10 причини да зарежеш гаджето

Какви са те за мъжете и за жените
Обновена: 16 ное 2012 14:55 | 16 ное 2012 14:55,
63
10 причини да зарежеш гаджето
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Не съм готова за сериозно обвързване“, е най-често използваната фраза от жени. „Просто няма да се получи“ пък казват най-често мъжете.

Веднага проличава, когато една връзка не върви. Проблемът е обаче как да си го кажете открито.

Ново проучване показва как жените и мъжете късат с половинките си, пише "Дейли мейл". Резултатите показват, че има огромна разлика между двата пола в това как късат с гаджето си и какви причини излагат.

Сайтът за срещи SeekingArrangement.com попита хиляда души от мъжки и женски пол защо и по какъв начин зарязват половинките си.

Според резултатите най-често ползваната фраза от жените е: „Все още не съм готова за сериозна връзка“. Втората най-популярна фраза е: „Нещата се развиват твърде бързо“.

Интересно е, че парите и доброто състояние на партньора е много по-важно за жените, отколкото за мъжете.

„Ти не печелиш достатъчно пари“, е третата най-популярна фраза в списъка на жените, докато в списъка на мъжете тази причина изобщо не фигурира.

За мъжете лошият секс и слабата физическа съвместимост са най-честите причини, за да скъсат с жената.

Третата най-честа причина при мъжете е, че повече не се чувстват привлечени от половинката си, а четвъртият довод е „Изгубихме сексуалната искра“.

И двата пола предпочитат да скъсат с половинката лице в лице, но и случаите, в които се ползва имейл или SMS, за да съобщят лошата новина, се увеличават значително.

Повече от половината анкетирани жени биха скъсали с гаджето си лично, докато при мъжете те са 43%.

„Една връзка върви, когато единият човек е изцяло привлечен от другия. И е взаимно“, казва експертът по връзки Луиз Ван дер Велде. „Ако ти даваш само 50% за връзката и другият дава толкова, просто няма да провърви. И двамата трябва да дават по 100%“.

„Забелязва се една тенденция на бързите връзки. Срещат се, изкарват си хубаво заедно и после сменят партньора“, казва шефът на сайта SeekingArrangement.

Ето точните резултати от проведената анкета на SeekingArrangement.com:

Топ 10 причини, които жените излагат при късане с гаджето:

1. Още не съм готова за сериозна връзка.
2. Връзката се развива твърде бързо.
3. Не печелиш достатъчно пари.
4. Не си достатъчно зрял за мен.
5. Искам да се концентрирам върху кариерата си.
6. Не харесвам приятелите и семейството ти.
7. Просто не се получава.
8. Ние така или иначе няма да се женим. Тогава защо да продължаваме?
9. Нямаме много общо.
10. Просто не ти вярвам.

Топ 10 причини, които мъжете излагат при късане с гаджето:

1. Просто не върви.
2. Срещнах друга.
3. Просто не ме привличаш повече.
4. Изгубихме сексуалната искра.
5. Проблемът не е в теб, в мен е.
6. Трябва да се съсредоточа върху кариерата си.
7. Ние искаме различни неща.
8. Просто не искам да те виждам повече.
9. Не съм готов за сериозна връзка.
10. Просто нямаме много общи неща.

Как късат жените                  

1. Лице в лице 52%             
2. По телефона 27%           
3. По мейла 12%              
4. Чрез SMS 5%                    
5. Чрез приятел 4% 

Как късат мъжете

1. Лице в лице 43%
2. По телефона 32%
3. По мейла 15%
4. Чрез SMS 6%
5. Чрез приятел 4%
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
6
 
! Отговори
ДД преди 11 години
До Жена Сигурна ли си, че е си е поискал секс, само защото е платил сметката при първата среща? Убедена си, че ако си бяхте поделили сметката, той нямаше да си поиска секс?
55
3
 
10
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Въпроса с парите и сметката е много деликатен. Първо - живеем в скапана държава, където всичко се върти около това колко пари имаш. Второ - ако дадена жена печели достатъчно, то тя не би била "златотърсачка". Трето - едно плащане на сметка в кафе или ресторант означава почти винаги отплата в "натура". Ако жената се оценява на 2 лв. или на 20 лв. това си е проституция. На среща винаги се бъркам да си платя моята част - веднъж мъжа настоя и плати всичко и на следващата среща поиска секс. Е?
54
0
 
10
 
! Отговори
surr3a1 преди 11 години
@55Съгласен съм с теб, но на днешно време 2лв не струва нищо :). Първият път ще е кафе и кола, после може да е обяд/вечеря. Има много момичета, на които да си платят сметката, дори не им идва на ум... така поне от тях се отърваваме.Имам приятел, който така и не може да разбере принципа с черпенето, и не може да се начуди защо все попада на грешните момичета.Един мъж трябва да плаща сметката и да пръска пари, просто защото така иска, а не с цел манипулация на момичето... това е!
53
0
 
2
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Да лепне гонорея...P.S. Така харесва ли ти, ***?
52
1
 
4
 
! Отговори
11-та причина преди 11 години
Не ми го вдигаш вече
51
0
 
4
 
! Отговори
до 47 преди 11 години
Принципно подкрепям виждането ти освен в една гледна точка. Вярно е, че една жена ще поиска да си плати сметката първите пъти, а и по нататък, но това не е показател. Имам толкова познати, на които жените им бяха много скромни и си плащаха 2лв кола, ама колко ги деряха след това от скромност не е истина. Така че това за мен не е показател - и меркантилните си плащат питието. Ако не по-скоро смятат, че надали мъжът е за 2лв и не го смятат за толкова много пари, че чак ще те помислят за мерктантил
50
0
 
2
 
! Отговори
pipinana преди 11 години
Ot milia mi BOKO ne mardam nikade !!!Ne si go zameniam i ne go davam za ni6to
49
0
 
2
 
! Отговори
surr3a1 преди 11 години
@49Нямам коментар за тебе... ограниченият ти мироглед ти пречи да видиш това, което се крие в смисъла на думите ми...Пази се, и се опитай да изкорениш "българщината" от себе си!
48
1
 
10
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Споко, пич! Ще дойде Видов ден и за нея! :DА дали е щастлива сега само предполагаш, според мен става все по-стара и по-нещастна, сегашния ще почне да и кръшка с млади гаджета и така...А ти се радвай, че си се отървал от тоя ***!Според мен най-щастлив трябва да си ти!
47
0
 
3
 
! Отговори
Андрешко преди 11 години
До 38.А бе пич, ти деца имаш ли?
46
4
 
14
 
! Отговори
жена преди 11 години
Мъжете станаха по- меркантилни от жените.Това не са истински мъже. а женки.
45
1
 
16
 
! Отговори
Бобий преди 11 години
До surr3a1 45Абе пич, това, че имаш БМВ не означава нищо. Има БМВ-та по 1000 лв. има и за 500 000 лв. А това, че харесваш само жени, които приличат на някоя-си-извстна и БМВ, значи си много ***.
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е споменат вариантът, в който гаджето просто изчезва вдън земя и дори няма куража да скъса :-)))
43
0
 
25
 
! Отговори
surr3a1 преди 11 години
@46Да ти кажа точно това им е проблемът... опитват се да спечелят жената, като я черпят постоянно, купуват и неща и прочее. Демонстрират възможности, и след това се възмущават от факта, че са попаднали на такава жена? Ами на каква да попаднете при това поведение?Харесва ми да черпя един, два, три пъти... но ако за тези три пъти тя не си направи устата да плати своята част... изводите са ясни.Всяко уважаващо себе си момиче ще иска да си плати, за да не я смятат за златотърсачка.
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, 45, постъпил си мъдро. Повечето мъже още като се запознаят с теб и започват да ти завират в очите парите и придобивките си, а после се сърдят, че ги възприемаш като банкомат. Кой каквото търси, това намира.
41
14
 
11
 
! Отговори
surr3a1 преди 11 години
Пари по жена не се хвърлят, освен ако това не е Твоята жена... Това е първо правило, което трябва да следва един мъж, за да направи нещо.В противен случай ще намира само свлачища...Аз имам БМВ, но когато се запознах с моята приятелка (която е най-невероятното същество и прилича на Виктория Бекъм) тя не го знаеше това.
40
3
 
21
 
! Отговори
буб и киро преди 11 години
Така че нека всички момичета и жени със добри сърца да не скромничат а да се покажат и борят за мястото си :))Ех, че сте забавни :)) ама те тези момичета не са се скрили от вас, разхождат се наоколо, ама не ги забелязвате, защото инстинктивно ви влече към прецаквачки. Една жена, ако не ви излиза скъпо, не я цените достатъчно. Трябва здраво и редовно да ви изтръсква портмонето, за да имате усещането, че сте с елитна.
39
14
 
9
 
! Отговори
Някой преди 11 години
Една жена, колкото и да няма чувства към даден мъж, винаги помни кой я е онождал отзад. Това не се забравя за цял живот. Затова ако не искате утре да се чувствате изоставени от жените, винаги отзад. Поне няма да се обвинявате за нищо като си тръгне.
38
1
 
25
 
! Отговори
буб до КИРО преди 11 години
Абе не е така, щото точно тия най-долните жени, най-много успяват в живота.Поне моята после ****а и тоя заради когото ме заряза, а сега е женена за още по богат и успял и е щастлива. Къде е справедливостта?И кофтито е че има не малко свестни, добри момичета, но те остават в сянка, май щото са пасивни. Така че нека всички момичета и жени със добри сърца да не скромничат а да се покажат и борят за мястото си :))
37
0
 
9
 
! Отговори
КИРО преди 11 години
До буб и мен така споко защото са мишки и нямат сърца,те бягат но от самите себеси не могат да избягат и ще си останата такива жалки душички.ДО УТРЕ ВЕЧЕР В СЪЩИЯТ СПЕКТАКЪЛ :)))