Абитуриентите от Велико Търново по червен килим

Дефилираха съвсем по холивудски
Обновена: 25 май 2014 12:34 | 25 май 2014 12:34, Александър Попов
19

Снимка: Булфото

Aбитуриентите на Велико Търново преминаха и тази година по червен килим съвсем по Холивудски, съобщи Булфото.

Учители и директори изпратиха с думите „На добър час” своите възпитаници, а стотици граждани се събраха пред Художествената галерия „Борис Денев”, за да видят блясъка на празнуващите зрелостници.

Лично кметът на Велико Търново Даниел Панов поздрави младежите и техните преподаватели.

След преминаването по килима, всички абитуриенти си направиха общи снимки пред паметника "Асеневци".

Традиционно събитието се организира пред Общината, но тъй като баловете съвпаднаха с дена за размисъл и изборите на 25 май, с решение на кметската администрация изпращането се състоя на площада пред "Асеневци".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еха ама кога почнаха аборигенските балове ...
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много по-удачно би било парите за тези глупости да се инвестиратза висшето образование или нещо много по-важно. Просто, това сапари хвърлени на вятъра (поне за мен). В модерния свят среднотоучилище е недостатъчно.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимка 8 само *** :(
14
4
 
9
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Това което виждаме на снимките е пряко отражение и пропаднал опит да копират каквото са видяли по телевизията и модните списания . Коктейлни рокли облечени от 17-18 годишни пикли на кокили които си мислят че са вече истински жени . След 10 години те самите може би ще осъзнаят колко жалки са изглеждали на този ден .
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щото вие бяхте невероятни на абитуриентския си бал нали? Щото това може да им е един от малкото разнообразни дни в живота, както на повечето от нас, все едно не знаем какъв е живота -беден и сив, както когато вие сте били абитуриенти, така и сега...Айде малко по-реалистично, нека се порадват, и те знаят че няма да е задълго.
12
7
 
10
 
! Отговори
една преди 9 години
Не мога да приема тези "балове", не зная кому и защо са нужни. Че и червен килим..за кого и за какво? С какво са заслужили тези шилета червен килим? Звучи доста нелепо и дори не смешно, а жалко. Едно събиране на класа с нормални елегантни дрехи и прически/не коктейлни/ би им подхождал повече на възрастта, на младостта и на статуса. Това, което се случва сега е нелогично, ненормално, нечистоплътно а на мен поне ми е и противно.
11
3
 
7
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
До коментар 9Разбираемо е че така нареченият тоалет с който са се съблекли индивидите на снимките е според средствата с които разполагат . В този случай по-малко дреха не означава по-изискано и по-ефектно . Те просто изглеждат като накичени евтини *** . Една скромна басмяна рокля с по-малко разкрита кожа щеше да е по-доброто решение .
10
5
 
18
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Плюете по децата все едни не сте били и вие абитуриенти. Илиии..... май не сте, а, и ви е яд!!!!
9
5
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Ехх защо така обиждате децата бе? Харесали си дрешки, нека им се порадват няма лошо. Ся че ще го одарят на пиене и разврат разбирам не е хубаво, ама точно дрехите им да нападате не ви прави чест и не ви прави по умни или по красиви. Помислете малко преди да пишете. А и всички знаем,че жената е просто създание с малко мозък, но за сметка на това може да ражда деца, а това не е никак малко.
8
3
 
12
 
! Отговори
Уф преди 9 години
5-ти, защо да е "***" момичето? Косата и е шантава и интересна - тя е абитуриентка на 18, а не счетоводителка на 45. С малки изключения (примерно снимка 5) роклите са много стилни и красиви. Вие имате егати загубеняшкото мислене. Че има пошли балове, има, но тези деца изобщо не изглеждат потресаващо.
7
3
 
14
 
! Отговори
Зaгрижeн преди 9 години
Не искам да кажа лоша дума за тези деца , но ако начина им на обличане съответства на тяхната интелигентност , то бъдещето на България е мрачно . Дано не е така , защото от тях очакваме да раждат и възпитават следващите поколения . Боже пази България !
6
2
 
3
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 9 години
А така, бравос. Българете бързо се учите!
5
7
 
9
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Горките нещастнички , явно приличен вкус на обличане не може да им се налее с фуния през ушите . Цялата палитра на Бебешко Розовият цвят е представена . А мърлата на снимка #2 се е опитала дори и косата си да порозовее . За " Кавалерите " дори се затруднявам да намеря думи , отрепките поне гуменките да си бяха сменили .
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай *** как се е изтупал със сребърно костюмче
3
10
 
15
 
! Отговори
Az sum преди 9 години
Аз се надявах да си изплакна очите , но просто ми се доплака . Повечето трътки на снимките ми мязат на разголени Орангутани , ужас .
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Дефилираха съвсем по холивудски"Zbigniew Brzezinski в книгата си "The Choice: Global Domination or Global Leadership" (страница 48) описва ролята на масовата култура: Освен икономическото и военно превъзходство на САЩ, за гарантиране на господство върху целия свят, трябва така наречения "american way of life" да се превърне в стереотип и всеки трябва да има чувството, че иска да стане американец.
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Панаир на суетата!