Катя Дунева показва мода за езда в Швейцария

Тя ще бъде специален гост на Global Champions Tour
4
Катя Дунева показва мода за езда в Швейцария
Катя Дунева, Диляна Попова и Алекс Арабаджиева. Снимка: PR

Мисис България 2007 и една от най-успешните ни елитни ездачки Екатерина Дунева ще бъде специален гост на едно от най-престижните състезания по езда в Европа – Global Champions Tour.

Тя заминава на турнира, който е в ранглистата на топ 10 в света, по покана на олимпийския шампион от Лондон 2012 – швейцареца Стив Герда, който отдавна е почитател на Дунева, и неговата половинка Джеки Дау, която пък е бивша приятелка на пилота от Formula 1 - Кими Райконен.

По време на престижния турнир Екатерина Дунева ще има възможността да покаже и първата българска колекция елитни костюми за езда Horse Fashion Edition.

Колекцията, създадена от Дунева, Диляна Попова и Алекс Арабаджиева, е първата в 100-годишната история на конния спорт у нас и беше показана за първи път на специално ревю в края на миналата година.

Освен заявка за незаета досега ниша в модния бизнес, колекцията се радва и на много добър международен отзвук, което е причина една от най-красивите българки и елитни ездачки да я покаже пред отбрана публика в Швейцария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ездаКатя Дунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
КУКУ преди 9 години
От Ваште съм пробвал и съм много доволен,перфектни ездачки са! Тези ездачки трябва да ги пробваме,щото не съм чувал отзиви!
1
0
 
7
 
! Отговори
ДАНЧО преди 9 години
в Сливен ги имаме много такива,ама ги наричаме по друг начин!!