Тризначките: Трябваше да сме като сестрите Кардашиян

Завиждат ни, а не изкарваме колосални суми, твърдят риалити героините
17 окт 2013 15:20, Александър Попов
49
Тризначките: Трябваше да сме като сестрите Кардашиян
Снимка: Булфото

Седем години след успеха си в Big Brother благоевградското трио Вяра, Надежда и Любов направиха равносметка на живота си под прожекторите в откровено интервю за сп. Story.

На блондинките хич не им липсва самочувствие и са категорични, че именно те са дали тласък на риалитито и то нямало да бъде толкова успешно без тях. Те били поканени да коментират нощното шоу този сезон, но в крайна сметка до договор не се стигнало и сега се надяват да бъдат одобрени за два нови сериала.

"Трябва да изпратим застаряващите модели да почиват. Омръзна ми от едни и същи лица по телевизията. Ставам, лягам - едни и същи. И на хората им е писнало", казва Надежда.

Трите не се чувстват като звезди, а и признават, че не заработват кой знае колко пари.

"Всички изкарват някакви пари от известността си, само ние - не. Да са живи и здрави продуцентите на предаването, които не престават да ни търсят. Заложиха на нас при Big Brother All Stars. Почувствахме се значими. Както и при проекта с Лейди Гага, в който бяхме главни действащи лица. Но в момента в цялата ни страна ситуацията е позитивно-депресивна и това не може да не се отрази на всичко", откровена е Надежда.

"По-добре да си го кажем - не изкарваме колосални суми, иначе щяхме да бъдем като сестрите Кардашиян", допълва Любов.

"Напоследък ни предлагат хонорар като за една от нас, а като отидем в магазина ние купуваме като за три. Явно в България, за да си добре с парите, трябва да развеждаш мъже", оплaква се и Вяра.

И трите смятат, че срещу тях се води война от страна на медиите и звездите и има голяма доза завист.

"Не виждам друга причина да се занимават с нас, нито сме им в къщите, не ни обличат, нито се налага да ни гледат всеки ден от ефир", недоумява Надежда.

Благоевградчанките имат гаджета до себе си, като единствено при Надя нещата преминават през раздели и събирания. В момента те нямат работа и гледат да запълват времето си. Според Любов четат много книги, естествено - Паулу Коелю. Надежда пък се интересува от психологията, езика на тялото.

В равносметката им за седемте години известност има и болка. "Пораснахме през всичките тези години. В началото мислехме, че всичко е розово, като у дома, мислят ни само доброто, обичат ни. Но разбрахме, че не е така", споделя Любов, а Вяра продължава: "Галят те по рамото и ти казват колко си страхотна.  А после: "Абе, глупава селянко, ходи си там, откъдето си дошла". Защото, ако ни питат защо не си отидем в Благоевград, ние ще им кажем. Ама те ни викат: „А-а-а, много сте готини“. Не ни притеснява къде живеем, с тази магистрала за 20 минути сме в София.

"Знаете ли, всички искат да са отпред. Ако сме искали да се блъскаме, щяхме да бъдем фолк певици, водещи. Да въртим въпросните мъже. Хора от бизнеса ни казват: „Там живеете добре, вашите продуценти много ви обичат. Обаче защо ви гонят? Предавания започват ударно с вас, с визитка за вас, използват ви и след това с 86 шута ви гонят. Това, което правят с нас, си е жив обир. Искат да им правим реклама за без пари. Кой ще работи за 300 лева?", пита Надежда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много прости, *** и нагли парчета
3
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на мен ми писна да гледам по телевизията разни *** ку-ви ,стигат ни и те ,три в едно по тъпотия и грозотия ще ни дойде в повече.
2
4
 
68
 
! Отговори
Мишо преди 10 години
изключително прости
1
4
 
73
 
! Отговори
БГ преди 10 години
МНОГО СТЕ ПРОСТИ *** ЧЕДООО...