Тризначките: Трябваше да сме като сестрите Кардашиян

Завиждат ни, а не изкарваме колосални суми, твърдят риалити героините
17 окт 2013 15:20, Александър Попов
49
Тризначките: Трябваше да сме като сестрите Кардашиян
Снимка: Булфото

Седем години след успеха си в Big Brother благоевградското трио Вяра, Надежда и Любов направиха равносметка на живота си под прожекторите в откровено интервю за сп. Story.

На блондинките хич не им липсва самочувствие и са категорични, че именно те са дали тласък на риалитито и то нямало да бъде толкова успешно без тях. Те били поканени да коментират нощното шоу този сезон, но в крайна сметка до договор не се стигнало и сега се надяват да бъдат одобрени за два нови сериала.

"Трябва да изпратим застаряващите модели да почиват. Омръзна ми от едни и същи лица по телевизията. Ставам, лягам - едни и същи. И на хората им е писнало", казва Надежда.

Трите не се чувстват като звезди, а и признават, че не заработват кой знае колко пари.

"Всички изкарват някакви пари от известността си, само ние - не. Да са живи и здрави продуцентите на предаването, които не престават да ни търсят. Заложиха на нас при Big Brother All Stars. Почувствахме се значими. Както и при проекта с Лейди Гага, в който бяхме главни действащи лица. Но в момента в цялата ни страна ситуацията е позитивно-депресивна и това не може да не се отрази на всичко", откровена е Надежда.

"По-добре да си го кажем - не изкарваме колосални суми, иначе щяхме да бъдем като сестрите Кардашиян", допълва Любов.

"Напоследък ни предлагат хонорар като за една от нас, а като отидем в магазина ние купуваме като за три. Явно в България, за да си добре с парите, трябва да развеждаш мъже", оплaква се и Вяра.

И трите смятат, че срещу тях се води война от страна на медиите и звездите и има голяма доза завист.

"Не виждам друга причина да се занимават с нас, нито сме им в къщите, не ни обличат, нито се налага да ни гледат всеки ден от ефир", недоумява Надежда.

Благоевградчанките имат гаджета до себе си, като единствено при Надя нещата преминават през раздели и събирания. В момента те нямат работа и гледат да запълват времето си. Според Любов четат много книги, естествено - Паулу Коелю. Надежда пък се интересува от психологията, езика на тялото.

В равносметката им за седемте години известност има и болка. "Пораснахме през всичките тези години. В началото мислехме, че всичко е розово, като у дома, мислят ни само доброто, обичат ни. Но разбрахме, че не е така", споделя Любов, а Вяра продължава: "Галят те по рамото и ти казват колко си страхотна.  А после: "Абе, глупава селянко, ходи си там, откъдето си дошла". Защото, ако ни питат защо не си отидем в Благоевград, ние ще им кажем. Ама те ни викат: „А-а-а, много сте готини“. Не ни притеснява къде живеем, с тази магистрала за 20 минути сме в София.

"Знаете ли, всички искат да са отпред. Ако сме искали да се блъскаме, щяхме да бъдем фолк певици, водещи. Да въртим въпросните мъже. Хора от бизнеса ни казват: „Там живеете добре, вашите продуценти много ви обичат. Обаче защо ви гонят? Предавания започват ударно с вас, с визитка за вас, използват ви и след това с 86 шута ви гонят. Това, което правят с нас, си е жив обир. Искат да им правим реклама за без пари. Кой ще работи за 300 лева?", пита Надежда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
4
 
! Отговори
loko преди 10 години
tiq trite ako gi pysnite lqtoto da plyvat v moreto po grab znaite 4e ydaveni nqma da ima .za6toto xorata 6a mislqt 4e plyvat akyli,i6te gie strax da vlizat vav vodata.golemi sa pla6ilakato akyli sa.pak sa irusi.
23
5
 
47
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
Сега младите не знаят, ама едно време такива неработещи *** и *** ги събираше милицията и им намираше работа за три месеца в тухларната при затвора. Три месеца на боб и хляб и 12 часа производство на тухли и тогава ги пускаха. И да видиш после колко бързо си намираха работа, щото ако не почнеш работа до един месец, пак ги прибираха за още три. Откакто дойде демокрацията, всякакви измамници и мошеници плъзнаха и никой не им търси сметка откъде имат пари, като никъде не работят.
22
8
 
53
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
Докато управляваше Бай Тошо националните герои на България бяха Дан Колов, Нешка Робева, Стефка Костадинова, Антон Дончев, българските космонавти Георги Иванов и Александър Александров, и още много ЗАСЛУЖИЛИ НАРОДНИ ДЕЙЦИ на културата, науката и спорта!Откакто дойде демокрацията, "герои" станаха разни Златки, Тризначки и всякаква ***, която едно време народната милиция преследваше за проституция и ТУНЕЯДСТВО!
21
3
 
49
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ЕДНА МНОГО ГРОЗНА ЖЕНА ПЛАШИ...НО АКО Е УМНОЖЕНА ПО ТРИ...КОШМАР:)))))всяко тъпо животно у нас знае едно клише...чета Паулу Коелю..четеш на майка си оная работа..не знаят от коя страна се отваря книга,но.."четат"
20
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе селячки, вие освен за подигравка за друго НИЩО не ставате бе!!!!!
19
3
 
33
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Тия патки знаят ли къде е Габрово или разликата между пастърма и пъстърва?
18
3
 
9
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Тия патки знаят ли къде е Габрово или разликата между пастърма и пъстърва?
17
9
 
22
 
! Отговори
Даааа преди 10 години
Тия символизират най-добре нивото на българина.Жалко.
16
3
 
29
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Това е някакво недоразумение на природата....Доказано е че винаги един от близнаци или тризнаци и т.н. е малко по-недоразвит в едно или друго отношение,ама тука няма такова нещо и трите са абсолютен БАТАК...Много ме кефи,обаче как си плямпат,хвалят си се,харесват си се,чак сигурно си и посягат....
15
3
 
33
 
! Отговори
livevil преди 10 години
(Роди ме мамо ***, аз сама ще се изруся)^3
14
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много прости, отвратително прости!
13
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИЯ СЕЛСКИ И НЕГРАМОТНИ КИФЛИЗА КОЕ ДА ВИ ЗАВИДИ....?????ЗА ОБРАЗОВАНИЕ,ТАЛАНТ,ПОСТИЖЕНИЯ.... ИЛИЗА *** ТЕН...И СЕЛСКО ИЗЛЬЧВАНЕ И ДЬРЖАНИЕ !!!!!!
12
3
 
33
 
! Отговори
ЕваБ. преди 10 години
Какво се чудите, момичетата еволюционно са останали на ниво австралопитек (цитат от Уикипедия: "...род ***, които се приемат за първите представители на хуманоидите... Мозъкът е бил около 35% от големината на мозъка на съвременния човек"). Как искате да могат да осъзнаят колко са смешни или по-скоро жалки?...В комбинация с Професор Вучков (предполага се, че а този човек прякора му е "Професор", че иначе язък ни за претенциите на ВУЗ-овете) бихабили убийствена комбинация...
11
3
 
54
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Три *** с по 1/3 мозък.
10
4
 
40
 
! Отговори
f преди 10 години
лелел тези кой ги харесва ,че и реклами да ги снимат ! Аз работя 8 ч и ми плащат 450лза месец ,а тези 300л им били малко за 10 минути!
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
O sancta simplicitas!
8
2
 
57
 
! Отговори
Към автора преди 10 години
Абе Саше, как успя да преведеш кудкудякането на тия трите в членоразделна реч, че даже и да напишеш статия, различна от "Кът кът кът кът..."?
7
3
 
62
 
! Отговори
Анани преди 10 години
Тези колкото и пъти да ги дават по ТВ или в някой вестник все ще се смея от сърце: "...ситуацията е позитивно-депресивна." Какво повече да кажеш :) :) :)
6
3
 
65
 
! Отговори
zzz преди 10 години
Някой да ги светне тия кокошки, колко са смешни и жалки. Никой не им завижда, по скоро всички ги съжаляват..
5
3
 
63
 
! Отговори
:) преди 10 години
Горкичките, те не са виновни....Природа.......