Децата пораснаха: Актьор от "Хари Потър" влиза в затвора

Друг от героите в киносагата се снима в еротичен филм
Обновена: 22 мар 2012 14:52 | 22 мар 2012 07:25, Елка Василева
18
Децата пораснаха: Актьор от "Хари Потър" влиза в затвора
Джейми Уейлет. Снимка: архив, Reuters

22-годишният британски актьор Джейми Уейлет, снимал се в ролята на Винсънт Краб в киносагата за Хари Потър, беше осъден на две години затвор за участието си в масовите безредици в Лондон през лятото на миналата година, съобщи Асошиейтед прес.

Пред съда Уейлет призна, че е участвал в погромите и мародерството и дори е носил по улицата запалителна бомба. Актьорът обаче отрече да е причастен към насилието. По думите му той бил помолен да занесе бомбата от хора, на които не можел да откаже, тъй като в миналото имал неприятности с тях.

В крайна сметка съдът призна Уейлет за виновен за нарушаване на обществения ред с употреба на насилие, но сне обвинението в намерения да унищожи или повреди чуждо имущество, предаде РИА Новости.

Полицията се заинтересува от младия актьор още при прегледа на записите от камерите за външно наблюдение след погромите от миналото лято в Лондон.

За първи път той е хванат от камерите да тича по Чалк фарм роуд, след като група младежи са разбили витрината на супермаркет, каза прокурорът Ребека Хамърстоун. „Секунди след това той взима бутилка шампанско от приятел, който, също се вижда от записа, отнася няколко бутилки“, допълни тя.

След около час и половина младежът отново е хванат от камерите за външно наблюдение, сега вече с качулка на главата, шал, покриващ долната част на лицето и с бензинова бомба в ръце. За полицията не е било трудно да установи самоличността му.

На младия актьор е било повдигнато обвинение и в отглеждане на марихуана. При обиска в дома му са открити 15 стръка коноп. Това не е първият случай, в който актьорът е заловен да отглежда забранени култури. През 2009 г. по същото обвинение  е осъден на 120 часа общественополезен труд.

Друг британски актьор, който в знаменитата киносага се превъплъти в ролята на заклетия враг на младия магьосник Драко Малфой, намери себе си в киното „за възрастни“. 24-годишният Том Фелтън започна снимките на еротичния трилър "Привързаност" ("Attachment") с Шарън Стоун в главната роля.

Филмът разказва за омъжена учителка /Шарън Стоун/, която веднъж изневерява на мъжа си с един от учениците си /Том Фелтън/, след което момчето започва да преследва нея и семейството й и започва връзка с дъщерята й.

NEWSru припомня, че се „отличи“ и изпълнителят на главната роля в киносагата Даниел Радклиф. Актьорът призна, че му се е случвало да играе пиян.

„Имам склонност към пагубни навици. Хората с подобни проблеми ги крият много умело. Не искам да влизам в подробности, но пиех редовно, по-точно всяка нощ“, разказа Радклиф, който дори предложи да посочи епизодите, в които е играл „мъртво пиян“. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
4
 
! Отговори
off преди 12 години
Това дебелото аз до не помня във филма
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати бислемето
13
2
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Този, актьор или не... Е, рядко, ама наистина рядко противна мутра! Изглежда, като носител на изключително кофти генетичен материал...
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо еротичният филм не е с ема уотсън?!?!?!
11
3
 
22
 
! Отговори
Съдията преди 12 години
Само за муцуната му давам 3 години ефективно!
10
6
 
11
 
! Отговори
Доктор Ох-боли преди 12 години
Тоз на снимката прилича на болен от синдрома на Даун...
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брей да не повярва човек,че малкия *** бил такъв хулиган.Тц,Тц.
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам какво е английското "правосъдие", но когато техния *** счупи на нашето момче главата,(и го направи инвалид за цял живот) там в добрата стара Англия уж щяха да го съдят, но съдията в крайна сметка каза, че нямал основание да не повярва на родителите на момчето, че то не би могло да извърши подобно деяние.
7
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За английското правосъдие няма "снимал се в Хари Потър", снимал се в "Кръстникът", виновен ли е- понася си наказанието.Тук вече щеше да е при Карбовски и да ни обяснява колко хрисим и невинен е, а онзи с тирантите ще гледа умно и ще обяснява в какра скапана държава живеем, че този хубав човек го съдят.
6
5
 
31
 
! Отговори
666 преди 12 години
Тоя на снимката определено мяза на *** , нищо чудно че се забърква в разни неприятности.
5
1
 
14
 
! Отговори
dsada преди 12 години
Няма ли кой да забележи от днес.бг, че с новия им дизайн си режат първите редове от новините?!?
4
2
 
18
 
! Отговори
GONO преди 12 години
Мисля че е крайно време вече света да види "Хари Потър и даровете на плътта". Tова наистина би бил един чудесен филм.
3
56
 
26
 
! Отговори
ЗРИТЕЛ !!! преди 12 години
Най-скучния филм ,откакто съществува киното ..." Хари Потър ...И БЕЗКРАЙНИТЕ ТЪПИЗМИ ..."!!!Впрочем,не е по-различен "Властелинът... " ....а в това число слагам и прехвалената " Матрица "- претенциозна тъпня ...!!!
2
3
 
52
 
! Отговори
читател преди 12 години
Сега ще му покажат една магия - "Затворникус Педалникус"
1
3
 
44
 
! Отговори
asd преди 12 години
За първи път той е хванат от камерите да тича та тои се таркалял по скоро :Д