Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!

Родители с шокиращата история на дъщеря си
Обновена: 6 яну 2016 16:01 | 11 сеп 2015 12:43,
101
Едно парти, едно хапче... Фаталното хапче!
Ейми - сега и преди Снимки: кадър Youtube и Facebook

Семейството на 16-годишно момиче, което е в кома след като е приела екстази, пусна видео в Youtube, което показва колко се е променил живота на дъщеря им след едно-единствено фатално хапче.

През юни Ейми Томпсън е била просто обикновено момиче, което се е наслаждавало на лятото. Тя отива на парти и приятелите ѝ я убеждават да вземе едно хапче екстази MDMA. 

След тази нощ Ейми се бори за живота си в продължение на седмици. Семейството ѝ публикува видео, което показва докъде е стигнала борбата ѝ, след като се е събудила от комата, но също така и за разрушителния ефект, което ''онова малко хапче'' е оказало върху нейния мозък и тяло.

На кадрите Ейми е в инвалидна количка и заваляйки промълвя ''Благодаря ви, благодаря на всички!''. Тя успява и да помаха на камерата.

Въпреки че дрогата сериозно е увредила мозъка на младото момиче, семейството й вярва, че с помощта на докторите тя ще продължи да бележи прогрес.

Във Facebook група, където видеото е споделено, братовчедката на Ейми Кайла заявява: ''Някои може би са плакали, смели са се или са били шокирани от видеото. Но това е истината и това, което може да направи с вас едно малко хапче.''

''Ако това не отвори очите на всички, които продължават да се друсат, не знам какво би могло!'', допълва Кайла.

Ейми е хоспитализирана на 10 юни заедно с още три момичета – на 15, 17 и 18 години, за които също е имало съмнения, че са приели дрогата. Момичетата обаче са изписани, а Ейми остава в критично състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
25
 
8
 
! Отговори
илия преди 8 години
Як бонбон е бил, гледам още и е хубаво хахаххахСега сериозно- Абсурд това да се случи от едно хапче МДМА това е от картон ЛСД или нещо по силно.
6
31
 
24
 
! Отговори
окултист преди 8 години
Принципно може да се получи и обсебване при такива "хапченца".... Може и от едно. Защитите на тялото се отварят, а душата може да излезе или да бъде изтикана от недоброжелателно същество...
5
20
 
42
 
! Отговори
Стар комунист преди 8 години
Особености на демократичната ценностна система!
4
3
 
29
 
! Отговори
Тъпчо преди 8 години
Ааааа, то не е било едно хапче само! Аз само едно ще взема. - то на мен не може да се случи такова нещо! Само едничко ще си зобна, нали съм много COOL!
3
15
 
57
 
! Отговори
мими преди 8 години
Не е било едно хапче изобщо, не че е оправдание, ама не е било едно хапче
2
14
 
101
 
! Отговори
Едно малко хапче,а? преди 8 години
Не ше да е било от едно малко хапче.Може би 5-6 хапчета обилно поляти с водка,джин бира и вино.А в промеждутъците литри редбул за да се освести.Просто я е срам да си каже.Всеки който някога е виждал английски тийнейджъри на парти ще потвърди думите ми.Алкохолът се налива с маркуч и кофа,наркотиците се консумират с килограми...
1
32
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Западняшките ценности край нямат! По същия начин може се хване и спин, от единия път, затова не се влияйте от филмите, които постоянно натрапват, че трябва да се живее, като за последно!!!

Спонсорирани публикации