Сблъсък: Благо Георгиев vs. Дейвид Бекъм

Футболисти и модни икони. Много татуирани. Кого избирате вие?
Обновена: 4 фев 2015 17:42 | 4 фев 2015 15:55, Александър Попов
81

Благой Георгиев. Снимка: Instagram
Дейвид Бекъм. Снимка: Reuters

Общо гласували: 588
Благой Георгиев
15%
Дейвид Бекъм
85%

На пръв поглед двамата футболисти са от различна планета, но се оказва, че имат и доста сходни моменти в кариерата си. Ето защо решихме да направим пряк сблъсък кой от двамата ви допада повече.

И двамата футболисти са любители на татуировките. Бекъм има десетки рисунки по тялото си, като прави впечатление, че голяма част са посветени на любимите му хора.

Сред тях са името на съпругата му Виктория и дъщеря му Харпър, както и на Исус, заобиколен от три херувима. Този татус символизира тримата му синове Бруклин, Ромео и Круз.

Благо пък си е спечелил прякорите Джизъса и Ходещият иконостас заради татуровките на религиозна тематика.

Когато става въпрос за футболна кариера, няма как да не отбележим, че двамата халфове нямат много допирни точки. Поне що се отнася до успехи и спечелени отличия. Но пък стана ясно, че Благо върви по стъпките на Бекъм и тази година ще бъде заснет филм за него.

Англичанинът и българинът имат и самочувствието да бъдат представяни като модни икони, като отново мащабите са различни. Все пак Бекъм е и е бил лице на най-известните модни марки.

В личния си живот в момента двамата също са на различен етап. Благо се раздели с майката на двете си деца - гимнастичката Христина Витанова, и в момента дели постеля с тийнейджърката Куини Алис. Бекъм пък демонстрира семейно щастие с Виктория.

И все пак - кой от двамата ви допада повече?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
4
 
! Отговори
WTF? преди 9 години
Само не разбирам как могат да сложат тоя *** в една тема с Бекъм?
47
0
 
0
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
До biko Как да няма бе, а Христо Стоичков, със златен чорап за най-най-***.Но поне играеха, сега като ги гледам, некви чалга моделчета по клубовете се вихрят, прости и глупави, нямат възможността дори да се изкажат правилно. Навремето имаше доста интелигентни спортисти. На днешните живота им е поп фолк и те са горди с това.
46
0
 
3
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Освен сходните моменти имат и други общи черти.Имат по две ръце, два крака.В главата обаче разликата се вижда много ясно, едната е по куха.
45
0
 
5
 
! Отговори
таня преди 9 години
Ерде Ямбол, ерде Стамбул....хаха, как въобще ви хрумна да ги сравнявате?!
44
0
 
2
 
! Отговори
Gozbata na Geliumser преди 9 години
Beckham estestveno ;) aide up $
43
0
 
10
 
! Отговори
еа преди 9 години
Бекъм футболист ли е още... или просто ентъртейнър. За българина даже не знам кой е? Като гледам на снимката се мисли за много успешен, но просто не съм чувал за него :/
42
1
 
5
 
! Отговори
aistiga преди 9 години
ediniq e sur drugiq e selqk
41
2
 
3
 
! Отговори
joro преди 9 години
Kak moje da gi sravnqvate? Razlikata mejdu dvamata e kolkoto ot vrah botev do everest...po golqm smeshnik ot toq blago nqma...palqcho
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тричайте го
39
0
 
4
 
! Отговори
косамо преди 9 години
То едни тушировки...Благо кръста ли е това ? Аз виждам поне пет?
38
0
 
4
 
! Отговори
муньо преди 9 години
МОЛЯ?
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До уфЗа какво им е да ги взимат на работа, те като футболисти изкарват на месец, колкото ти за целия си трудов стаж, понеже си сериозен(на) и нямаш татуировки, за това те взимат на работа.
36
1
 
16
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Пак подигравате горкият Джизъс , тая Суходолска куха лейка , някак си не ви ли е срам да се подигравате с мозъчно обременен човек от Суходолското сметище , като го сравнява те с некой да е а с Бекъм.До не го на снимката по ще подхожда да сложите Евгени Минчев защото изглеждат еднакво глупаво
35
2
 
18
 
! Отговори
Легендата преди 9 години
Ако имах пистолет бих застрелял Благой!
34
0
 
22
 
! Отговори
джийзъс мен преди 9 години
Тея двaмaтa трaверси сa сaмо зa бой.
33
2
 
22
 
! Отговори
Винету преди 9 години
последните дни нещо доста често взехте да пишете за Джизъса :)да не е започнал като моден стилист в Днес.бг? :))
32
8
 
16
 
! Отговори
уф преди 9 години
Да ми го подарят такъв с ТАТУИРОВКИ, няма да го погледна! Прости момчета.Никъде на сериозна работа НЕ ВЗЕМАТ с татуировки и пиърсинг.Дори на кораб.Само измета си прави татуировки и пиърсинг.
31
2
 
31
 
! Отговори
Бела Жига преди 9 години
Все едно да сравняваш лай.но с торта...
30
0
 
19
 
! Отговори
Уважаеми журналисти преди 9 години
Ако имате поне маалко от малко естетическа култура, не публикувайте повече такива .................еййййййй, бога ми, смея да твърдя, че зная родния си език. Но. В случая ми е трудно да намеря точната дума за тази .... за това ..................Тъй де !!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
16
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Точно Благо Георгиев не знам каква модна икона е и каква база за сравнение има между него и Бекъмчето, ама щом ви е мерак да ги сравнявате по някакви криворазбрани фактори - ваша работа...