Тризначките: Трябваше да сме като сестрите Кардашиян

Завиждат ни, а не изкарваме колосални суми, твърдят риалити героините
17 окт 2013 15:20, Александър Попов
49
Тризначките: Трябваше да сме като сестрите Кардашиян
Снимка: Булфото

Седем години след успеха си в Big Brother благоевградското трио Вяра, Надежда и Любов направиха равносметка на живота си под прожекторите в откровено интервю за сп. Story.

На блондинките хич не им липсва самочувствие и са категорични, че именно те са дали тласък на риалитито и то нямало да бъде толкова успешно без тях. Те били поканени да коментират нощното шоу този сезон, но в крайна сметка до договор не се стигнало и сега се надяват да бъдат одобрени за два нови сериала.

"Трябва да изпратим застаряващите модели да почиват. Омръзна ми от едни и същи лица по телевизията. Ставам, лягам - едни и същи. И на хората им е писнало", казва Надежда.

Трите не се чувстват като звезди, а и признават, че не заработват кой знае колко пари.

"Всички изкарват някакви пари от известността си, само ние - не. Да са живи и здрави продуцентите на предаването, които не престават да ни търсят. Заложиха на нас при Big Brother All Stars. Почувствахме се значими. Както и при проекта с Лейди Гага, в който бяхме главни действащи лица. Но в момента в цялата ни страна ситуацията е позитивно-депресивна и това не може да не се отрази на всичко", откровена е Надежда.

"По-добре да си го кажем - не изкарваме колосални суми, иначе щяхме да бъдем като сестрите Кардашиян", допълва Любов.

"Напоследък ни предлагат хонорар като за една от нас, а като отидем в магазина ние купуваме като за три. Явно в България, за да си добре с парите, трябва да развеждаш мъже", оплaква се и Вяра.

И трите смятат, че срещу тях се води война от страна на медиите и звездите и има голяма доза завист.

"Не виждам друга причина да се занимават с нас, нито сме им в къщите, не ни обличат, нито се налага да ни гледат всеки ден от ефир", недоумява Надежда.

Благоевградчанките имат гаджета до себе си, като единствено при Надя нещата преминават през раздели и събирания. В момента те нямат работа и гледат да запълват времето си. Според Любов четат много книги, естествено - Паулу Коелю. Надежда пък се интересува от психологията, езика на тялото.

В равносметката им за седемте години известност има и болка. "Пораснахме през всичките тези години. В началото мислехме, че всичко е розово, като у дома, мислят ни само доброто, обичат ни. Но разбрахме, че не е така", споделя Любов, а Вяра продължава: "Галят те по рамото и ти казват колко си страхотна.  А после: "Абе, глупава селянко, ходи си там, откъдето си дошла". Защото, ако ни питат защо не си отидем в Благоевград, ние ще им кажем. Ама те ни викат: „А-а-а, много сте готини“. Не ни притеснява къде живеем, с тази магистрала за 20 минути сме в София.

"Знаете ли, всички искат да са отпред. Ако сме искали да се блъскаме, щяхме да бъдем фолк певици, водещи. Да въртим въпросните мъже. Хора от бизнеса ни казват: „Там живеете добре, вашите продуценти много ви обичат. Обаче защо ви гонят? Предавания започват ударно с вас, с визитка за вас, използват ви и след това с 86 шута ви гонят. Това, което правят с нас, си е жив обир. Искат да им правим реклама за без пари. Кой ще работи за 300 лева?", пита Надежда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
8
 
5
 
! Отговори
няма значение преди 10 години
Четох,четох и така и не видях една по-безпристрастна думичка за тези момичета.Големи злобари сме българите,няма спор!АЗ не знам какво представляват девойките,защото НЕ ГЛЕДАМ Биг Брадър.Вие май сте гледали всичките серийки и сте гласували за тях.Сега защо ги плюете?:)
43
2
 
8
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Ауууу!Паулу Коелю! Браво, сега е ред на Умберто Еко и "Махалото на Фуко"!Тези са също като сестрите Кадашиян - *** ,грозни ***!
42
2
 
17
 
! Отговори
Папурчо преди 10 години
Коооо ко ко ко , кудкудяааак ........ три кокошки проскубани. Дека са ми пръстените беее?
41
2
 
17
 
! Отговори
Maks преди 10 години
" Завиждат ни ... " И на какво ви завиждат , на глупостите , че за друго не се сещам.
40
3
 
24
 
! Отговори
СерСЕМ преди 10 години
Какви готини, умни, свестни български момичета и момчета има, много от тях за съжаление изгонени в чужбина. Медиите, обаче, упорито издевателстват да ни натрапват такива като тези трите пуйкопатки, крокодила Тоца, боата Калканджиева, Цеци Красимирова и прочие междувидови кръстоски и мутанти. Онези опосумите, учиндолския...
39
4
 
28
 
! Отговори
някой преди 10 години
Еталон за простотия.Мярка за неграмотност.Просто,неприродно явление.Няма литература за характеристика.
38
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименти си много загорял бе пич.
37
4
 
19
 
! Отговори
георги преди 10 години
по тьпи парчета от тези тризначки не сьм виждал.но са сьс голямо самучуствие,и грозни сьс грозни тела.само господари на ефира ще ги оправят.
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Макар и с плоски мозъци, поне не са плоски, на другото място.
35
4
 
6
 
! Отговори
НВ преди 10 години
Ти вероятно ще правиш бизнес със тях но какъв ако не е тайна?Аз бихти дал един съвет -Ако ги ползваш за кокошки ще имаш достатъчно яйца с които можеш да завъртиш някоя далаверка.
34
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като разрешат многоженството ги вземам и трите, пък вие им дирете кусури!)))Айларипи!
33
4
 
4
 
! Отговори
hhhhhhhhhh преди 10 години
съгласен съм с абсолютно всички коментари преди мен,просто не мисля, че има какво повече да се каже!!!!! :) :)
32
4
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Обзалагам се, че някой богат биснесмен е изплющял и трите заедно срещу определена сума. Тия патки за пари не се спират пред нищо.
31
4
 
15
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
На слона гъзa е остро нещо в сравнение с тези тричките...
30
3
 
22
 
! Отговори
Чеп преди 10 години
Вярвайте, смях се на статията и най-вече на коментарите, както не се бях смял от много време!Селските пръчки Вяра, Надежда и Любов трябва да се поканят в някое комедийно шоу, заедно със Сашка Васева и Митю - пищова!Ще избият рибата с "остроумие" и фукни!На фона на политическата инфантилност, тези почитателки на Коельо са като бисери!А сравнението им със сестрите Кардашиян е просто стрелба в десятката!За пръв път имам повод да поздравя и автора на статията, за уместната ирония!
29
5
 
8
 
! Отговори
ne4o преди 10 години
dokoga 6te ni zanimavat s tezi prosti momi4eta....ne vijdat li 4e cqlata bg ob6tnost ne gi haresva i ne iska da gi vijda....hahah 4e tragnakl nqkoi da im zavijda....na kakvo....
28
4
 
34
 
! Отговори
ЕваБ. преди 10 години
Ако съм на тях след тези коментари бих се скрила в миша дупка... но те са от типа "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали" и сигурно смятат отново, че някой им завижда хахахха
27
4
 
17
 
! Отговори
reostat преди 10 години
не само не са умрели но и ръсят умни мисли
26
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мислех , че са умрели от глупост, а те се пръкнаха пак от някъде .
25
4
 
30
 
! Отговори
гост преди 10 години
Имали били гаджета до себе си.Виж ,да ги изплющиш 1-2 пъти става,ама да им търпиш кудкудякането повече от 1 ден не си ги представям какви са тия мъже !