Нов хит на Евровизия - изпълнителка с рокля и брада!

Финалист на конкурса изненада с екстравагантност
Обновена: 9 май 2014 20:24 | 9 май 2014 16:45,
305

Кончита представя Австрия на втория полуфинал на Евровизия. Снимка: Reuters

Кончита Вурст се състезава за Австрия на Евровизия. Тя има прилежен маникюр, изкуствени мигли и пее на високи токчета. Също така обаче има и брада!

Истинското име на Кончита, която ще представя страната си на финалите на музикалния конкурс, е Том Нойвирт. 25 - годишният певец не се причислява нито към женския, нито към мъжкия пол, но най-често говори за себе си в женски род. Том влиза в ролята на Кончита Вурст през 2011 г.

Нейното появяване на сцената на Евровизия 2014 разкри различията във възприемането на хомосексуализма от Източна и Западна Европа. На Запад видът й не предизвика реакции, за разлика от Изтока, където анти-гей настроенията са по-характерни.

Песента, с която се яви Кончита, Rise Like a Phoenix, е сред десетте фаворити, които се смята, че ще спечелят конкурса. Изпълнителката вижда песента си като метафора за нейната трансформация и бъдеща кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
125 преди 9 години
До АТАКИСТИмах предвид, че се обръщаш към мен с различни номера, а съм един и същи човек, затова се номерирам.
125
1
 
0
 
! Отговори
125 и 146 преди 9 години
До НагоренПопокатепетълИмаше предвид 145-ия Атакист или мен? Защото аз изобщо не се имам за мачо, все пак съм жена.
124
1
 
4
 
! Отговори
ха ха ха преди 9 години
ясно изключенията са превзели форумаеми халал да ви е 1 място на евровизия--- следващото да бъде брадата мис БЪЛГАРИЯхем ще е екстравагантно,хем ще можем да се хвалим ,ама ти знаеш ли къв си имаме тук
123
0
 
0
 
! Отговори
125 преди 9 години
До АТАКИСТПредставих ти една алтернатива и ти пак не ми отговори.
122
0
 
2
 
! Отговори
125 преди 9 години
До АТАКИСТНарочно се номерирам заради тебе! Ник ли ще си сложа, номер ли, все тая, всички тук са анонимни.
121
2
 
2
 
! Отговори
125 преди 9 години
до АтакистИстината е, че какъвто и да си, все си крив на някого. Помисли над това.
120
3
 
1
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
До Анонимен 146Хахахахах, ти си НЕчовек, честно. Не съм се смял така от много време. Очевидно си прочел коментара/ите ми и албанският ти реотан изобщо няма помен да е загрял за какво говоря. Простено ти е. На тъмните и закостенели балкански индивиди, наричащи себе си "мачовци", често им се случва да не загряват какво става в белите страни. Вземи си го ти да го забремениш, нали си "голям мъж". Обаче да не стане като с юнак Генчо от песента "Ламята" на Черно фередже :)
119
2
 
3
 
! Отговори
125 преди 9 години
До АТАКИСТА ако Фреди носеше рокля всеки ден, тогава него ли щеше да обсъждаш толкова бурно? Какво значение има кой какво прави със собствения си живот? И явно не можеш да говориш без една обида на реч. ***.
118
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 9 години
еи това са ценности и бъдеще срамно е,че и ние уж се стремим към тази Европа и ни се налага този модел,за съжаление чалгата и простотията ни превзеха...
117
0
 
2
 
! Отговори
125, 138, 147 преди 9 години
Не си себе си когато си атакист!
116
1
 
0
 
! Отговори
125р 138, 147 преди 9 години
До АТАКИСТТи си смотания, аз съм същия човек бе! И стига си пълни коментарите с обиди, най-неграмотните хора си служат с обидите в спор.
115
1
 
2
 
! Отговори
125 или 138 преди 9 години
До АтакистАма ти пак говориш наопаки, значи Фреди е бисексуален и това не е роля, а пък този човек прави театър, ясно. А аз съм жена и нося панталони, това говори ли ти нещо?
114
1
 
1
 
! Отговори
125 преди 9 години
До АтакистЕдно е да имаш мнение, друго е да се мислиш за 100% прав без изобщо да си наясно.
113
3
 
4
 
! Отговори
Атакиз преди 9 години
Мачкай Волене !!! Кога си боядиса косата и брадата Волен Спидеров? Не знаех че участва за Австрия. Много добре изглежда. Надявам се че и в Кремъл ще гласуват за него. Волене ти си най-успелият ***. Успех мръcницo.
112
4
 
1
 
! Отговори
125 преди 9 години
До хххНе е психично заболяване, а теб биха те съдили за дискриминация ако бяхме нормална държава. Прочети малко наука.
111
2
 
2
 
! Отговори
АМ преди 9 години
Дори и в природата има различия! Но някои май забравяте за това.
110
0
 
0
 
! Отговори
сандо преди 9 години
е тоя/тая ми скри топките ... *** в прекият смисъл на думата.
109
2
 
3
 
! Отговори
ххх преди 9 години
"ниски, високи, дебели, слаби, грозни, хомосексуални, ***" - *** едното е характеристика на човек а другото е психиатрично заболяване!!! Утре и педофилите ще кажат че това им била сексуалността и ще искат да ... бебе!!!
108
5
 
2
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
До АТАКИСТ 124Атакисте, прочети първия ми коментар в началото на темата. Отнася се за такива камънаци като теб. Сега малко да те светна. Не съм сигурен дали знаеш, че някои от най-великите хора са били обратни. Например Александър Македонски. Бил е пълен гей. Което не му е попречило за превземе половината свят, нали? Потърси в нета за още велики личности гейове и ще се шокираш колко са много. Докато съдиш хората по това с кой си лягат, вечно ще си дивак. Важен е човекът, а не леглото. Понял?
107
3
 
2
 
! Отговори
125 преди 9 години
До АТАКИСТОбосновах се с две думи, просто ти не искаш да разбереш, че хората са различни! И всеки живее живота си така, както иска! Не ти изнася и затова не ти харесва, но кой си ти да казваш какви трябва да са другите? Гледай в собствената си паница, ако обичаш.

Спонсорирани публикации