Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!

"Връчете го на този, който ви е подвел", заръча той на "Господари на ефира"
Обновена: 18 дек 2012 15:19 | 18 дек 2012 14:56,
218
Развеселеният Костов: Смешници, връщам ви скункса!
Снимка: Господари на ефира

Лидерът на ДСБ Иван Костов връща получената преди 4 години статуетка "Златен скункс" от "Господари на ефира". Тогава той се сдоби с антинаградата, защото вследствие на управленските му решения страната ни щяла да плаща милиони долари на „Зееви Холдингс Лимитид“.

От фирмата заведоха международно арбитражно дело срещу държавата през 2001 година, в което посочват нарушени клаузи в договора за приватизация на авиокомпания "Балкан" и поискаха обезщетение в размер на 220 млн. долара.

Преди няколко дни обаче стана ясно, че обезщетения страната ни няма да плаща, след като американски съд отхвърли окончателно иска на фирмата.

"Драги смешници" - обръща се лидерът на ДСБ към предаването - "Преди повече от 4 години ми връчихте „Златен скункс” с версията, че България щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия. Обясних със специално писмо до редакцията, че обвиненията ви са напълно безпочвени.

Тези дни стана ясно, че съм категорично прав. При това положение, не мога да задържа скункса, макар да изглежда много мил.

Тогава приех грешката ви с чувство за хумор", пише Костов.

Лидерът на ДСБ връща скункса на предаването с мотива, че трябва да го връчат на тези, които са ги подвели.

По-нататък Костов философски заключава: "Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел".

През 2011 година от предаването се опитаха да връчат на политика още една статуетка "Златен скункс". Този път заради тоталния крах на "синята идея" след изборите от есента, емблема на която е Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
9
 
20
 
! Отговори
никола преди 11 години
до 118, виж сега и да ти каже някой какво е направил Костов, ТИ, ако си нямаш акъл да проумееш и разбереш си загубена кауза, СМЕНИ СИСТЕМАТА, нещо което не знам дали е правено в порядък от /развит социализъм/ към капитализъм,обратно е правено, но не успешно/справка СССР/, Така че приятелче Костов направи това което БСП не ИСКАХА да го направят ЗАЩОТО ЗА ТАЗИ РАБОТА СЕ ИСКАТ ТОПКИ, приказки за наивници всеки може да ти казва.
121
9
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Има много свестни хора в СДС, които носят в сърцата си синята идея , но тези "стари" вождове трябва да заминат, те не са в крак с новото време, те вече не носят идеи , а само интереси и борба за "кокала". Сигурно е за добро смяната на председатела на СДС , той ще внесе нов облик в партията / дано / и ние, които се отрекохме от СДС ще се върнем , защото БСП се радват на разединението и се тъкмят да управляват. Не бива да го допуснем - видяхме ги, нали управляваха - "бяхме много богати"-ха,ха !
120
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха сега си вземете миризливия скункс обратно и го дайте на Биг Боса си!
119
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До явенКак ни спаси дянков бре,с цената на 100 000 фалирали малки и средни семейни фирми?Или с това,че минамали заплатата с 40% за 3 години?Как?Май си "таен",от ония,едновремешните,а сега си излязал наяве.
118
8
 
20
 
! Отговори
@129 преди 11 години
Хе хе..След Костов, СДС се обезличи.. и там останаха само ***... и тук таме некой дупеблизец..
117
28
 
11
 
! Отговори
явен преди 11 години
След Доган, Костов е най-хитрият и нагъл политик, пълен с фалш и властолюбие. Защо няма да плаща България за некадърното управление на Костов ? - защото Дянков / когото "плюете"/ ни спаси от това задължение. Четете, информирайте се - Дянков се бори неуморно, за да ни опростят "простотията на големия демократ Костов". Той разби и Демократичната идея, разцепи СДС ръководен от лични интереси. Аз бях СДС, аз съм антикомунист, но няма да гласувам за тях. Борисов е достойният премиер!
116
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се знае:Сега е редно "господарите на ефира" да си приемат обратно скункса и да го подарят на Господаря си !18.XII.2012
115
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОГОДИНА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ЗА ДА ХОДИТЕ ДА СКАЧАТЕ И ДА РИПАТЕ. АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА *** ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ТОЙ ЩЕ ВИ ОБЕЩАЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ЛЪЖЕ. АКО ИСКАТЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ЗА ДРУГАРКАТА КУНЕВА-ПРЪМОВА ТЯ ЩЕ ВИ ОБЕЩАЕ ЧЕ НЯМА ДА КАЗВА ПОВЕЧЕ ***-ЕС. А МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ЗА АТАКИСТА ТОЙ ВИ ОБЕЩВА 1000 ЕВРА ЗАПЛАТА И 500 ЕВРА ПЕНСИЯ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ. А МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И ЗА ВСИЧКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО И ТАКА ЩЕ СИ ЖИВУРКАТЕ ОЩЕ 23 ГОДИНИ АКО СВЕТА НА СВЪРШИ СЛЕД 3 ДНИ.
114
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе, едно аз не разбрах: защо Ванчо докато колеше и бесеше (разбирай: грабеше народа), неговият придворен ковчежник Славчо Христов беше на гребена на вълната, а като си отиде Костов Славчо тихо-мълком про(Е)даде банката на Цветелина?
113
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Костов не приема нито критики, нито съвети. Това му е голям недостатък и затова загуби тотално доверието на истинските демократи
112
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не скункс, а тояга заслужава този убиец на синята идея
111
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствения ИНДИЕЦ станал премиер на чужда държава!!!
110
4
 
30
 
! Отговори
Ме преди 11 години
Червената мъгла започва да се пропуква.Един от основните аргументи на червените престъпници с/у Костов бе БГА Балкан.Всички разумни хора знаят от кого бе подготвена приватизацията и ако не бе Костов как всичко до последния пирон щеше да бъден опоскано, но се оказа че Костов е направил добър ход с БГА Балкан.Всички разумни хора знаят, че и другите "аргументи" с който заслепиха хората през 2001 са също толкова "достоверни".Всъщност, червените престъпници са най добри точно в подривната дейност
109
1
 
3
 
! Отговори
chujdenec преди 11 години
az vi se chudq kak oshte ne ste gi gramnali tiq grabiteli, ili mai vi haresva da tanete v mizeriq?
108
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
----113Костов -номер 1,....КРАДЕЦ ,на ПРЕХОДА в Бг!
107
21
 
11
 
! Отговори
аз да питам преди 11 години
Като е толкова успешно управлението на Костов, защо 2001 година се срина на изборите? Нали е успял?
106
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И.Й.Костов има голямо ''РАЗВИТИЕ",...стана най-големият ----ОЛИГАРХ в Бг!Браво Ваньо ,браво Костов ,......браво Славчо Христов ...!
105
3
 
17
 
! Отговори
ER_Dr преди 11 години
Бе хич да не ви пука, гледайте си комедиантите, гласувайте си за следващия ***, и дигайте ципа на анцузите догоре, че иде студ.
104
24
 
15
 
! Отговори
Az преди 11 години
На този *** трябва да му подадат скунса отзад ... сасипа цялата държава и още не пуска кокала *** и алчния ***!!!!
103
3
 
28
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Преди година време слушах по Дарик интервю с Никола Филчев. След 10 минутна тирада за злодея приватизатор Иван Костов, водещата зададе простият въпрос "А Вие г-н Филчев, като гл.прокурор защо не подведохте под отговорност г-н Костов?" .Отговора беше, защото нито една сделка не е подписана от тогавашният премиер Костов ! Е аз питам, защо не арестувахте тези, които са подписали ? Защото това не е интересно, ТРЯБВА ДА СЕ ОЧЕРНИ КОСТОВ !!!