Обвързан и свободен мъж. Каква е разликата?

Вижте веселите илюстрации, които показват как се променят мъжете
Обновена: 11 яну 2015 09:05 | 10 яну 2015 20:32, Красимир Ангелов
93

Снимка: facebook.com/scrolldroll

Шегаджиите биха казали, че на този свят има 2 типа мъже – свободни и обвързани. И макар че нерядко се случва те да преминават от едното положение в другото, представителите на силния пол толкова се променят, че понякога просто не можеш да си представиш, че става дума за един и същи човек.

По този повод хумористичният сайт ScrollDroll публикува серия от весели илюстрации, представящи разликата между свободния мъж и този, който вече е намерил по-добрата си половинка. Май има нещо вярно, нали?

Още свежи снимки и илюстрации може да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: мъжеобвързан мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поля,леко с лъжите!!Пак казвам-като Влашка *** си!Преди беше на 26г.-сега си-"Не се притеснявай!Ако е рекъл Господ аз мога и да си ида-оставила съм добре образовани наследници за България"-цитат от теб.Е на 56г.ли си или?!
45
2
 
6
 
! Отговори
Петя преди 9 години
Право думаш. Спокойна съм, че ме разбираш. Ще си лягам, че само 11 часа ще поспя до обяд.
44
3
 
14
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ти хубаво им казваш ама днешните млади ИЧ неслушат...затова и МРЪТ на час по лъжичка спрямо ЛЮБОВНИ ДРАМИ-НАРКОТИЦИ И БЕЗПРЕСПЕКТИВА спрямо УТРЕ...и затова са виновни РОДИТЕЛИТЕ КАТО ПОЛЯ...лошо много лошо...ВИЖТЕ МЕН...ИМАМ СИ РОДЕН ДОМ-РОДИТЕЛИ-СТАБИЛНОСТ-НЕ СЪМ ПУШИЛ НИКОГА НЕПИЯ САМО ЕДНА КАНА БЛАГО ДОМАШНО ЧЕРВЕНО ВИНО С ДУХОВАТА СЕЛСКА МУЗИКА ОТ VBOX7!Не ме слушате..барем ако слушахте Духовата Музика нямаше да сте толкова БЕЗДУХОВНИ и БЕЗЧОВЕЧНИИ ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА ЧАК ТОГАВА СЕ ОПРАВЯ
43
3
 
11
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
Аз пък съм, зодия ***. С акцендент към домашлярката, и старите немски бойни песни от 40-те. Наздраве, а към дрогираният вожд/фюрер/, по полека с "онези вещества".Че "хапят" много лошо.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То е ясно, че съм стъпало под теб, не го оспорвам. Нямам приятел/съпруг, вземам доста висока заплата и не искам да я харча с друг. Аз това им го казвам на мъжете и също така, че ще ги манипулирам. Гледам да съм добър човек и затова ги предупреждавам да не се занимават с меркантилен и манипулативен човек като мен.
41
10
 
12
 
! Отговори
Поля преди 9 години
Ех нарцистичен *** с това мислене и за товарач в Титан не ставаш.Съжалих *** ,че не е отделила нужното време да те възпита,образова и оформи нещо като човек.За моите години и преуспяващи деца ти нямай грижа младежо.Не се притеснявай!Ако е рекъл Господ аз мога и да си ида-оставила съм добре образовани наследници за България.Ти,несретнико освен няколкостотин жълти петна по чаршафите в къщата на мама,сметките на вересия в кръчмити и 45тях си лета какво друго остави Нарцисе самовлюбен ?
40
4
 
11
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ти Петя имаш потенциал като си зодия Дева но си едно стъпало под мен по разбираеми причини-имаш един път планета Меркурий-Лидерската такава а аз ДВА ПЪТИ(единствени Близнаци и Дева са под тази планета в зодиака).Инак аз имам хиляди последователи в нета за 15 години където и да се появя и това не е нещо ново за мен като следствие!Ти Петя имаш ли приятел-съпруг?Меркантилна ли си с него и манипулираш ли го успешно така присъщо за зодия Дева?Аз имах такава приятелка и УВИ от мен не взе кинти!
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
питайте Евгени Минчев
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 33заблудена овца
37
5
 
3
 
! Отговори
Петя преди 9 години
Не може всеки да бъде АЗ. аз нещо се размечатах, единствено ми остава да бъда твой верен последовател и разпространител на твоето ВЕЛИКО СЛОВО. Зодия Дева, асцендент Стрелец, Луна във Водолей, кажи ставам ли за тази отговорна задача - за прокарвам делата и словата ти сред народа
36
0
 
15
 
! Отговори
ГАЙ-ХИТРЕЦИЙ преди 9 години
В Днешно време с мъже, не е нещо неестествено. А и на противните,прости,меркантилни жени, им минава модата. Както е било, в древна Елада. Ако пък не им харесва, да отскочат, до о.Лезбос.
35
2
 
14
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Нека отговоря по РЕД на запитванията към МЕН вашият ДУХОВЕН-НАРОДЕН и забележете единствен АВТЕНТИЧЕН ЛИДЕР в БЪЛГАРИЯ а именно моя МИЛОСТ!Поля мила много злоба душа теб ще те държа с ограничителна заповед(заверена надлежно в МВР)на 1 км от моят дом.Нищо лично но си опасна като поведение(някой яко те е нахендрил)и това се вижда от самолет!Спрямо моят живот на чужд гроб неплачи(лошо БГ качество)да не се окаже че утре децата ти я простиутка-наркоман и ред без ценности!Петя не всеки може с АЗ!
34
6
 
7
 
! Отговори
Петя преди 9 години
Не се изнервяйте така на ергена, де. На човека му е забавно, или поне на мен. Ама пък явно говори от горчив опит с жените - няма как иначе да знае всичко лошо, което ще сторят долните жени на непорочните мъже. Четете и се учете - не правете тази грешка, не излизайте с жени. Много е лошо, само с мъже - нали това сега е модерно. И междудругото, и аз живея и нашите и вземам по-голяма заплата от ергена. Значи и аз трябва да започна да се изживявам като народен водач.
33
3
 
9
 
! Отговори
аз съм 31 преди 9 години
че от кога инстинкта на човека,да избере най-хубавото е нещо лошо?при животните не е срам,не е отврат,никой не го осъжданарича се естествен подбор
32
16
 
8
 
! Отговори
Поля(майка с 2 деца) преди 9 години
До 26 -Ергена на 40г, Познавам много самовлюбени и неадекватни в живота простаци като теб достатъчно за да им знам и как свършват.Като ти удари камбаната (пък тя вече като ти гледам ЕГН-то направо е паднала) и кога вкъщи ти ги няма вече мама и тати да те обслужват *** (а нямаш и 1дете което да те зарадва с Тати да му помогнеш в домашно или да пратиш в унив ,няма жена до теб в леглото щото жените с 45г мършляци кът теб безработни им бием камшика тогава беден,*** стар и без деца лошо N26
31
8
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 9 години
Няма как да стане. Аз не прекарвам никого и никой не ме е прекарвал. Аз обичам и съм обичана.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 31да ти се връща
29
7
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Явно ти си от тези, които търсят някой да прекарат или пък си от онези, които се чувстват прекарани. Ето такива хора трябва да измрат до последния. Егоисти да създават поколение е най-пагубното нещо за този свят. Пълно е с такива.
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мъже,жени,,всички еднаквивсеки гледа някой да прекара
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На специално хранене(угояване) се подлагат млади прасета. При хранене с подходящ фураж те растат бързо и натрупват белтъци. Важно е да се знае, че свинете предназначени за производство на месо след определена възраст започват да отлагат много мазнини в тялото си. След като спре растежа на прасетата, започва натрупването само на мазнини. Образуването на мазнини е желано и е свързано с много голям разход на фуражи. Затова фермерите отглеждащи *** за угояване, трябва да определят правилно оптимал

Спонсорирани публикации