Пъпеши като от злато

Цената на ценните плодове от Юбари стига до $10 000 за бройка
25 юли 2012 18:30, Екип на Dnes.bg
38

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: пъпешиЮбари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо не хващам... защо са толкова скъпи? Само не казвайте че компютизираните японци дето имат говорящи тоалетни и какво ли още не нямат достатъчно ресурс да си гледат ябълки,пъпеши и плодове..Както и да е имат много пари правят си п***и.
9
1
 
22
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Тези са луди, те тези пъпеши за тези пари, трябва да са магически и да изпълняват по три желания бе да го ***, аз не мога да си представя колко луд трябва да си, да кихнеш 10 бона за пъпеш.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обикновено с подобни плодове се правят подаръци в Япония, така както ние българите носим цветя като отиваме на посещение при близък наш болен човек или на гости.
7
2
 
18
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
е, те японците прости, ама си ги продават и купуват пъпешите, ние - умни - прасетата храним с нашите пъпеши, пък ядем гръцките :)
6
1
 
10
 
! Отговори
преди 11 години
много по-евтино ще им излиза, ако си ядат само внос, ама браво на японците, искат си тяхното, отгледано с ЛЮБОВ и не в жестока конкуренция с другите фермери/,,обменяме си съвети'' :) /
5
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цената според баламата... като има *** хора, защо да не се възползват...
4
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорих скоро с един фермер от Юбари, да направим бизнес с него. След седмица, човека му писа, че мострите, които му изпратих, не ставали цитирам. Матряла за разсада долу-горе бива, но тиквите, миришат много на асфалт и руски безнин.
3
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А колко струват тиквите в северна Япония ? Ние имаме тук една лъскава отгледана с много любов на бостана в Банкя, да вземем да я пуснем онлайн в продажба, а ?
2
0
 
28
 
! Отговори
sante_dog преди 11 години
Не са казали досега. Колкото кауни имаме на бустана в село, по 10к парчето - мисля да влизам в следващата класация на Форбс...
1
10
 
35
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Боко тиквата като е прочел, веднага си е поръчал !!!