Джесика Алба е най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ

Актрисата попада в класацията на Форбс заради бизнес нюха си
30 май 2015 17:28,
16
Джесика Алба е най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ
Снимка: Reuters

Джесика Алба е не само преуспяла актриса. Тя е насочила таланта си към бизнеса и със състоянието си от 200 милиона долара оглави класацията на сп. "Форбс" за най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

В класацията на Форбс 34-годишната Джесика Алба попада не заради актьорския си талант, а заради бизнес нюха си. Тя притежава от 15 до 20 процента от "Хонест къмпани", която произвежда и продава екологични и биологични бебешки продукти - пелени, матернизирани млека, оборудване за хранене, продукти за баня и тяло.

Компанията, основана през 2011 г., е много успешна. Миналата година приходите й са 150 милиона, а прогнозите за тази година са 250 милиона приходи.

Решението на Джесика Алба да съоснове компанията заедно с още четирима предприемачи, се дължи на собствения й опит като дете с алергизиращи продукти.

Когато забременява с първото си дете през 2008 г., тя установява, че продуктите предназначени за майките и бебетата предизвикват същите реакции, каквито е ималакато дете. Затова си поставя за цел да осигури финансиране за компания, която да предлага качествени, но достъпни продукти.

Що се отнася до филмовата кариера на Джесика Алба, тя не отстъпва на бизнеса. Актрисата участва във филма "Особено Опасна" с Хейли Стайнфелд, както и в "Механикът: Възкресение" с Джейсън Стейтман. Тя се снима също във видеоклипа "Bad Blood" на Тейлър Суифт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига сте хейтили и жена, която живее на хиляди километри от вас (а не на горния етаж в блока), само защото е успяла да направи някой лев, а вие - не.
9
1
 
8
 
! Отговори
q1234567 преди 8 години
"Решението на Джесика Алба да съоснове компанията заедно с още четирима предприемачи"....iииииииииииииииииииииииииииииииииии ,кои са другите ,че там ще е интереното, ...btw самоиздигнала , да,да добре- вервайте ми хо-хох-хох
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно наистина се е превърнала в страхотна жена! А само какво крехко, но и сочно девойче беше в "Into The Blue" ;) Е разбира се, партнирайки си с вече отишлият си, за голямо съжаление от този свят, Пол Уокър... :(
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каква вдъхновяваща статия! Още утре ще остова компания за екологично чисти продукт. Дамо ми трябват 10-15 млн.Идея имам, акъл също и съм проучил пазарите. Някой предлага ли съдружие?
6
8
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
"Преуспяла" актриса ли? Хахаха
5
14
 
3
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Тази я побърках от секс преди да стане известна, добра е с бизнеса ама в секса куцаше.Ще и звънна да я оправя тези дни..
4
2
 
8
 
! Отговори
До 4 Хитлер преди 8 години
Ти братле или ходи се лекувай в някоя клиника или се самоубий ! Толкова *** няма как да си щастлив в този живот ! Отърви близките си от мъките им .....като сложиш край на съществуването си ! МНОГО СИ *** !
3
1
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Обичам те господарке ! Бий ме повелителко моя ! Басси, това е жена мечта на пук на всички префърцонтени , надути и изхабени фолкпевици , кифли и долнопробни к*рви !
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотна жена
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bravo

Спонсорирани публикации