Съвременната тъжна история на Джепето и Пинокио

Китаец "осинови" пластмасова дъщеря за 2200 долара
11 май 2015 19:47,
27

Снимка: Facebook

Появата на дете в живота на всеки възрастен води до прилив на сили, енергия, вдъхновение и желание за живот. Оказва се, че кукла с размерите на дете върши същата работа.

Китаецът Сун Бо е бил диагностициран с тежко заболяване преди две години. Болестта правила главоболието и депресията му нетърпима. Състоянието му било толкова лошо, че бил убеден, че няма да се ожени и да има деца.

Един ден Сун Бо попаднал на секс кукли в сайта Таобао. Поръчал си една и се влюбил в нея в деня, в който пристигнала. Въпреки че изглеждала като една напълно нормална кукла, за мъжът тя била едно ново начало. Започнал да се отнася към куклата като към истинска дъщеря. Дал и дори име Сяо Дие, което означава малка пеперуда.

Сун Бо живее с майка си, която очевидно не е имала нищо против синът й даде 2200 долара за куклата. Видяла, че куклата има положително влияние върху състоянието на сина й и да не му казва, че не е нормално да се отнася с кукла като с дете.

В серия от снимки в китайска социална мрежа мъжът показва как двамата с куклата ходят на кино и на кафенета. На снимките се вижда как Сун Бо се наслаждава на компанията на Сяо Дие.

Въпреки че отстрани историята изглежда тъжна, има нещо трогателно във връзката между Сун Бо и куклата. Вижте връзката им в кадри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации