Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!

Родители с шокиращата история на дъщеря си
Обновена: 6 яну 2016 16:01 | 11 сеп 2015 12:43,
101
Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!
Ейми - сега и преди Снимки: кадър Youtube и Facebook

Семейството на 16-годишно момиче, което е в кома след като е приела екстази, пусна видео в Youtube, което показва колко се е променил живота на дъщеря им след едно-единствено фатално хапче.

През юни Ейми Томпсън е била просто обикновено момиче, което се е наслаждавало на лятото. Тя отива на парти и приятелите ѝ я убеждават да вземе едно хапче екстази MDMA. 

След тази нощ Ейми се бори за живота си в продължение на седмици. Семейството ѝ публикува видео, което показва докъде е стигнала борбата ѝ, след като се е събудила от комата, но също така и за разрушителния ефект, което ''онова малко хапче'' е оказало върху нейния мозък и тяло.

На кадрите Ейми е в инвалидна количка и заваляйки промълвя ''Благодаря ви, благодаря на всички!''. Тя успява и да помаха на камерата.

Въпреки че дрогата сериозно е увредила мозъка на младото момиче, семейството й вярва, че с помощта на докторите тя ще продължи да бележи прогрес.

Във Facebook група, където видеото е споделено, братовчедката на Ейми Кайла заявява: ''Някои може би са плакали, смели са се или са били шокирани от видеото. Но това е истината и това, което може да направи с вас едно малко хапче.''

''Ако това не отвори очите на всички, които продължават да се друсат, не знам какво би могло!'', допълва Кайла.

Ейми е хоспитализирана на 10 юни заедно с още три момичета – на 15, 17 и 18 години, за които също е имало съмнения, че са приели дрогата. Момичетата обаче са изписани, а Ейми остава в критично състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
13
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ако ти дадат бял прах не би го изпил/а, ама ако ти го дадат във формата на хапче си е друга работа. Не е отрова, ами лекарство.
46
1
 
2
 
! Отговори
и аз се моля преди 8 години
До Анонимен 47Моля ти се, ако си направиш труда да прочетеш новината ще знаеш за какво се отнася...
45
16
 
14
 
! Отговори
75 преди 8 години
И ся ко? Трябва да плачем ли? Съжалявам. Когато бях студент,през вечер бях на купони.Напивали сме се,късали сме от е...е колежки,ама винаги сме имали достатъчно акъл да не се занимаваме с подобни гадости.Всеки сам си кове съдбата и никой не му е длъжен и виновен./вкл. и на мен никой не ми е длъжен и виновен за неудачите ми/
44
32
 
30
 
! Отговори
мхм преди 8 години
Чистия МДМА - екстази е по безопасен и от цигарите, ако в хапчето е имало *** това е само и единствено следствие от забраната на наркотици, ако се продават свободно за възрастни хора и да са с регулирана чистота, няма да има проблеми.
43
4
 
63
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Вечният лайтмотив на дилърите и на гейовете: "От един път нищо няма да ти стане!"......
42
19
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 8 години
Мда (не мдма)... Вижда се как хората без никаква информация се тюхкат по тая нищожна статия. То и за друсането си трябва акъл, не е просто ей така. И пак да кажа - 1 екс повече или по-малко не е страшен, най-малкото няма да те докара до състояние да заколиш комшията с брадва както прави чудесната домашна пърцуца.Който каквото иска това да си взима, иначе национални спортисти по даване на акъл си имаме предостатъчно, няма нужда да се пънете.
41
25
 
13
 
! Отговори
Дилър преди 8 години
Алкохола е за чалгари, наркотиците са за гъзари ! Взимайте си МДМА с шепи, алкохола го оставете на простолюдието.. МДМА е толкова як, че трябва да го предлагат в детските градини, само така децата ще растат с усмивка в тая държава.. :)))))Ах как обичам шума на парите, а статии като тая направо и бъркат в джоба..П.П много жалко за момичето
40
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как си представяте легализирана дрога в БГ ? а) Всичко се контролира. Дрогата е 100% качествена. Ментета няма, защото никой вече не ги купува. Дрога се позволява само на определени хора и то само след необходимата рецепта. Рецептата се дава само след консултация с отговорен лекар, който базира становището си на изчерпателен прегледб) Същите групировки произвеждат същата некачествена субстанция. Разликата е, че вече са легални и никой не може да ги пипне. Контролът е фиктивен. Рецептата е 5лв.
39
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Резултата е ясен ставаш, като зелка рано или късно, дори да не е толкова очевадно, резултата е само един, а последвията рано или късно идват. Жалко за хората, които не осъзнават, каква щета си докарват на мозъка със всяко едно хапче.
38
29
 
22
 
! Отговори
Дилър преди 8 години
МДМА е един от най популярните наркотици в момента заради цена от 8-15 лв... Действието му е силно потиш се като животно и можеш за буквално смешни пари да се надрусаш като животно.. Има само един проблем, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМБИНИРА С АЛКОХОЛ ! Ако се комбинира с алкохол резултат е минимум ПЪЛНА ЗАГУБА НА ПАМЕТ за неизвестен период от време! Аз продавам най добрия МДМА в България с около 70% честота и винаги повтарям като папагал на клиентите да не пият алкохол!П.П. искам минуси :)
37
2
 
11
 
! Отговори
онз преди 8 години
едната статия - кво става от едно хапче, отдолу в мищ маш - цигарите не са вредни и грешки при фън шуя. поуката:никви хапчета, пушете цигари и никв помпромис с фън шуя, да не едете на дедо ....
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се самозалъгвайте, имам един приятел, супер интелигентен, от едно такова преджаса тотално, беше голям талант.
35
5
 
27
 
! Отговори
Bobi преди 8 години
До да бе да... Вие дали сте нормален? А дали мислите какво пишете?? И едно хапче разбира се може да направи това...и една ваксина също може да причини много вреди.... и по-страшни.. Ама да разбира се вие това го знаете но просто си чешете крастата като хейтърче да се заяждате.. И дрогата не е донесла нищо хубаво на никой не се надявайте че вие ще сте първият на когото ще донесе
34
17
 
16
 
! Отговори
да преди 8 години
милиони хапчета за щяло и нещяло се пият купувани легално от аптеките, милиони ваксини съсипват здравето на децата и ги правят аутисти, милярди цигари се изпушват дневно, милиони литри алкохол съсипват здравето на милиони хора в света, но едно виж ти уж едно хапче екстази какво направило. А да не говорим за ужасната дяволска марихуана ооо не, заради нея в затвора ! Свят лишен от логика, хора лишени от здрав разум и свободна воля !
33
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бих могла да гледам клипа, защото снимката е потресаваща. Желая на горкото момиче да се оправи и да няма повече ''жертви'' на тази гнусна дрога.
32
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че са и казали, че е екстази не означава, че е. Образовайте се хора!
31
17
 
11
 
! Отговори
Да бе да преди 8 години
Доста слаба информация... от 1 хапче екстази нищо подобно не може да се случи, освен ако въпросният човек не е съпътстван от други някакви здравословни проблеми. Ако беше така както пише в статията от 'dance' партитата 95% нямаше да се връщат живи.Но за които не знае остава безумния страх от 'лошата дрога' и цъкането с език.
30
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поне раздрали ли са й ду.парата, та да помни партито
29
11
 
30
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
нещо в таблото е дало на късо ... и това не става от ЕДНО хапче само
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още една причина да има тестове за наркотици на пазара

Спонсорирани публикации