Разюздан милионер влачи жена си... на каишка

Погнаха "Австралийския Хю Хефнер" заради оргиите му
Обновена: 21 май 2015 15:47 | 21 май 2015 15:27, Александър Попов
130

Снимка: Instagram

Тютюневият магнат и милионер Травърс Бейнон се превърна в сензация в социалните мрежи, след като бяха разпространени кадри от разгулния му живот. "Върхът" на неговите изцепки е кадър в Instagram, на който води на каишка съпругата си Таеша и още една жена.

Известният като "Австралийският Хю Хефнър" демонстрира лукс и охолен живот и споделя снимки от партита, най-често в имението на Голд Коуст, оценено на близо 4 милиона долара. Голи жени, скъпи питиета и храни описват ежедневието на Травърс, но "кучешката" разходка предизвика реакции и сред общественост, и в семейството.

Бабата и дядото на съпругата - Геъм и Ейвън Апълби, заявиха пред камери, че никога не са виждали правнуците си - две момичета, и не е нормално те да растат в тази среда. Тяхната надежда е, че внучка им и децата ще бъдат изведени от милионерския дом.

Осъзнал, че нещата са излезли извън контрол, самият Бейнон разпространи кадър със семейството си, под който твърди, че той ги цени повече от всеки един купон. И допълва, че техните сутрини са като на всички останали.

"Той може да мисли, че това е смешно, но аз не мисля така", заяви Греъм, цитиран от Daily Mail.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: оргияТравърс Бейнон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 9 години
хм, проблемът е примерът за останалите-тотално зачеркване на изконни ценности. Рекламата няма граници и гази през тру..по..ве.
72
13
 
39
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Леле дай боже всеки му. Искрено му завиждам.Човека знае че всички жени около него са заради парите му и си се гаври с тях ,много ясно.Както те го използват финансово така и той тях.Накрая на всички нуждите са задоволени.Щастие и здраве му желая :)
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след такива статии всякакво колебание и скрупули изчезват -мъж без пари ,жилище и/или кола доооста трябва се постарае някоя жена да му отвърне на погледа само :))) за учудените -да се обърнат към австралопитека за отговори.нямаш пари мой,не можеш да правиш подаръци ,забрави, заври се някъде ...:)
70
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много ''мъже'' тук :) значи да са наясно -мъжа без пари е кръгла нула,плюнка не заслужаваща внимание :) този има пари -държи се с жените акто *** /точно казано на каишка/ ,та само 10 % от мъжете имат много пари ,останалите 90 %да не се чудят милите тогава -имаш пари -мъж си и получаваш жени.нямаш пари -гола плюнка /може само порно да зяпаш /:)) нъл тъй експерти който не е съгласен -живота ще му го обясни ,а и може да рзчита на внимание от някоя дебела 50 год продавачка ;)
69
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Австралийците са голема работа. Потомци на осъдени на доживот престъпници от Великобритания. Там си ги карали с корабите навремето, защото англичаните са знаели, че връщането е невъзможно. За пари ще водят на каишка и жените си и дъщерите си. Само Дънди крокодила е пич :)
68
6
 
14
 
! Отговори
i преди 9 години
Само кражбата и убийството вредят на човек според вас...ограничена работа. Ако беше дъщеря ти със сигурност нямаше да си ок с показаното, пък било то и неин избор и право
67
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пожелавам на нашите бизнесмени и министри техните дъщери или внучки да ги видим в това положение.И колко ще бъда щастлив да чуя и видя,че същите тези отворени към живота бизнесмени през това време дават 90% от парите си за благотворителност.Душевния ми оргазъм ще е пълен.
66
1
 
48
 
! Отговори
Олд Спайс преди 9 години
Много глупости тука.Вижте сега - пича е бивш модел, затова изглежда така. Занимава се с производство на цигари. Рекламата на цигари е забранена в Австралия. Той сам си признава, че това е начин да рекламира бизнеса си, без да нарушава законите. Всичко е ПР. Моделите жени са наети. Нещата се режисират. Жена му участва и изглежда е не по-малко луда (или пресметлива) от него. Един се облива с Олд Спайс и вика - искате ли и вашия мъж да изглежда като мен-мъжкар?Друг вика-искате ли да сте като мен и да водите жените за каишка? (пушете от моите цигари, ние-мъжкарите, само от тях пушим)
65
11
 
14
 
! Отговори
аз преди 9 години
Ако и харесва на моята сестра, съпруга или дъщеря - това е нейно право! Не знам защо пък всички решихте да осъждате някой. Това на снимките не е кражба, не е убийство! Ако не вреди на никой не мога да го осъждам. Мой избор е дали да участвам или не, но нямам право да го осъждам.
64
13
 
17
 
! Отговори
ii преди 9 години
Много разкрепостено и ларж го дават повечето от изказалите се тук мъже...просто жените се забавлявали...Дали щяхте да сте на същото мнение, ако някоя от жените на снимките беше вашата сестра, съпруга или дъщеря? Няма нужда да отговаряте
63
7
 
17
 
! Отговори
Аман от олигофрени преди 9 години
Не го е срам!!!Бива ли такова нещо,пълен егоист!Завиждам му и то съвсем искрено!Това го казвам съвсем чистосърдечно,защото като всеки нормален мъж не мога да си кривя душата!...Но след известно количество месеци ще се усети човек,че това не е най-важното нещо на света!...Иначе огромен кеф е!...Направо се обърках.Абе да е жив и здрав!
62
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за какво да го погват човека -да не би насила да им е сложил каишки на тези ку**и ?? Та тях дори им харесва и се чувстват поласкани !!
61
1
 
2
 
! Отговори
эээ преди 9 години
До azвземи си ваня
60
6
 
21
 
! Отговори
az преди 9 години
Ей, големи сте пуритани. Хората се забавляват. Ако им харесва и не пречат на никой - нека се забавляват. Вие не харесвате такива купони - не ходите на тях и толкова. Същият този милионер, от който така се възмущавате издържа болница за деца, дава около 90% от парите за издръжка на децата в неравностойно положение в региона. Сигурно е неморален.
59
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нищо му няма на момчето
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай Боже всеки му!
57
3
 
15
 
! Отговори
Нереза преди 9 години
Евала, ей така се прави!
56
4
 
9
 
! Отговори
Varna преди 9 години
Отдалеч си личи, че употребява ХОРМОН НА РАСТЕЖА, което води до сериозни грешки в мозъка :)))
55
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, кой се учудва на женското лицемерие?
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Джони би ГуудПрестижа ли, Джони? На тоз' му се уронват просто зъбите..