Адриана, която преди 23 години беше Андрей

Ясновидката предрича, че ще задминем Гърция по стандарт
26 мар 2015 10:11, Александър Попов
57
Адриана, която преди 23 години беше Андрей
Снимка: в. Монитор

Преди близо 23 години една операция в България се превръща в сензация. Учителят Андрей от Рудозем ляга под скалпела, за да стане Адриана. Единствената национална телевизия тогава предава директно манипулацията, а вестниците пишат за нея на първите си страници.

Смяната на пола се извършва в Ардино, като д-р Калоян Персенски прави две операции. Първата била на 18 май 1992 г. за отстраняване на ненужните мъжки полови органи. Втората - за създаване на неовагина, четири месеца по-късно.

"До 28-годишната си възраст не бях в синхрон със себе си, а сега се чувствам нормално, има хармония между вътрешното и външното ми "аз", казва Адриана Миронова пред "24 часа".

Андрей имал съпруга и дъщеря, като твърди, че и до днес с бившата си законна половинка си помагат. Тя има друго семейство, а дъщерята сега е в Лондон с мъжа си.

"Не правя и опит да влизам в личното пространство и на двете", твърди Адриана.

Шегува се, че вместо крем за бръснене, както трябва да е по природа, поръчва боя за коса. Хормоналните хапове са си казали думата по лицето - не личи брада, но гласът й не е от най-нежните.

В месеците и след смяната на пола се пробвала като еротична танцьорка, дори опитала в попфолка. Но бързо разбрала, че от нея артистка няма да стане.

"Надделя другата ми дарба - ясновидството", признава тя пред изданието.

Твърди, че има способности да предсказва още докато била Андрей. Познала например пола и деня на раждане на детето на свой колега учител, които били коренно различни от тези на лекарите.

Започнала да приема хора в къщата, където живее. Кабинетът ѝ е отрупан с кръстове и икони на едната стена и с цитати от Корана - на другата. Бюрото ѝ е по средата. Подредила е десетки предмети, които ѝ помагат в работата.

Адриана твърди, че влиза в контакт с духовни сили, които й помагат да предсказва. Първото свързване с извънземни станало още по време на казармата, докато в личната карта пишело Андрей.

"Всяко нещо ми говори. Преди да звънне телефонът, знам кой ще ме потърси. Всяко нещо е предопределено, писано е кой ще стане министър-председател", разказва тя.

Според нейните прогнози България ще задмине по стандарт Гърция в недалечно бъдеще, като съветва нашите политици да се доверяват на ясновидци при тежки решения като Берлускони.

Най-често при нея хората се редят, за да научат дали половинката им изневерява, най-трудно ѝ е да съобщава за смърт. Най-противно й е да се занимава с хора, които търсят заровено имане или лесни пари, както и такива, които искат магии.

Заради вярата във висшата сила основно гледа на хората на ангелско таро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
майко мила! всеки да си решава см, ама преди такава смяна що не ги подлагат на психотерапия и психиатри и лекарства. Очевидно проблема е психичен и явно зараЗен. Плъзнаха навсякъде, още са ми пред очите травеститите зад Катедралата във Варна! Блякс! 5 години не живея там, още помня! Че и през деня се показваха
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен21Тя е искала да стане жена, а че грешката на природата не може да се поправи напълно, е друг проблем. А тези, които са се родили жени, с матки и яйчници, но не могат да раждат(а те за съжаление не са малко), какви са според тебе?
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво представлява сега това кастрирало се същество - ни мъж, ни жена, един биологичен ***, абсолютно непотребен на обществото, даже вреден.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И как е станала истинска жена, като няма матка и яйчници и не може да ражда. Какви глупости пише някой по-долу...
11
2
 
14
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Статията е от категория "Хумор". Ясновидка - ха-ха. Ще задминем Гърция по стандарт - ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!
10
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Гледам снимката и се радвам на съществото от т.н. трети пол, което вероятно след години ще бъде масовият човек.началото вече е сложено - сега започват да ни навират в очите третополовите екземпляри, та да свикнем с тях, а може би и доста да станат такива.След ГМО-тата следват тези с видоизменения пол.Извратеност.
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледах операцията по тв. тогава. Тя не е виновна, че е грешка на природата - жена родена в мъжко тяло. Просто е искала да си стане такава, каквато се чувства. Предпочела е да стане истинска жена, отколкото да остане хомосексуалист. А на "нормалните", дето им се струва, че е ***, изчадие и какво ли още не - нека да се замислят, на тях всичко ли им е наред, та са тръгнали да съдят другите.
8
7
 
5
 
! Отговори
xx преди 9 години
всеки 4овек има право да се определя какво е -- мъж или жена .след като се е стигнало дотам 4е публи4но да си смени пола--зна4и 4е е имало защо.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Саше, за втори път задавм въпроса: какво са предавали директно по телевизията.
6
1
 
21
 
! Отговори
той/тя преди 9 години
Лудостта е на преден план. Отначало искал/а да е еротична танцьорка, после чалга певица, сега ясновидство - явно се търси лесен достъп до пари, но все не се получава. Относно "ясновидството" - щом има будали - нека им взима парите, измамниците се множат - при *** народ - измамниците от всякакъв вид се множат.
5
8
 
12
 
! Отговори
морски преди 9 години
Навремето ми помогна няколко пъти да не се забъркам с фатални жени и позна...според мен за лични неща познава...за политика не знам...все пак нещата са в ръцете на Бог...
4
2
 
7
 
! Отговори
шемалец преди 9 години
Ахаха Ladyboy :)
3
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е заради това изчадие адово сега, ако му теглиш една напълно заслужена попържня, може да те осъдят, защото това е същество със сменен пол и е под защитата на Закона за дискриминация. Поправката я приеха вчера меките китки в парламента.
2
20
 
16
 
! Отговори
пешо преди 9 години
гневните хомофоби да си стоят в 19 век, моля. или да ходят в сибир при другаря путин, а ако там им е студено - в уганда, където за хомосексуализъм направо убиват. какво ви пречи нечиа ориентация или смяна на пол, не мога да разбера.
1
3
 
26
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
айдеееее ... още един изпращял ...

Спонсорирани публикации