Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!

"Връчете го на този, който ви е подвел", заръча той на "Господари на ефира"
Обновена: 18 дек 2012 15:19 | 18 дек 2012 14:56,
218
Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!
Снимка: Господари на ефира

Лидерът на ДСБ Иван Костов връща получената преди 4 години статуетка "Златен скункс" от "Господари на ефира". Тогава той се сдоби с антинаградата, защото вследствие на управленските му решения страната ни щяла да плаща милиони долари на „Зееви Холдингс Лимитид“.

От фирмата заведоха международно арбитражно дело срещу държавата през 2001 година, в което посочват нарушени клаузи в договора за приватизация на авиокомпания "Балкан" и поискаха обезщетение в размер на 220 млн. долара.

Преди няколко дни обаче стана ясно, че обезщетения страната ни няма да плаща, след като американски съд отхвърли окончателно иска на фирмата.

"Драги смешници" - обръща се лидерът на ДСБ към предаването - "Преди повече от 4 години ми връчихте „Златен скункс” с версията, че България щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия. Обясних със специално писмо до редакцията, че обвиненията ви са напълно безпочвени.

Тези дни стана ясно, че съм категорично прав. При това положение, не мога да задържа скункса, макар да изглежда много мил.

Тогава приех грешката ви с чувство за хумор", пише Костов.

Лидерът на ДСБ връща скункса на предаването с мотива, че трябва да го връчат на тези, които са ги подвели.

По-нататък Костов философски заключава: "Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел".

През 2011 година от предаването се опитаха да връчат на политика още една статуетка "Златен скункс". Този път заради тоталния крах на "синята идея" след изборите от есента, емблема на която е Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се знае:Сега е редно "господарите на ефира" да си приемат обратно скункса и да го подарят на Господаря си !19.XII.2012
161
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еми за тва вече мисля че..костов е виновен:))))))))
160
29
 
21
 
! Отговори
Pilot преди 11 години
За всичките золуми на Костов има документи и живи свидетели и не знам какво чака още прокуратурата !!! Не знам какви загуби е имал Балкан,но знам че след като я фалираха активите изчезнаха а пасивите останаха . Знам и ,че прокуратурата и правителството тогава бяха информирани за всичко,но оставиха Мархаим ( счетов. на Гад ) да избяга с документите !!!
159
14
 
17
 
! Отговори
Pilot преди 11 години
Балкан,когато беше подарена на Гад Зееви имаше имоти в чужбина и акции в СИТА !!! Акциите само са 50 милиона долара ,а имотите са много по-скъпи. Всички имоти са ипотекирани в еврейска банка ИНГ в амстердам за смешни суми,които ипотеки не са върнати и са придобити от банката !!! Акциите в СИТА , са взети на няколко транша , защото е имало предпазни клаузи срещу източване ,затова и Гад Зееви се задържа толкова ,а не приключи по-бързо!!! Лидерите на съюза на летците бяха заплашвани ако не спре ста
158
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЖ БАЛАНСА ЗА 1997 В В-К ТРУД .---------------баланса си го съчиняваш както ти поръчат, затова има толкоз одитори!
157
5
 
25
 
! Отговори
КНК преди 11 години
Чета и се чудя на незнанието и злобата.БГА БАЛКАН СИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПОД ИМЕТО : "СВИНЕКОМПЛЕКС с.Главиница,Пазарджишко " - СОБСТВЕНОСТ НА "УВАЖАВАНИЯ ЛЕТЕЦ-КОСМОНАВТ ГЕОРГИ ИВАНОВ И ЛИЧНИЯ ПИЛОТ НА ТОДОР ЖИВКОВ П-К ЛИЛЯН ТОДОРОВ. ТЯХНАТА "СОФИЯ ЕАР" НАЕМАШЕ САМОЛЕТИТЕ И ИЗПЪЛНЯВАШЕ ЧАРТЪРНИТЕ ПОЛЕТИ /НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИТЕ/ НА БГА.ТАКА ИЗТОЧВАШЕ БГА СЪС ЗНАНИЕТО НА ВИДЕНОВ И ТАКА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ ОСТАНАХА САМО БОРЧОВЕ .АКТИВИТЕ НА БГА НЕ СТИГАХА ЗА ПОКРИВАНЕ НА ЗАГУБИТЕ.ВИЖ БАЛАНСА ЗА 1997 В В-К ТРУД .
156
1
 
1
 
! Отговори
@176 преди 11 години
Щом нямаш капа, значи немаш и глава....
155
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако задълженията на Балкан бяха тооолкова големи, едва ли един евреин ще хукне да го спасява!
154
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може и да си симпатяга, *** си празноглав!
153
11
 
24
 
! Отговори
ac преди 11 години
KOCTOB - Simply The Best !!!!
152
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От статията излиза, че едно гражданско дело в САЩ се води 11 години, и в тази страна такава практика е ежедневие. И какво следва от това- нищо, хората продължават да вярват във системата. А у нас как е- всеки иска по пожарникарски проблема му да се реши светкавично, а когато това не стане- готов е да плюе и храчи срещу бълг.съдебна система. Просто у нас сме свикнали никога, ама никога, да не сме доволни, и само да ругаем по другите, защото всички ние разбираме от всичко.
151
1
 
6
 
! Отговори
до 169 преди 11 години
Ти да не си бил финансов директор на БГа по това време, че си толкова "навътре" или просто гледаш тавана и ... говориш наизуст!
150
8
 
7
 
! Отговори
до 168 преди 11 години
а ти отчета на БГА виждал ли си преди приватизацията или само по вестникарски изрезки 'знаеш", че задълженията на БГА са многократно по-високи от цената на всички активи!?Само предполагам, но е логично пазарните цени на тогавашните имоти на компанията в чужбина да покриват задълженията на компанията! А и костоффф не отрича това!
149
11
 
8
 
! Отговори
до 155 преди 11 години
"Големите" задължения на БГА Балкан едва ли са били по-големи само от цените на имотите на компанията в Лондон например...
148
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какво да ти се "извиняват", бе?За това, че подари на евреите самолети, техника, земи, сгради, права за кацане и т.н. за няколко стотин милиона долара срещу .... 100 хил. долара и няколко милиона задължения ли! И така "професионално" го направи подаръка, че до вчера имаше възможност да си вземат и още 220 млн. долара! А не се знае, ако беше ти или комнягите на власт, дали евреите нямаше да успеят да ни осъдят!
147
0
 
0
 
! Отговори
От 164 преди 11 години
Връшам си наполовина думите назад
146
4
 
15
 
! Отговори
До 134 преди 11 години
От това което си написал виждам,че си един много объркан човек,колкото объркано е и новото ръководство на СДС.Заради тях партията няма да влезе в следващия парламент.За това се иска опит и политически усет,все кйачества,които липсват на новият ви лидер и на хората около него.А Костов притежава и акъл и опит и се е поучил от грешките си.А коигато на раменете ти тежи една фалирала държава грешките са неизбежни.Умните хора го разбраха и отново ще го подкрепят.
145
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 159!Е как Зееви щяли да развиват Балкан? Колко авиокомпании Зееви е притежавал или управлявал преди да набара Балкан? Това за да вземем без пари активите че да развием компанията е за балъци като вас да вЕрват! Това си е било схема за източване по - бързата процедура и Костов е напълнил гушката! Да ама службите бяха разбити предварително за да няма кой да разследва! Е те това е истината! Я вижте полската Лот, унгарската Малев, турската, руската и т.н. авиокомпании къде са сега? Намам думи!
144
21
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
УБИЕЦА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА
143
3
 
8
 
! Отговори
до 153 преди 11 години
Нима твърдиш,че Гад Зееви е имал намерение да развива компанията?Той си беше направил сметката да разпарчедоса БГА и с приходите да покрие кредитите и да му остане солидна печелба.Активите на компанията не ги знам колко са били по това време,но за да се захване този ''инвеститор'' със сделката,много са надвишавали кредитите.Е какво ми я хвалиш тази сделка