Така ли ще изглежда кралското отроче?

Очаква се детето на Кейт и Уилям да вземе най-хубавите черти от майка си и баща си
Обновена: 4 дек 2012 16:03 | 4 дек 2012 16:03,
97
Така ли ще изглежда кралското отроче?
Вариантите на Джо Мълинс Снимка: Splash

Американски служители от съдебната компютърно-техническа експертиза създадоха образа на бъдещото дете на Кейт и Уилям, пише английският вестник "Дейли мейл".

И докато цяла Великобритания чака раждането на момчето или момичето на херцога и херцогинята на Кеймбридж, явно на нас няма да ни се наложи да чакаме толкова дълго, за да хвърлим един поглед на кралското отроче.

Експерт вече се е заел със задачата да създаде виртуален образ на бъдещото бебе. Джо Мълинс взел всички най-хубавите черти на кралската двойка и ги трансформирал в нови образи.

С пронизващи сини очи, избистрена кожа и големи тъмни къдрици детето наистина би имало кралска красота.

Господин Мълинс взел актуални снимки на Кейт и Уилям и използвал най-новите компютърни технологии, за да покаже как би изглеждало детето през годините.

Ако двойката има момче, се очаква то да наследи много от чертите на баща си. Но ако е момиче, то ще прилича повече на майка си Кейт – с високо чело, дълга кафява коса и продълговато лице.

Още по темата
В миналото експертът е направил подобно нещо и с бъдещите деца на Анджелина Джоли и Брад Пит.

И не само Джо Молинс инвестирал време в създаването на образа на бъдещото кралско дете. Същото направили и от уебсайта Morph Thing – те взели най-уникалните черти на Кейт и Уилям и ги съчетали в нов образ.

Техният вариант не е толкова „лъскав“ като този на Джо Мълинс – бъдещото дете според тях ще бъде с по-тънка коса и леко стърчащи уши. И въпреки че образът не изглежда кралско красив, пак има поразителна прилика с херцога и херцогинята от годините им като деца.

Кейт и Уилям се надявали да запазят новината за бебето до Коледа. Но след като Кейт бе приета в болница с оплаквания от сутрешно гадене, са нямали друг избор освен да направят съобщението.

Новината зарадва милиони хора по целия свят, пише още „Дейли мейл“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рибата в морето,те тигана на огъня сложили!
64
4
 
36
 
! Отговори
Рептилии преди 11 години
Ще е тъмно зелено и с люспи .
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Желая им здраве и щастие, както на всички хора, които очакват дете. Питам се обаче, какво ако вземат не най-хубавите, а най-лошите черти от родителите си?! Какво значи "очаква се"?!
62
8
 
5
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Дълбоко в себе си се надявам,да се роди момче,камбаните в кралството да бият и Кралицата да короняса Уилям за крал.
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако изглеждат така,вероятно Кейт е родена в Чернобил...
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не важна формата,а съдържанието в нея.Ако се вземе една молекула ,или атом или каквото и да е ,освен твърдите частици,има и пространство в което се движат частиците,което е много по голямо от твърдите частици.Живеем в свят на формите,а другите неща не са ни понятни.
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ужас!!! с какъв акъл са ги сътворили тези компютърни образи!!Та те много приличат на ...куклата Чъки, от филм на ужасите!...хайде от днес.бг....напишете под фотото в стил фейсбук "ако не харесаш до три, довечера ще имаш ...гости"...брутално гадни сничици...а и всъщност...мислите ли, че в България има хора които живо се интересуват от нероденото отроче на Кейт и Уйлям!Я вземете напишете нещо за българските дечица, които ще останат без подаръци за Коледа!!Къде по-актуална новина ще е!
58
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Монарсите са глупави безделници,жалки останки от едно старо време,когато са имали някакъв авторитет,но днес са обикновени безделници с пари. Не смятам изобщо хората със "синя кръв" за по-класни от другите,при положение че принц Уилям има къде-къде по-красиви сънародници,като например Крис Мартин от Coldplay,пък баба му ,кралицата,се облича като някоя пенсионерка...
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Или по-скоро красово като деда си.
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умно като майка си и красиво като баща си ... муахахаххахаа
55
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kak shte izglegda sledvashtija ***....koi go interesuva???
54
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
У ЛЕВО БЪДЕЩА ТАНЦИОРКА АЛА СТРИПТИЗИОРКА ДЕМЕК ***
53
7
 
21
 
! Отговори
Кирил преди 11 години
Отворих тая статия само, за да напиша следния коментар "Зор ли му е на някого ВЪОБЩЕ?"
52
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И пак хора, които не ги интересува, влезли да четат и коментират! Ама много сте прости, честно! Като не ви интересува - не четете! Да не ви стои някой до главата с пистолет???Живо и здраво дете на Кейт и Уилиям и на всички останали хора по света!
51
7
 
16
 
! Отговори
chuk преди 11 години
Плащат ли ви за да публикувате такава безсмислена новина. Какви ви *** вас това че некви англичани ще имат дете ???
50
6
 
17
 
! Отговори
Криско преди 11 години
С особено вълнение искам да кажа, че нямам и ни най-малка болка в областта на фара - нито за Кейт, нито за *** й, нито за плешивото теме и грозните зъби на предполагаемия татко. По-развълнуван едва ли мога да бъда! Наздраве!
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре да вземе хубостта на покойната си баба
48
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
бе тия драскачи нямат ли си друга работа? а..да..те все с глупости се занимават
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Традициите от древноста в кралските дворове са краля да оправя някоя слугиня,а кралицата се оправя с кочияша,в по ново време шофьора.Тая синя кръв така се е омешала,че всички са отрочета на перачки,кочияши,градинари и секви там.Титли са се купували и продавали.И дъртата с шапката,кой знае от кой обор се е пръкнала,но сега 100г британците ще я хрантутят.Българите имаме една приказка за нероден Петко.Абе не е хубаво предварително да се прави ПР с бребенноста.
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Детето ще се метне хубаво като баща си и умно като майка си. :)