Да тренираш като монасите от Шаолин

Полски фотограф засне какво се случва зад стените на манастира
Обновена: 4 фев 2014 21:43 | 4 фев 2014 18:32, Красимир Ангелов
61

Снимка: Tomasz Gudzowaty

Манастирът Шаолин е онова мистично място, което доби популярност като центъра за величието на източните бойни изкуства.

Преди близо 2 години един от най-добре познатите в света полски фотографи Томаш Гудзовати успя да проникне в това мистично място и да заснеме как тренират монасите от Шаолин. А кадрите на върховна концентрация наистина са впечатляващи.

Насладете им се, а ако искате да видите още интересни фотоси от Томаш Гудзовати може да го направите тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Шаолин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
до 33 До последния преди 10 години
Значи, ако правилно съм разбрал логиката ти, предполагаш че съм около 27-28 годишен понеже се изразявам като 14 годишен? Уау...Колкото до другата ти, също толкова *** теория - като изключим кик бокса и муай тай, които действително са популярни, то останалите изредени са от по-рядко срещаните. Ако бях толкова загубен колкото ти си загубен за да си мислиш че съм, на първо място щях да напиша карате или директно кунф-фу, което дори не е стил. А ако ти разбираше грам, щеше да ти е ясен избора
28
2
 
4
 
! Отговори
До последния преди 10 години
Четейки как се изразяваш изглежда си на около 27-28 ако си по голем извини ме, братовчед ми който е на 14г гоправи по същия начин.. Горе долу на акъл си пасвате. Тука прочетох почти всички б.и. къде google може да ти ги подскаже така че намали малко... И по добре вместо да пишеш простотий отвори една книга, знанията са безплатни, а тоя китаец ще те изяде тебе заедно стопките ти на веднъж..
27
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАко под БИ имаш предвид бойни изкуства (а не сексуалната си ориентация) - тренирам от 24 години, тренирал съм муай тай, кик бокс, уинг чун, малко джуджицу и джеет кун до, за последното имам и преподавателски сертификат. Да не говорим че имам към 3 глави на тия мъници, и колкото и да са здрави аз няма да чупя пръчки в тях, по-скоро бих могъл да ги чупя като пръчки. Не че бих де, все пак не са ми направили нищо лошо. Не ползвам уменията си за насилие, само за защита и възпитание ;)
26
1
 
5
 
! Отговори
Безсрамен преди 10 години
До некой сиСрамувай се, с наведена глава и да не си посмял да погледнеш напред.На никой не казвай че си българин (ако си де) - ром или мелезе по-ще ти върви.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"имам формата и уменията да ступам наведнъж 2-3 от тия дето си стоят на главите"-това може да го напише човек,който си няма никакво понятие от БИ.Предлагам ти да посетиш близката боксова или кикбоксова зала да направиш няколко спаринга и да се върнеш пак да пишеш,колко си велик.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 21В голяма грешка си пич, в подобни пошли места като дискотени не съм стъпвал от 18 годишен и не мисля да стъпвам. За останалото също си в грешка, нещо което щеше да ти е ясно ако умееше да разсъждаваш една идея повече.
23
3
 
3
 
! Отговори
Лебедари преди 10 години
Уменя - да пасе кози
22
3
 
4
 
! Отговори
До 2 от Лебедари преди 10 години
Четейки това което си написал ми изглеждаш на типичния селски самохвалец къде нема кой друг да го хвали та е седнал сам да изпъква....
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички разбирате от всичко!Браво!*****ри!
20
2
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
И какви са ти точно уменията,драги ми смехурко да размажеш двама,трима с стаж в БИ,колкото са ти годините?Разбрахме че си самонадеян хвалипръцко в дискотеката може да си бабайт,ама срещу трениран човек няма да издържиш минута!
19
1
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
На кой му дреме какво правиш, кога ставаш и кога си лягаш. Има хора отглеждат хамстери и морски свинчета, но не са тръгнали да занинават другите с това какво правят, кога си лягат и стават и какво ядат. В статията се говори за монасите от манастира Шаолин в Китай, а не за ежедневните навици на някой си!
18
6
 
10
 
! Отговори
10 заповеди на Буда преди 10 години
Само Буда е Бог твой.Пази снимката на Бойко.Не изговаряй напразно името Борисово.Шест дни работи, седмия играй мач като Боко.Агитирай майка си и баща си за ГЕРБ.Не убивай.Постната пица на Дянков сама води до самозапалване.Не прелюбодействай.Буда жена няма и не му трябва.Не кради.Буда само усвоява пари на европейския данъкоплатец.Не лъжи.Буда само променя мнението си на 24 часа.Не пожелавай апартаментите на Цецо - може да ги е завещал на ГЕРБ.
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПочти позна, ето и действителноста: ставам (и лягам) когато си поискам, мога да работя навсякъде, включително вкъщи и в движение, по всяко време когато искам и по колкото искам, и въпреки това се издържам доста добре, сигурно защото си върша много мърливо работата. 99% от храната която ям я отглеждам и приготвям ЛИЧНО от - до, за последно съм боледувал преди 19 години, и без да съм самонадеян, имам формата и уменията да ступам наведнъж 2-3 от тия дето си стоят на главите...
16
1
 
8
 
! Отговори
Лебедари преди 10 години
*** народ без грам познания за света. За какво живеете вие освен да ядете и да серете..
15
2
 
3
 
! Отговори
некой си преди 10 години
До убеден.....Ти и такива като теб какво друго да станете .За това се иска смелост да си такъв всъщност, а не мека китка и въртиезици чалгарски .И от селото да сте излези ,то си живее във вас селянията не може да се изкорени .Бегайте да киризите некоя пластмасова цица на чалгарките и да им се кефите недорасли плъхове
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимка 5 са показани индийски йоги ????????????????????????????
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Не мога да разбера за какво им е да тренират? Те не правят нищо с уменията си, поне не и нищо, от което светът да има полза."Не мога да разбера за какво ти е да живееш? Ставаш, отиваш на работа, вършиш си мърляво работата (за разлика от монасите които се стремят да бъдат перфекти), ядеш, преработваш и изкарваш остатъците от храната, постоянно се бориш с болестите, размножаваш се и правиш деца които продължават също като теб в матрицата. Какво полза за света от всичко това което правиш?
12
0
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Не всичко в този свят е показнос приятелю, тези хора облагодетелстват душата си с нещо което ти никога няма да разбереш... Хора лишили се от простите неща за да следват мечти и духовно извисяване.. А ти сигурно и ден без тел. Не можеш да изкараш...
11
3
 
3
 
! Отговори
к преди 10 години
Е кво пък ? Ни 'па имаме си наш монах - бочо тиквочо каратиста.п.п само герб , ама да става базиика!
10
2
 
13
 
! Отговори
Лебедари преди 10 години
Човека не ви показва снимките, за да им се присмивате, а да ви влезе малко странична информация в празните глави различни от алкохол, чалга и некой футболен мач. Обогатете си малко мисловнада дейност с чуждата култура, нещо интересни и любопитно и когато седнете на маса, с някой по нормален от вас да не изглеждате като пълни *** имащи в *** си *** само кюфтета и кебапчета. Излагате се с тези *** коментари, така както тук така и в реалния живот...