Джокович в защита на киселото зеле в Кралево

Градските власти забраниха бидоните да се държат по балконите
20 фев 2015 11:52, Елка Василева
16
Джокович в защита на киселото зеле в Кралево
Снимка: Twitter

Градските власти в сръбския град Кралево неприятно изненадаха жителите му, като забраниха по балконите да има бидони с кисело зеле по време на провеждането на мач от купа Дейвис в града, пише „Курир“.

Градската полиция ще проверява всички балкони, които гледат към улицата, и ще налагат глоби до 5 000 динара на всички, които държат там печки, стари шкафове или бидони със зеле.

Жител на Кралево решил да опита да омилостиви властите със снимка на тенисиста Новак Джокович и съпругата му Йелена, която залепил на „забранения“ бидон.

Мачът от първия кръг от купата Дейвис – 2015 г. между Сърбия и Хърватия ще се играе от 6 до 8 март в Кралево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В нашето семейство от поколения този бидон е стоял в мазето (по-точно казано, по-рано е било дъбово каче). Само че през последните 15-20 години поне по 20-ина пъти разбиваха мазетата в нашата жилищна кооперация. Затова бидона със зелето го държим вече на балкона, а за бурканите туршия, които мама не се отказва да прави, освободихме един шкаф.В интерес на истината, досега никой не е крал буркани и зеле при разбиването на мазетата, но жените вече ги е страх да слизат в мазето дори и денем.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама то и киселото зеле е срещу снайперисти. Представи си каква смрад ще стане, ако някой снайперист уцели тоя бидон по време на купа Дейвис.
5
0
 
3
 
! Отговори
къв хумор бе,3 преди 9 години
2 е точен,срещу снайперисти е!
4
0
 
5
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Щото те хърватите никогиш на са чували за кисело зеле!
3
6
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 2Поздраввления за проявения хумор.
2
0
 
17
 
! Отговори
ДС преди 9 години
Прав си до някъде. Прането е за друга цел. За да не се скрие някой снайперист.
1
7
 
29
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Сърбинът собственик на този бидон гледа над нещата с хумор. Наистина що за глупост да си махаш бидона от балкона. Значи тя цялата държава цъфнала- всичко в злато, че един бидон грози панелката от терасата. Смешно е. Както оня хамерикански *** Кери гостуваше в София и забранили на живущите по маршрута му в София да си простират прането на терасите. Що за идиотия. Значи Кери ще ви се скара ако види простряни дрехи да съхнат, а като си замине пак можете да си го прострете? *** неземни смешни!