Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!

"Връчете го на този, който ви е подвел", заръча той на "Господари на ефира"
Обновена: 18 дек 2012 15:19 | 18 дек 2012 14:56,
218
Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!
Снимка: Господари на ефира

Лидерът на ДСБ Иван Костов връща получената преди 4 години статуетка "Златен скункс" от "Господари на ефира". Тогава той се сдоби с антинаградата, защото вследствие на управленските му решения страната ни щяла да плаща милиони долари на „Зееви Холдингс Лимитид“.

От фирмата заведоха международно арбитражно дело срещу държавата през 2001 година, в което посочват нарушени клаузи в договора за приватизация на авиокомпания "Балкан" и поискаха обезщетение в размер на 220 млн. долара.

Преди няколко дни обаче стана ясно, че обезщетения страната ни няма да плаща, след като американски съд отхвърли окончателно иска на фирмата.

"Драги смешници" - обръща се лидерът на ДСБ към предаването - "Преди повече от 4 години ми връчихте „Златен скункс” с версията, че България щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия. Обясних със специално писмо до редакцията, че обвиненията ви са напълно безпочвени.

Тези дни стана ясно, че съм категорично прав. При това положение, не мога да задържа скункса, макар да изглежда много мил.

Тогава приех грешката ви с чувство за хумор", пише Костов.

Лидерът на ДСБ връща скункса на предаването с мотива, че трябва да го връчат на тези, които са ги подвели.

По-нататък Костов философски заключава: "Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел".

През 2011 година от предаването се опитаха да връчат на политика още една статуетка "Златен скункс". Този път заради тоталния крах на "синята идея" след изборите от есента, емблема на която е Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
9
 
! Отговори
Изнесен преди 11 години
До симпатяга до 153! И колко от задълженията на Балкан бяха изплатени след като Зееви продадоха хотелите, офисите, самолетите...?
141
12
 
9
 
! Отговори
Българан преди 11 години
До краси! Леле Краси ако Костов е "един от най-способните политици и икономисти" съвсем сме я закъсали! Егати икономиста да продаде за 150 хиляди долара - 2 хотела, авиокомпания със офиси във всички столици на Европа, самолетен парк, твърди полетни маршрути до най - добрите дестинации в Европа! С какво Аър България беше по - добра от Балкан та Станишев я продаде за 6 милиона евро?
140
8
 
14
 
! Отговори
симпатяга до 153 преди 11 години
Ти сигурно си доста глупав. Балкан освен собсвеност имаше и големи задължения, а самолетите бяха главно руски, които не ги приемаха никъде. ти сигурно сега и за ВМЗ Сопот ще кажеш, че някой ще го подари, а истината е че то е от едно друго време и отадавна се е споминало, няма кой да го погребе. Така е с всяка държавна компания - виж агонията и на БДЖ, пощите, НеК, БЕХ. ако не беше всичко приеатизирано, сега щяхме за всички тези соц предприятия да се чудим откуде за заплати.
139
14
 
24
 
! Отговори
краси преди 11 години
Трагедията на нашата РБ е в това,че *** са мнооого повече от умните и нормалните.Един от най-способните политици и икономисти,който възроди държавата след Жан Виденов е незаслужено хулен!!!Каквото е средното умствено ниво на народа ,такъв е и жизненият му стандарт!!!
138
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На никой въобще не му е смешно като се сети как беше продаден Балкан за без пари. Балкан имаше собственост извън страната за която никой нищо не споменава. Не мога да го гледам този от него тръгна разпердушинването на България. Чудя се на наглостта му.
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименТам,където залязва слънцето,сине.
136
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде спи луната,тате?
135
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 149Ти си безнадежден онанист,пич.Наистина ... безнадежден
134
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този човек каза пред репортери на Канал1 БосфорТВ и Нова на излизане от НС: " медиците ни може и да са виновни- не се занимавайте!" Пак ли забравихме??? АА да не излезе,че съм БОковист или комунист- не съм! Дано и тях да ги тръшне чумата!...и депесар не съм- онанист съм!
133
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов - черен Дявол!!!!
132
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този няма ли кой да го гръмне, би.Адски е противен.
131
27
 
20
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
GADINATA , KOQTO IZGONI MILIONI OT BULGARIQ
130
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 142A пък за антикостоваците да не говорим.Толкова изявено,чалгааджийско чувство за хумор имат,че само като ги чуеш и ти идва да ходиш да славитрифонясаш някъде...
129
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нито Костов, нито коставаците имат чувство за хумор! Това са най-големите болшевики, които са се раждали в България... Смешници!
128
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виждам, че има поети, кито продължават да говорят за СИНЯТА ИДЕЯ. И точно те никога не могат да обяснят, какво точно представлява тя!!!???!!!???!!!
127
2
 
3
 
! Отговори
Дядо Поп преди 11 години
"Всеки му , заслуженото"Това най много важи за нас българите.Генотип , какво да се прави.
126
1
 
3
 
! Отговори
дядо преди 11 години
@явен е олицетворение на промит мозък,жалка работа тцтццт
125
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-тъпо същество от лява резба в политиката няма. Затова, когато говори Костов, който ви спаси от гладна смърт през 1997 - мирррно, капи долу.
124
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко е на власт не за да провежда реформи както може би се очаква от него след като настояващите за реформи го избраха, ами за да предотврати реформирането. Бойко е на власт за много тесен интерес - своя личен и на групата феодали и олиграси около него. И това го прави между другото, докато изпълнява същинската си цел - да ни отдалечи от ефектвното ни членство в ЕС, Шенген и ?-зоната.
123
6
 
7
 
! Отговори
Еййй мразещи преди 11 години
Нали Бойко управлява, втори са Станишевци, идва Слави Бинев, идва Кунева кво се пенявите, хахахахххх. ДИВ ОЛИГАРХО КОМУНО - КАПИТАЛИЗЪМ!