10 причини да зарежеш гаджето

Какви са те за мъжете и за жените
Обновена: 16 ное 2012 14:55 | 16 ное 2012 14:55,
63
10 причини да зарежеш гаджето
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Не съм готова за сериозно обвързване“, е най-често използваната фраза от жени. „Просто няма да се получи“ пък казват най-често мъжете.

Веднага проличава, когато една връзка не върви. Проблемът е обаче как да си го кажете открито.

Ново проучване показва как жените и мъжете късат с половинките си, пише "Дейли мейл". Резултатите показват, че има огромна разлика между двата пола в това как късат с гаджето си и какви причини излагат.

Сайтът за срещи SeekingArrangement.com попита хиляда души от мъжки и женски пол защо и по какъв начин зарязват половинките си.

Според резултатите най-често ползваната фраза от жените е: „Все още не съм готова за сериозна връзка“. Втората най-популярна фраза е: „Нещата се развиват твърде бързо“.

Интересно е, че парите и доброто състояние на партньора е много по-важно за жените, отколкото за мъжете.

„Ти не печелиш достатъчно пари“, е третата най-популярна фраза в списъка на жените, докато в списъка на мъжете тази причина изобщо не фигурира.

За мъжете лошият секс и слабата физическа съвместимост са най-честите причини, за да скъсат с жената.

Третата най-честа причина при мъжете е, че повече не се чувстват привлечени от половинката си, а четвъртият довод е „Изгубихме сексуалната искра“.

И двата пола предпочитат да скъсат с половинката лице в лице, но и случаите, в които се ползва имейл или SMS, за да съобщят лошата новина, се увеличават значително.

Повече от половината анкетирани жени биха скъсали с гаджето си лично, докато при мъжете те са 43%.

„Една връзка върви, когато единият човек е изцяло привлечен от другия. И е взаимно“, казва експертът по връзки Луиз Ван дер Велде. „Ако ти даваш само 50% за връзката и другият дава толкова, просто няма да провърви. И двамата трябва да дават по 100%“.

„Забелязва се една тенденция на бързите връзки. Срещат се, изкарват си хубаво заедно и после сменят партньора“, казва шефът на сайта SeekingArrangement.

Ето точните резултати от проведената анкета на SeekingArrangement.com:

Топ 10 причини, които жените излагат при късане с гаджето:

1. Още не съм готова за сериозна връзка.
2. Връзката се развива твърде бързо.
3. Не печелиш достатъчно пари.
4. Не си достатъчно зрял за мен.
5. Искам да се концентрирам върху кариерата си.
6. Не харесвам приятелите и семейството ти.
7. Просто не се получава.
8. Ние така или иначе няма да се женим. Тогава защо да продължаваме?
9. Нямаме много общо.
10. Просто не ти вярвам.

Топ 10 причини, които мъжете излагат при късане с гаджето:

1. Просто не върви.
2. Срещнах друга.
3. Просто не ме привличаш повече.
4. Изгубихме сексуалната искра.
5. Проблемът не е в теб, в мен е.
6. Трябва да се съсредоточа върху кариерата си.
7. Ние искаме различни неща.
8. Просто не искам да те виждам повече.
9. Не съм готов за сериозна връзка.
10. Просто нямаме много общи неща.

Как късат жените                  

1. Лице в лице 52%             
2. По телефона 27%           
3. По мейла 12%              
4. Чрез SMS 5%                    
5. Чрез приятел 4% 

Как късат мъжете

1. Лице в лице 43%
2. По телефона 32%
3. По мейла 15%
4. Чрез SMS 6%
5. Чрез приятел 4%
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
29
 
! Отговори
буб преди 11 години
Мене са ме зарязвали със СМС и е много гадно - ку*венски номера.И много ясно - за по богат че и с кола, а аз нямам :( И не ме бърка зарязването, а факта че лъже и маже - само и само да е на подобре.Защо 50% от нашите жени са такива използвачки и неблагодарни ??????
35
8
 
44
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Мъжете:1. Просто не върви. Не си достатъчно красива и не даваш отзад2. Срещнах друга. Тя е по красива и/или дава отзад3. Просто не ме привличаш повече. Искам по- красива, която дава отзад4. Изгубихме сексуалната искра. същото като т.15. Проблемът не е в теб, в мен е. Искам по красива, която дава отзад6. Трябва да се съсредоточа върху кариерата си.- За да искарам повече пари, с които да си купя по красива, която ще ми дава отзад7. Ние искаме различни неща. Аз искам по красива, която дава отзад8. Просто не искам да те виждам повече. Защото не си достатъчно красива и не даваш отзад9. Не съм готов за сериозна връзка. погледни т.110. Просто нямаме много общи неща. погледни т.7
34
10
 
12
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Ако не пие и бия шута. Като закъсам на нея разчитам да опъна нещо.
33
2
 
14
 
! Отговори
хаха до 32 преди 11 години
Кой ти е казал, че искам готина мадама(е зависи за какво де ;) ) Кукла не ми трябва, защото не се знае до кога ще е моя. Капиш ;) Много си права за приятелките и. Кофтито е и че и невзрачните станаха евтини кифли. От там идват и проблемите. :) Цяло чудо е ако човек срещне нормално момиче с неповлияна ценностна система тип Пайнер. :) Та да допъля това което аз казах: Малко са БМВ-тата, много са мераклийките. После следва: всичките мъже са ***. Еми кой каквото търси в крайна сметка. ;)
32
8
 
21
 
! Отговори
КИРО преди 11 години
ТРИ ГОДИНИ ХРАНИХ И ПОИХ ЕДНА *** И НАКРАЯ СИ ТРЪГНА БИЛ СЪМ Я ЗАДУШАВАЛ ЧЕ Я КАРАМ ДА РАБОТИ .....А ТЯ ГОРКАТА СЕ ОКАЗА ЧЕ ИМАЛА ДВА АПАТРТАМЕНТА ПОДНАЕМ И ЕДНО АТЕЛИЕ .И КАТО РАЗБРА ЧЕ Я РАЗКРИХ БЕГОМ В РОДНИЯТ КРАЙ.ТЪКМО ЕДНА *** ПО МАЛКО В СОФИЯ.ИМА ГОСПОД ЩЕ УСЕТИ И ТЯ ДЕБЕЛИЯ......И БОГАТИТЕ ПЛАЧТ.ЛОШОТО Е ЧЕ ЩЕ ИЗГОРИ И ДРУГИЯТ СЛЕД МЕН.А ИНАЧЕ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА:))
31
5
 
39
 
! Отговори
OPS преди 11 години
жените:1. Още не съм готова за сериозна връзка. - НЯМАШ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ2. Връзката се развива твърде бързо. - БЪРЗО РАЗБРАХ , ЧЕ НЯМАШ МНОГО ПАРИ3. Не печелиш достатъчно пари. - СЪЩОТО4. Не си достатъчно зрял за мен. - ВСЕ ОЩЕ НЕ ПЕЧЕЛИШ ДОСТАТЪЧНО5. Искам да се концентрирам върху кариерата си. - ПАРИ6. Не харесвам приятелите и семейството ти. - НЕ СА ДОСТАТЪЧНО БОГАТИ7. Просто не се получава. - НЯМАШ ПАРИ, НАМЕРИХ ДРУГ С ПОВЕЧЕ8. Ние така или иначе няма да се женим. -ЩОТ НЯМАШ ПАРИ
30
0
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Напълно си права,скъпа госпожице!!!!! Напълно те подкрепям!!!!:-)))))
29
6
 
15
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Сърди се на другите мъже. Всеки като се види с малко повече пари и започва да се хвърля на жени, които не са за него. Той нисък, грозен и дебел, ама иска дългокрака красавица до себе си. Еми не може да я има, ако не си я купи. А приятелките на дългокраката като видят тя колко лесно си живее, започват да искат и те. Та както казваш не може всеки да е баровец с БМВ, следователно не може и всеки да е с готина мадама. Насочи се към по - невзрачните.
28
3
 
25
 
! Отговори
До 28 преди 11 години
Ми това е нормално. При тези мизерни заплати, които за лична издръжка не стигат, а да не говорим за семейство. Но и вие сте причината за комплексите на българските мъже. Защото гледате единствено благосъстоянието на половинката и не ви интересува какъв е. Вместо да се хванете с любимият и да работите заедно за създаването на едно семейство, вие искате всичко на готово, без грам зор да си дадете. Поне болшинството от вас. Е не може всеки да е баровец с БМВ.
27
1
 
23
 
! Отговори
лил преди 11 години
Най ми е любимо - аз не те заслужавам, ти си твърде добър за мен :)))
26
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МНОГО СА КОМПЛЕКСИРАНИ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ !!!!!ОТ КОМЕНТАРИТЕ Е ВИДНО !
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
11.ПричинаКато те видях беше мила сладко прасенце,а сега си дебела озверяла от глад и лакомия по пари свиняХайде ЧАО!
24
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3. Не печелиш достатъчно пари.Ясно каква в била любовта в тази връзка.ПЛАТЕНА!И момата иска да се продаде по-добре
23
7
 
40
 
! Отговори
писна ми преди 11 години
до 23 :)- пич аз съм жена и не си падам по кифли :). Отговори ми на следния въпрос: ако ти си мъж на място и излезеш с жена, която много харесваш и искаш да впечатлиш, няма ли да ти е кеф да и отвориш вратата, няма ли да ти е кеф да платиш сметката и няма ли да ти е кеф тя да ти се усмихва през цялото време за това, че си кавалер и в същото време заплатата и да е равна на твоята, а защо не и по- голяма?
22
7
 
5
 
! Отговори
хех:) преди 11 години
До писна ми е пич не си прав-ако половете са равни не е ли нормално да си делим сметката и никой на никой да не отваря вратата?а около оня пич долу може и да се навъртат от типа на: богати кариеристки, успели професионалистки и т.н. които не искат да ги приемат като поредният трофей а да им отдават дължимото(ако се задоволяват с плащането на 20 лв в бара и да и отвориш вратата, то по-скоро кифлите са тия дето са около теб)
21
7
 
32
 
! Отговори
писна ми преди 11 години
до 13 - пич много зле си ориентиран. Да отвориш вратата на дама или да платиш сметката няма нищо общо с еманципацията. Тук става за това за какъв мъж се възприемаш ти и каква искаш да е жената до теб. След като критериите са ти такива не се учудвай ако около теб се навъртат парцали, невъзпитани простачки или кифли без самочувствие.
20
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То скъсването е най-лесно. Лошото е като осъзнаеш после колко много ти липсва. Човек е устроен така, да помни само хубавите неща.
19
1
 
29
 
! Отговори
нищо лично преди 11 години
Най-добре е без обяснения и разправии. Вдигаш си чуковете и чао.Ако живея с някой и се изниже като пр*дня из ***, значи е пълен ***. Но няма как да ми се случи, защото не се занимавам с инфантили ***.
18
9
 
7
 
! Отговори
Koko преди 11 години
Най-добре е без обяснения и разправии. Вдигаш си чуковете и чао. Виж ако живее при теб, няма как да се размине без обяснения. Освен ако си чук и не и оставиш дрехи, обувки, гримове и прочие на гумената стелка пред вратата.
17
0
 
18
 
! Отговори
пропуск преди 11 години
забравен е алкохола

Спонсорирани публикации