Добре дошли в най-ужасния хотел в света

Мръсни стаи и нелюбезен персонал - резервацията е на ваш риск
Обновена: 5 дек 2012 15:17 | 4 дек 2012 11:28,
61
Добре дошли в най-ужасния хотел в света
Снимка: YouTube

Стаите са мръсни, бирата е разредена, рецепционистките са крайно неучтиви  - и въпреки това бизнесът се развива изключително добре. Хотелът в Амстердам „Hans Brinker Budget Hotel” се отказва да предлага луксозни условия, но за сметка на това акцентира успешно върху лошата си репутация, пише германският икономически вестник „Handelsblatt”.

“По-лошо не може да стане. Но даваме най-доброто от себе си!“ - това е един от лозунгите, с които хотелът рекламира услугите си.

Концепцията е ясна: Клиентите трябва да плащат за легло, в което едва ли биха искали да легнат. Регистрацията в хотела е на „собствен риск“, пише в уебсайта на хотела.

Гости, които искат да пренощуват в „Hans Brinker Budget Hotel”, наистина търябва да проявят и известна доза смелост: кучешки екскременти около входа, бетониран двор, косми около сифоните, дървеници или пък други вредители принадлежат към добрата реклама на хотела.

„Подобрете имунната си система!“ е друг лозунг на хотела с 0 звезди.

Отговорна за тази необикновена рекламна кампания е агенция КеселсКрамер, пише още „Handelsblatt”.

С ужасни снимки и язвителен хумор агенцията се опитва да привлече туристи към евтиния хотел. И се оказва, че тълпата е огромна! От 40 години насам хотелът в Амстердам е редовно зает и винаги резервиран до последната стая.

За да се привлекат и международни туристи, уебсайтът вече се предлага и на няколко други езици.

Любопитните туристи са готови да дадат 45 евро на вечер за двойна стая. Най-евтината стая е 25 евро. А луксозният апартамент за важни гости (в който се намира единствената вана в целия хотел) струва малко повече – 52 евро.

Турситите са предупредени да не очакват кой знае какво. Това потвърждава и рекламата за предполагаемата луксозна стая: „Осигурете си място в нашия наистина тесен апартамент, разбира се, без плазмен телевизор, без двойно легло и без безплатно ползване на басейна със спа услуги, с който така или иначе не разполагаме.“

Коментарите на гостите в туристическите сайтове са различни, но все пак хумористични: „Най-доброто място, където съм спал, откакто съм навън на изпитателен срок“, пише Майкъл от Ню Йорк.

„Какво да кажа? Беше евтино. И все пак не толкова евтино. На една автобусна спирка човек може да спи също толкова добре“, разказва Шарлот от Тексас за своите впечатления от хотела.

Други пък се оплакват, че са били нахапани от дървеници и описват стаите като затворнически килии. И за съжаление или не, всички коментари са самата истина.

Но около хотела има и нещо позитивно: той се намира на добро място в Амстердам. За много туристи хотелът се е превърнал в туристическа атракция и едва ли има човек, който да няма снимка на фона на прочутия хотел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Kriko преди 11 години
Poslednia put se izrusih 120$ dolara za hotel na nost , no si struvashe , lipsvaha samo prostitutkite ... :)
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AAA, ima i po lochi hotekinaprimer hotel Zorniza v ZlatarizaPulen boklukbaseina e 2na 3 metra, edin meter dulbok, ledena voda, zakuskata se plasta otdelno makar che e v zenata i mrusotia do nemai kade
49
2
 
13
 
! Отговори
турист преди 11 години
Явно са запознати с българското хотелиерство щом ни имитират!!!
48
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изводът от тази статия е: "На земята няма простотия, за която хората да не платят"
47
0
 
4
 
! Отговори
Pimp C преди 11 години
Подобрете имунната си система! xaxaxaxaxaxax
46
5
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
бетер турците
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
51, освен да се минат, ще вземе и да им хареса. :)И тогава студените кебапчета с топлата бира ще станат хит.
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки би просперирал на запад , ако предлага топла бира и студени кебапчета!Западняците са толкова кухи , че по веднъж да се минат е достатъчно!Печалбата е сигурна!
43
1
 
4
 
! Отговори
продължение 49 преди 11 години
позната картинка, нали... такива "хотиелери" ,които съсипват туризма ни заради бърза печалба- бол. сещам се за един такъв рядък пример, тормозещ персонала си, държащ се като робовладелец.. наемаше сезонно персонал в курортите, плащаше юнските заплати със закъснение към края на сезона ,да не му избяга персонала и толкова, другите пари не ги виждаха хората. естествено законите и правосъдието ни са в подкрепа на такива гамени.. Караше големи черни джипове, а хората които му работеха вземаха заеми..
42
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гаранция идеята на холандците е дошла след почивка на Слънчев Бряг... камериерката е намръщена понеже се бъхти за 300 лева, които мутрохотелиера дори не и изплаща редовно. по същата причина бармана ви удря в грамажа и ви разрежда питието. на връщане от плажа не можете да влезете в хотела, понеже въпросният мутрохотелиер си е паркирал джипа буквално на стълбите.за зеленина не можем да говорим,обърната е на сергиики в стил "капълъчарши" ..
41
0
 
21
 
! Отговори
.... преди 11 години
Всичко е въпрос на правилен мениджмънт! Имаме хотели, на които този ще диша прахта, но няма кой да се сети да ги рекламира по точи хитър начин.
40
0
 
20
 
! Отговори
и тук преди 11 години
и тук сме ги били всички европейци я идете в една тоалетна в болница и ще ги питам за какво се хвалят,а иначе има хотели в египет в които съм чакал да се съмне и да се изстрелям като тапа при условие,че си носех чаршафи и кърпи от България,такава гнус и мизерия
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много те водят по хотелите бе маце.Значи биваш :)
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е N6! И аз в Холандия съм била в няколко хотела и всичките до безобразие мизерни... Не знам какво толкова трябва да се правят на интересни...
37
0
 
7
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
В Холандия марихуаната е легална, защо да не си направят здуханяците с пари една евтина екскурзия и да си вкусят смеше кекс.
36
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето ниша за нашите хотелиери. Хем гадно, хем скъпо - ще изтрепят рибата.
35
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази тоалетна е 5 звезден лукс в сравнение с тоалетната в кое да е училище където децата ни трябва да ходят по нужда. БЕЗХАБЕРНА ДЪРЖАВА СМЕ!!!!! *** НАРОД!!!! РОБИ!!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Това им го прати като рекламен текст :)
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да напишат в рекламата хотел за екстремисти а на единия а в една стая да пуснат някоя ромска фамилия
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne e 4ak tolkova zle pisoarite blestjt ot 4istota.