Адриана, която преди 23 години беше Андрей

Ясновидката предрича, че ще задминем Гърция по стандарт
26 мар 2015 10:11, Александър Попов
57
Адриана, която преди 23 години беше Андрей
Снимка: в. Монитор

Преди близо 23 години една операция в България се превръща в сензация. Учителят Андрей от Рудозем ляга под скалпела, за да стане Адриана. Единствената национална телевизия тогава предава директно манипулацията, а вестниците пишат за нея на първите си страници.

Смяната на пола се извършва в Ардино, като д-р Калоян Персенски прави две операции. Първата била на 18 май 1992 г. за отстраняване на ненужните мъжки полови органи. Втората - за създаване на неовагина, четири месеца по-късно.

"До 28-годишната си възраст не бях в синхрон със себе си, а сега се чувствам нормално, има хармония между вътрешното и външното ми "аз", казва Адриана Миронова пред "24 часа".

Андрей имал съпруга и дъщеря, като твърди, че и до днес с бившата си законна половинка си помагат. Тя има друго семейство, а дъщерята сега е в Лондон с мъжа си.

"Не правя и опит да влизам в личното пространство и на двете", твърди Адриана.

Шегува се, че вместо крем за бръснене, както трябва да е по природа, поръчва боя за коса. Хормоналните хапове са си казали думата по лицето - не личи брада, но гласът й не е от най-нежните.

В месеците и след смяната на пола се пробвала като еротична танцьорка, дори опитала в попфолка. Но бързо разбрала, че от нея артистка няма да стане.

"Надделя другата ми дарба - ясновидството", признава тя пред изданието.

Твърди, че има способности да предсказва още докато била Андрей. Познала например пола и деня на раждане на детето на свой колега учител, които били коренно различни от тези на лекарите.

Започнала да приема хора в къщата, където живее. Кабинетът ѝ е отрупан с кръстове и икони на едната стена и с цитати от Корана - на другата. Бюрото ѝ е по средата. Подредила е десетки предмети, които ѝ помагат в работата.

Адриана твърди, че влиза в контакт с духовни сили, които й помагат да предсказва. Първото свързване с извънземни станало още по време на казармата, докато в личната карта пишело Андрей.

"Всяко нещо ми говори. Преди да звънне телефонът, знам кой ще ме потърси. Всяко нещо е предопределено, писано е кой ще стане министър-председател", разказва тя.

Според нейните прогнози България ще задмине по стандарт Гърция в недалечно бъдеще, като съветва нашите политици да се доверяват на ясновидци при тежки решения като Берлускони.

Най-често при нея хората се редят, за да научат дали половинката им изневерява, най-трудно ѝ е да съобщава за смърт. Най-противно й е да се занимава с хора, които търсят заровено имане или лесни пари, както и такива, които искат магии.

Заради вярата във висшата сила основно гледа на хората на ангелско таро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Не знам защо са тези злобни коментари за тази жена! С какво ви пречи а живеете? Извращавала ви ецата? На етето може а се обясни, че има хора с такава ориентация и т. н. Мисля, че по-добре ще разберат от вас,възрастните. Тази жена има дарба и всеки, който я съди без причина е грехота. Това е феномен в България.
34
0
 
2
 
! Отговори
rudozemci преди 9 години
reklama ne v1rvi to si li4i malko po nagore k1m centara ima naistina bez reklama kade kade po qsno vijda6ta vsi4ki q znaqt bez da 6umqt mnogo 4e gledai 6te stane rudozem rupite
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кого извадиха от прашасалия килер... Искал да стане жена... Е, не е ! "То"... Ние, българите, преди векове сме го измислили този трети пол, така че, айде у лево! А ако ви напомня книгата на Стивън Кинг, всяка прилика е рожба на евроатлантическите ценности, насочени срещу бялата раса. Защото в Африка, Азия и Латинска Америка с този трети пол ще ви теглят просто един пердах. А точно там са първенците по прираст.
32
0
 
2
 
! Отговори
Кристко преди 9 години
То ,както е тръгнало може и попа да стане попадия и да се кланя пред Бог!Абсолютен отврат!Като всичко е предопределено кой ти каза,че Бог е сбъркал вместо мъж е трябвало да се родиш жена!Сигурно ти си по-знаеща от Бог!Въобще защо пишете за такива сбъркани хора?!Те трябва да ходят на психолог и др. лекари!
31
0
 
7
 
! Отговори
politik преди 9 години
Az ne znam dali nashia standart shte se pokachi na nivoto na gruckia, no znam che tqhnia moje da padne na nivoto na nashia
30
1
 
11
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Само не ми минавай с тези клишета, че всеки имал право на личен избор.Заради този личен избор я докарахме до тук, и вече има три пола в България. А в САЩ са 6!!! Този личен избор ще разврати децата ни и ще разтърси устоите на обществото ни. Не всеки има право да прави каквото си иска. Има морални норми и непоклатими божии закони, които трябва да се спазват. Не сме ние,които трябва да съдим такива хора, но не може всеки психично болен да получава трибуна.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подигравка не само с човешката природа, но и с Християнските символи...От едната страна корана от другата, кръст, а по средата ***! Антипатичен с жълти зъби и твърдящ, че е ясновидец защото познал пола на детето на негов колега!!! Я се осъзнайте бе!! Шанса да го познае е 50%. Майтап ли си правите? Защо въобще има такива статии в един от посещаваните новинарски сайтове.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гнусна работа ти казвам...Гнусна, *** и долна!
27
2
 
5
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Това са хора, ако не се натрапва различността, живи и здрави да са.
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 25Всеки има право на личен избор, стига да не пречи на друг. Както и всеки има право на мнение.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези така наречени ясновидци не са виновни.Виновни са тия,които им дадоха среда да развиват душевните си терзания по всички медии.Объркаха ценностната система на много хора,като ги пратиха за зелен хайвер.От години им се обръща голямо внимание на глупостта и заболяванията които имат и те това го използваха в полза за самите себе си,натрупаха безбожни пари,където тези пари можеха да се съсредоточат в образование,култура,медицина .Тези ясновидци не можеш сега пожизнено да ги накараш да работят няк
24
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честита Европейска ценност-Гарантирано от ГЕРБ - ТРЕТИ ПОЛ в България!
23
0
 
16
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Когато цъфнат налъмите- тогава ще задминем Гърция по стандарт. Нашите политици има още много да се учат от гръцките как се краде.
22
0
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
ТО
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОГ КОГА РЕШИ ДА ПОГУБИ НЯКОЙ ПЪРВО МУ ВЗЕМА АКЪЛА. ТОВА НА СНИМКАТА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на изватеняците содомити и на баяките и врачките мястото им е у пъкала .Питам защо тая(тоя) или по точно То си е закачило по стената икони и кръстове видно от снимката ,явно си знае съдбата след като си замине от този свят и това да си кичи по стените християнски символи няма да му помогне и казана в ада му е сигурен.
19
0
 
8
 
! Отговори
mili преди 9 години
Добре де решила, че като жена се чувства добре.Ок нищо лошо, но това с гадателските способности е върхът.Всеки трети може да бае, гадае и всякакви такива.
18
0
 
3
 
! Отговори
зоолог преди 9 години
Обаче кво мазолче е заформила на дланта... Явно прекарва доста време на 4 крака
17
0
 
6
 
! Отговори
ВЪЗРОДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Дали да проявявам, сексизъм към това от снимката? Или просто е, патологичен ***.
16
0
 
1
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
Могат да ги оплодят инвитро, защото си имат необходимите органи, това е разликата.