Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!

Родители с шокиращата история на дъщеря си
Обновена: 6 яну 2016 16:01 | 11 сеп 2015 12:43,
101
Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!
Ейми - сега и преди Снимки: кадър Youtube и Facebook

Семейството на 16-годишно момиче, което е в кома след като е приела екстази, пусна видео в Youtube, което показва колко се е променил живота на дъщеря им след едно-единствено фатално хапче.

През юни Ейми Томпсън е била просто обикновено момиче, което се е наслаждавало на лятото. Тя отива на парти и приятелите ѝ я убеждават да вземе едно хапче екстази MDMA. 

След тази нощ Ейми се бори за живота си в продължение на седмици. Семейството ѝ публикува видео, което показва докъде е стигнала борбата ѝ, след като се е събудила от комата, но също така и за разрушителния ефект, което ''онова малко хапче'' е оказало върху нейния мозък и тяло.

На кадрите Ейми е в инвалидна количка и заваляйки промълвя ''Благодаря ви, благодаря на всички!''. Тя успява и да помаха на камерата.

Въпреки че дрогата сериозно е увредила мозъка на младото момиче, семейството й вярва, че с помощта на докторите тя ще продължи да бележи прогрес.

Във Facebook група, където видеото е споделено, братовчедката на Ейми Кайла заявява: ''Някои може би са плакали, смели са се или са били шокирани от видеото. Но това е истината и това, което може да направи с вас едно малко хапче.''

''Ако това не отвори очите на всички, които продължават да се друсат, не знам какво би могло!'', допълва Кайла.

Ейми е хоспитализирана на 10 юни заедно с още три момичета – на 15, 17 и 18 години, за които също е имало съмнения, че са приели дрогата. Момичетата обаче са изписани, а Ейми остава в критично състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
24
 
! Отговори
G преди 8 години
Някой неща, колкото и да се обясняват, се учат по трудния начин, за съжаление.Дано някой си вземе поука и да не се докара сам, до това състояние.А за наркотиците - неможеш да спреш гората да се разлиства.Колкото повече купуваме, толкова повече ще се продава :(
26
29
 
12
 
! Отговори
:) преди 8 години
ми аз бая съм взимал на младини. От години не пипам нищо освен тютюн. даже алкохол рядко пия. Преди Ексове, ганджа, пудрене на носа-бая пороци. Пък дори да съм изтрещял(щото не мога да преценя сам) не съм като нея. Какъв е извода-не сменяйте читавите дилъри:)
25
16
 
22
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
От едно единствено хапче няма никакъв шанс за такива последствия... друсала е съвсем други наркотици в продължение на години.... цялата история е нагласена за да съсипят името на "най- опороченото хапче в света"- думи на английски лекар!!
24
4
 
14
 
! Отговори
аз преди 8 години
Поредното доказателство, че човека е по-глупав и нееволюирал от всяко животно на земята. Скоро и сами ще направим така че да изчезнем.
23
4
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
Стига си плямпал глупости. Екстази може да е чисто, това че е под формата на хапче или капсула не значи, че има примеси. Въпросът е кой го е произвел. На улицата много другно, ама наистина много трудно ще намериш нещо чисто или поне 80%. За България пък абсурд. Всичкото е амфетамин, а пуберите си мислят, че е екстази.
22
18
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе к'во екстази. Някой и набутал нов RC(research chemical), кой знае какъв *** е бил, и със сигурност не е взела едно ами поне 3. Още една причина наркотиците да се легализират и контролират, ама тогава кой ще продава ла*на на високи цени?А ако БГ дрогарчетата си мислят, че те някога да вкусвали истинско MDMA... lol :)Да не говорим за качеството на бЕлото в БГ.
21
3
 
67
 
! Отговори
Teo преди 8 години
По време на тийнейджърските години има мода сред момчетата да слагат в питиетата на момичетата неща като рохипнол и прочее, с цел лесен с... А комбинация рохипнол и MDMA е способна на такова нещо. Лошото е, че в САЩ са достъпни и се продават на черно въпреки строгият контрол. Човешкото тяло е вселена, и се надявам момичето да се оправи поне до толкова, че да има нормален живот. Всички правим грешки, но един млад човек не заслужава тази да е фатална. Дано други се поучат от нейната грешка!
20
6
 
20
 
! Отговори
ДО 6 преди 8 години
То пък понеже на изток видиш ли няма наркотици и никой не ги ползва !
19
4
 
47
 
! Отговори
наркомансер преди 8 години
Дойдоха експертите по хапчета.Ама не били от този вид, ами от онзи другия !Вие ги знаете най-добре, гъбени глави.
18
39
 
19
 
! Отговори
Aeon преди 8 години
Никакво съжаление за наркоманите!
17
27
 
11
 
! Отговори
Тман преди 8 години
хехехе някой е прекалил със хапчетата и е останал от другата страна :D, туй не е от едно хапче ... поне 4-5 са ... хехехехе външно не изглежда добре ама сигурно и е много хубаво във главата
16
27
 
8
 
! Отговори
в преди 8 години
Първата снимка е преди ,нали?Значи ако моето мече лапна 1 апче от тези и ще стане мацка
15
14
 
46
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
Поредния пример защо наркотиците трябва да бъдат легализирани и контролирани. Кой знае какви примеси е имало в това хапче.
14
12
 
16
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
При индийците има кастова система, която определя кой какви средства може да използва, за да постигне духовно развитие. Наркотиците са позволени само на най-низшата каста. При висшите касти са недопустими, защото по-висш дух се реинкарнира в по-фино изградено тяло и наркотиците биха разрушили и увредили фините структури, които са му нужни, за духовното развитие. А нисшите духове, в по-низши тела, имат нужда да разградят доста от себе си, за да стигнат едно ниво по-високо. Явно не е била от тия.
13
4
 
15
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Готвача не е бил трезвен... или е объркал рецептата!
12
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя ефект едва ли е бил "едно" хапче. Тая бая си е зобвала да се докара до тук.
11
6
 
30
 
! Отговори
образован преди 8 години
Здравейте!Първо трябва да направите разграничението между МДМА и Екстази. Мдма сам по себе си никога не може да причини подобно нещо, още повече ако е само 1 доза както казват. Екстазито от друга страна съдържа какво ли още не+мдма или негова друга разновидност. Research chemicals както ги наричат, на тестовете обаче излиза само мдма защото него търсят.Комбинацията между алкохол и екстази е опасна. Със сигурност не е приемала вода и добавки намаляващи невротоксичността.
10
5
 
8
 
! Отговори
Не окултист преди 8 години
До окултистТочно такъв е случая.
9
13
 
21
 
! Отговори
СС преди 8 години
Наркомани ... ко да ги праиш...
8
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, не са само особености на демократичната система! Едно време, по комунизЪма, имаше много наркомани! Единствената особеност, която е заслуга на демократичната система е, че сега е станало като норма при тинейджърите и дори не се стараят да се крият.

Спонсорирани публикации