Търси се...прислужница на Елизабет II

Заплатата е $22 700 на година
22 окт 2012 11:21,
56
Търси се...прислужница на Елизабет II
Снимка: Reuters

Кралица Елизабет Втора си търси прислужница в интернет, която да се грижи за нейните старинни вещи и да има възможност да работи три месеца в годината извън Лондон, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на официалния уебсайт на британската монархия.

Кандидатките за поста за поддържане на домакинството в главната столична резиденция на кралицата в Бъкингамския дворец ще получават годишна заплата от 22 700 долара.

Те трябва да могат да извършват "висококачествено почистване и обслужване на гостите в отредения им участък, в който са включени личните покои на членовете на кралското семейство, стаите за гости, апартаментите за държавни ръководители и гардеробните помещения".

В задълженията на прислужницата влиза и поддръжката на чистотата на подовете, на мебелите, на предметите на изкуството, на рамките на картините и останалата декорация.

Тя трябва да притежава и камериерски умения, за да опакова и разопакова багажа на гостите, да глади дрехите им, да пълни ваните им и да им помага при тоалета. Кандидатките трябва да притежават "добри организационни умения, да бъдат точни и да може да се разчита на тях във всеки един момент".

Те трябва да са "внимателни към детайлите и да поддържат най-висок стандарт на обслужване, но също така да спазват конфиденциалността при извършените от тях дейности".

Работната седмица на бъдещата прислужница ще бъде 40 часа седмично, но е възможно и извънредно изпълнение на задължението в почивните дни и по друго време. Началната заплата е определена на 22 700 долара годишно, или 439 долара седмично.

Работодателят е длъжен да осигури храната и подслона на служителката. Заявления ще се приемат до 26 октомври, пише сайтът на британската монархия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
tazi e nenormalna, za tezi pari nqma da si mradna i prasta. Rabotq tazi rabota v momenta no za edin prezident i koito si misli 4e e mnogo lesno se laje. Rabotata e dosta tejka i za kapak na vsi4ko az vzemam pove4e a ne sum pri kralicata. Laja e ako si mislite 4e kvartirata e osigurena i 6te se spi v dvoreca, samo hranata . Durta ve6tica
50
0
 
1
 
! Отговори
БАт Рамбо преди 11 години
само 1 час ми стига.. ше изнасям и килотите и ше знеса.... Ше спра с каруцата под балкона и гол като току що построен ще и оставя двореца. Ако трябва и магарето ще впрегна....
49
0
 
0
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
То май всъщност си търсите месия- имате си! Не се казва Димитър, Евгения е!
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лятото си търсеше шофьор за малко пари,сега за още по-малко прислужница,нестига че не плаща нищо от джоба си.
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно баба Бети сама ще си обува гащите :)))Ако интересът към вакантното място е като към статията - думи няма! :)))
46
0
 
2
 
! Отговори
porkane i biene преди 11 години
posle i Midaltan kato stane babka kralica 6e e 4istqt redovno ;d
45
0
 
11
 
! Отговори
стефан преди 11 години
много добре знаят че средната продължителност на живота на мъжете в бг е 70 години. след като цял живот си внасял пенсионни,зрдавни и т.н осигуровки и хоп в трапа. ,таман си се пенсионирал. чиста работа и добрре премислена,държавата не губи никога,а само балъците дето я носят на рамене..
44
1
 
5
 
! Отговори
до дамата преди 11 години
как ли ще изглежда кралското лай*о,а?
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 39 аз предпочитам даже на минимална да ме осигуряват тай като с тая пенсионна възраст 65 год може и да не я доживея а кой ще ми върне парите дето са ми ги удържали
42
0
 
1
 
! Отговори
damata преди 11 години
Само да каже колко ще плаща, за да й сменям памперсите?
41
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
az za 23 hilki ne samo 6te i prislugvam ami seksualen rob 6te i stana
40
1
 
9
 
! Отговори
бранко преди 11 години
Таа дрътата да доде у Скопие да си търси прислуга - оти и она е македонка и требе да си вземе нашенка!
39
2
 
13
 
! Отговори
прислуга преди 11 години
Алооо бабче ,като искаш дадена услуга ще си плащаш според възможностите си.Да е..а и хрантуткувците ви.
38
0
 
4
 
! Отговори
Чудя се преди 11 години
Кое му е малкото, в седмицата се събират 40ч работа?
37
0
 
10
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
Когато един ден се пенсионираш, на никого няма да му пука за кого си работил, а върху колко пари си бил осигуряван.
36
1
 
14
 
! Отговори
аяьяьа преди 11 години
Може би имат предвид лири-а не долари,но пак е малко. За толкова много и отговорна работа. Да,много е стисната старата.Има да търси из Интернет,докато попадне на някое наше *** девойче.
35
1
 
9
 
! Отговори
AcOrP преди 11 години
До Анонимен 38.С тази разлика,че всички разходи са покрити. Т.е живееш в Бъкингамския дворец и храната ти е безплатна и взимаш по 1500$ на месец. За толкова нискокфалифицирана работа си е много добре. Наемите в лондон не са 200евро на месец осигуреното жилище и храна са доста пари.
34
3
 
12
 
! Отговори
Queen преди 11 години
Все пак не забравяйте и престижа.Много материално го раздавате.Друго е в характеристиката ти да пише "Работила за кралицата".Ще видите обноски, традиции, история.Безценно е.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива пари за Лондон наистина са много малко. Е, за младо момиче без ангажименти, което иска да изкара джобни стават, но ако реши един ден да има деца, няма да може само детската градина да им покрие.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
oBADETE MI SE VEDNAGA, AZ 6TE RABOTQ ZAQ kRALIZATA!

Спонсорирани публикации