Разюздан милионер влачи жена си... на каишка

Погнаха "Австралийския Хю Хефнер" заради оргиите му
Обновена: 21 май 2015 15:47 | 21 май 2015 15:27, Александър Попов
130

Снимка: Instagram

Тютюневият магнат и милионер Травърс Бейнон се превърна в сензация в социалните мрежи, след като бяха разпространени кадри от разгулния му живот. "Върхът" на неговите изцепки е кадър в Instagram, на който води на каишка съпругата си Таеша и още една жена.

Известният като "Австралийският Хю Хефнър" демонстрира лукс и охолен живот и споделя снимки от партита, най-често в имението на Голд Коуст, оценено на близо 4 милиона долара. Голи жени, скъпи питиета и храни описват ежедневието на Травърс, но "кучешката" разходка предизвика реакции и сред общественост, и в семейството.

Бабата и дядото на съпругата - Геъм и Ейвън Апълби, заявиха пред камери, че никога не са виждали правнуците си - две момичета, и не е нормално те да растат в тази среда. Тяхната надежда е, че внучка им и децата ще бъдат изведени от милионерския дом.

Осъзнал, че нещата са излезли извън контрол, самият Бейнон разпространи кадър със семейството си, под който твърди, че той ги цени повече от всеки един купон. И допълва, че техните сутрини са като на всички останали.

"Той може да мисли, че това е смешно, но аз не мисля така", заяви Греъм, цитиран от Daily Mail.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: оргияТравърс Бейнон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
17
 
! Отговори
< преди 9 години
Този жена му го е направила милионер. Преди това е бил милиардер. Та затова.
32
5
 
16
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 9 години
Преди години бях прочел книга на един известен американски психолог, който в продължение на десетилетия проучва психологията на елитните хора по света. Изводът му е, че докато т.н. психопати съставляват около 2% от общото население в която и да е страна, в елита този процент почва да нараства пропорционално с издигането в социалната йерархия. По върховете на всяка икономическа, политическа, държавна и пр. структура този процент е вече почти 100!
31
0
 
26
 
! Отговори
Узадачен преди 9 години
Как е възможно този разюздан милионер да причини такова нещо на Сидни Ав$$тралия?!?!
30
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Предполагам,че всички знаят какъв ген носят австралийците,затова не ме учудва нищо за тях.
29
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безобразие! Разхождали са Сидни Ав$$тралия на каишка! :(((
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще ме стигнете мене когато аз стигна негопоздрави от Сидни Ав$тралия
27
0
 
10
 
! Отговори
ебати преди 9 години
А кой е тоя Греъм, който се появява мистериозно в края на статията?
26
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
поздрави от Сидни Ав$$тралия пак завист по Зеления Континент а?Най хубавото е че докато си правя кинти някой други хора се борят да правя още повече кинтиЛека нощ днес си лягам по рано защото утре имам доста бизнес и бюрокрация насъбрана, всяка финансова година ми е все по добра.Живота е прекрасен, живейте го и вие
25
2
 
46
 
! Отговори
Дими преди 9 години
Жените искат да живеят разгулно и без да полагат никаккъв труд и този комплексар им е намерил цаката ! Не го хваля но и не го обвинявам ! Ако кифлите имаха капчица достоинство нямаше да са с него !
24
0
 
22
 
! Отговори
До 22 преди 9 години
Като има жени готови на това за пари ще ги има и "простаците" ;)
23
2
 
35
 
! Отговори
преди 9 години
отворени ризи и три пръста златен ланец, наша родна мода от 80-те.
22
2
 
26
 
! Отговори
A преди 9 години
На какво ли не са готови жените за пари :-) То бива бива ама това женската алчност край няма.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българки на минимална работна заплата /плащани понякога/ са в доста по-униизително положение. Сигурен съм, че австралийския кокаиноман им плаща предварително и то доста добре за цирка.
20
1
 
42
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Че тя жена му е по разгулна и извратена от него щом се съгласява публично да бъде третирана като куче. Скъпоплатена *** е тя :)
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕ, сигурно това е мечтата на 90% от простаците по света.
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за влачене на куче започнаха да дават затвор по 3-5 години май, я да видим за жена колко же му дадат :) или ще кажеш, че тя го прави по собствено желание и е различно, да
17
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ли ми се струва, че това е един много нещастен и самотен човек, който чрез цялото си ексцентрично поведение се опитва да излъже и себе си и светът, че е щастлив? Но дълбоко в себе си знае, че всичко е фалш. Един щастлив и доволен от живота си човек би се наслаждавал на всичко, което има без фалшива показност. А този сякаш крещи "Вижте ме! Имам всичко! Хайде завиждайте ми!" и се надява, че това ще го накара да се почувства по-добре поне за малко.
16
7
 
36
 
! Отговори
Пепи преди 9 години
Като им плаща, ще ги влачи. Ако бяха самостоятелни жени, нямаше да са на колене. А тея, дето пишете "Хаха, евала пич", убеден съм, че стоите по този начин пред жените си.
15
4
 
10
 
! Отговори
ss преди 9 години
мъжете едвам една жена изтърпяват вкъщи тоз ги наредил 20 кифли далеч си бате от истинските мъже в БГ който спят и живеят с други мъже а не с кифларки, ама това е така защото няма от каде да слушаш чалга в Сиднито. намерси си да слушаш Азис и мирогледа за света ще ти се промени на 360 градуса, пък камо ли да се запознаеш с лорд Минчев ;)
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това парвеню има късмет, че живее в Австралия, защото ако беше в Саудитска арабия, вече да е една глава по-нисък!