направи това необичайно изявление в отговор на две подписки в официален сайт на Белия дом. Нова опция в сайта дава възможност за внасяне на подписка, а администрацията трябва да даде официален отговор, ако са събрани достатъчен брой подписи.

Едното искане, подкрепено от над 5000 души, е Белият дом да разкрие правителствената информация за извънземни същества. В другото, събрало над 12 000 подписа, се настоява за официално признание, че извънземни са влизали в контакт с представители на човечеството.

Според едната подписка стотици военни и представители на правителствени агенции са заявявали, че извънземните съществуват. Според редица допитвания американците смятат, че властите крият нещо от тях.

В отговор Фил Ларсън от Отдела за политика за науката и технологиите към Белия дом написа, че правителството на САЩ не разполага с доказателства за съществуването на живот извън Земята или за контакт на извънземни с хора.

"Освен това няма надеждна информация такива доказателства да са укрити от обществеността", уточнява Ларсън.

Той все пак не изключва възможността да съществуват извънземни, а НАСА проучва подобна хипотеза.

Според мнозина учени чисто статистически има голяма вероятност да съществува живот сред "трилионите и трилиони звезди във вселената". Същевременно шансовете да се влезе в контакт с извънземни са изключително малки предвид огромните разстояния, посочва Ларсън.

При пускането на уебстраницата "Ние, народът" през септември Белият дом обеща да отговаря на всяка подписка, която е събрала най-малко 5000 подписа за 30 дни. Сега прагът е качен на 25 000 подписа, отбелязва Асошиейтед прес.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
25
 
! Отговори
Tina преди 12 години
"Белият дом съобщи официално, че не разполага с доказателства за съществуването на извънземни."Точно Белият дом ще чакам да ми каже има ли извънземни или не...
27
1
 
16
 
! Отговори
gGGggGGG преди 12 години
ima! vsqka sutrin se sybujdam do edno
26
1
 
7
 
! Отговори
az преди 12 години
Е как така вее, аз очаквах да излязат и да кажат "добре хванахте ни. приказваме си с извънземните за рецепти и тв риалитита"
25
0
 
4
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 12 години
потвърждавам официална среща с 4овеците нямаме...........
24
1
 
13
 
! Отговори
Аполо 11 преди 12 години
Още не е узрял момента, не се безпокойте. Следва се времева линия на поведение, която е строго определена от хора по високите върхове в НАСА и правителствените им агенции. Ето ви малко информация в подкрепа на това - в неофициален телефонен разговор Бъз Олдрин споделя на Чарли Шийн (да, те са добри познати), че скоро ще бъде открита вода на Марс и откривателите ще бъдат индийски физици. И това става четири месеца преди това да бъде анонсирано официално от НАСА.
23
1
 
4
 
! Отговори
43 преди 12 години
mnogo smeshni ,samo laji ...
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАСА ПРОУЧВАЛ ПОДОБНА ХИПОТЕЗА. ДА ИЗЧАКАМЕ ПРОУЧВАНЕТО!
21
1
 
6
 
! Отговори
rottenroll преди 12 години
+ тва 12 е прав - ако официално съобщят, че във военните хангари има няколко извънземни, всеки средностатистически *** ще иска едно за вкъщи и ще ходи да мята молотовки пред белия дом и военните бази.
20
0
 
15
 
! Отговори
The Universe преди 12 години
Това че няма доказателства за извън земен живот, далеч не означава, че той не съществува. Както е отебелязано и в статията, шанса да няма живот извън земята е много по-малък, сравнено с възможността да има такъв. Вселената е толкова голяма, че всички прашинки пясък на земята са по-малко от звездите и възможността за живот около тях. Истината е, че дори живот да съществува, той може да не е под формата която очакваме и да не го открием дори да се сблъскаме с него или пък просто да не е еволюирал.
19
7
 
11
 
! Отговори
rottenroll преди 12 години
"А както всички знаем, Белият дом никога, ама никога не лъже. Не са намесени в "спонтанно" възникналите преврати в Южна Америка, не си правят сами "терористичните" актове....."Което автоматично означава, че от години имат контакти с извънземни цивилизации, просто са прекалено лоши чичковци и не ни казват... Абе я се осъзнайте бе! :D
18
4
 
27
 
! Отговори
Mon40 преди 12 години
А както всички знаем, Белият дом никога, ама никога не лъже. Не са намесени в "спонтанно" възникналите преврати в Южна Америка, не си правят сами "терористичните" актове.....
17
5
 
14
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
Оф...зарежете САЩ....
16
13
 
4
 
! Отговори
rottenroll преди 12 години
"Белият дом не знае за срещи с извънземни." Всъщност има доста голяма вероятност това да е така. Но за по-голямата част от светското население е прекалено интересна и вълнуваща идеята, че злото правителство на САЩ си пие сутрин кафето с "идзвъндземните", но укрива факта от горките маси, жадуващи за знание.По-склонен съм да мисля, че цялата тая истерия за извънземните е породена от журналисти, търсещи кинти и слава, в което няма нищо ново и ненормално. Случва се постоянно - отвори си вестника:)
15
1
 
18
 
! Отговори
Панчо Санса преди 12 години
Гледайте "Зелевата чорба" с Луи дьо Фюнес :)
14
2
 
9
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Има извънземни. Много пъти съм говорил с тях. За първи път когато кацнаха ги почерпих с домашна. Бяха двама плешиви с червени носове- Гошо и Марульо . Гецата ми даде комутатор за да си гожорим. Сложих го в шише от ракия и когато уж пия си комуникираме.
13
0
 
37
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
По наши скромни изчисления,ако кацне НЛО с чиния във "Филиповци" да предположим приблизителен радиус 150 метра на обекта и тегло от няколко тона.То тя ще бъде разграбена и предадена за скраб за време около един следобед?Пита се в задачата?Кой *** тогава,дори и НЛО ще кацне тука?
12
1
 
28
 
! Отговори
op преди 12 години
Е, кво да кажат - ИМА и ние сме се срещали!Нали, както са с лабилна психика и промити мозъчета (повечето в САЩ) ще настане анархия!
11
1
 
9
 
! Отговори
gogo преди 12 години
За извънземни не знаят да ,ама за извънземна технология .......... ,е наскоро световна новина беше че САЩ махат атомните оръжия ,за какво ли ? Да не би да имат нещо по рaзрушително ?
10
1
 
23
 
! Отговори
Toto преди 12 години
Тази новина абсолютно доказва, че правителството няма нищо общо с извънземни и техните технологии. Спирам да вярвам автоматично. :)
9
0
 
55
 
! Отговори
kk преди 12 години
Белият дом обича да лъже. Официално.

Спонсорирани публикации