Истинският джентълмен отстъпва последния чипс от пакета!

Изследване дава ясна дефиниция за модерния кавалер
1 юли 2014 14:30, Мария Захариева
9
Истинският джентълмен отстъпва последния чипс от пакета!
Снимка: Reuters

Как постъпва съвременният джентълмен? Отстъпва последния чипс от пакета на дамата, според ново проучване, цитирано от в. "Дейли експрес".

Въз основа на резултатите от допитването, направено във Великобритания по поръчка на цветарската филма Серената Флауърс сред 2000 жени, може да се изготви наръчник за съвременни джентълмени.

Модерният кавалер не само отстъпва последния чипс от пакета на дамата, но кара автомобила й на годишния технически преглед и записва любимите й телевизионни предавания. Ако е закъснял с приятели, истинският джентълмен кротко си ляга в хола, за да не смущава съня на любимата си, а когато има футболни мачове, се усамотява някъде с лаптопа, вместо да се разплува пред телевизора.

Съвременният кавалер също така трябва да е готов да носи на ръце партньорката си, ако след вечерно парти обувките й убиват, както и да й каже, ако полата й се е подпъхнала в гащите.

"Днешните жени са много независими, но въпреки това на тях все още им харесва, когато партньорите проявяват кавалерство и загриженост", казва говорителка на фирмата, поръчала проучването.

(БТА)


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ако 7 е прав преди 6 години
Излиза, че мечтата на всяко почтено момиче трябва да бъде: Да си намери бездомен и безработен, задължително импотентен приятел. Намери ли го, да му е вярна до гроб!Която мечтае за друг тип мъж, значи е разтурена ***-нимфоманка, която на всичко отгоре е алчна, меркантилна сметкаджийка.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да да, да си говорим какво има в гащите и портомонето. Знаем как мислят жените. В природата им е. Ако един от горепоменатите критерии не се изпълнява, не му се обръща внимание.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем настояват за равноправие с мъжете, хем искат мъжете да са кавалери и да им обръщат специално внимание, е няма как да стане. От два стола- на земята, ще стане накрая.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха,истинският джентълмен не се бръсне със самобръсначката на приятелката си.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Днешните жени са много независими, но въпреки това на тях все още им харесва, когато партньорите проявяват кавалерство и загриженост" Демек да се разбира: независима като скандинавка, ама ако е възможно без да работи и да харчи изкараното от мен, и в същото време да я дундуркам като ориенталска наложница. Да ама не. Избирате си само едното, кукли. Иначе виждате вратата отвън.