11 булки – една мечта, една легенда

Рокля на 120 години омъжи 11 жени от американско семейство
29 сеп 2015 19:45, Красимир Ангелов
3

Снимка: 2myfamily.ru

За всяка една булка един от най-красивите моменти е изборът на сватбена рокля. Мнозина си представят в мечтите си как би изглеждал тоалетът за големия ден, а други го намират след дълго лутане по магазините.

Не така обаче стоят нещата при Аби Кингстън, при която е било просто ясно, че няма как да не продължи една семейна традиция, пазена вече 120 години. А самата традиция е... една сватбена рокля, шита в края на XIX век – през 1895 година.

Аби стана 11-та жена от семейството, която се омъжва с роклята с главно "Р". Преди точно 120 година нейната прапрапрабаба Мери вдига сватба с уникалната рокля, след което я захвърля в стар скрин. Историята вероятно щеше да свърши дотук, ако 50 години по-късно внучката на Мери – Мария, не се беше сетила за старата рокля на баба си. От този момент нататък булчинското облекло се превръща в традиция за жените от семейството.

Вижте историята на легендарната 120-годишна сватбена рокля в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: булкароклясватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роклята е напълно различна!!!Вижте снимка 1 и после снимки 10 различна и 11 още по-различна!!!!Само памфоните на ръцете са запазили като мотив и толкоз!Поредната статия за запълване и отбиване на номера!
1
0
 
4
 
! Отговори
Егати преди 8 години
На първата роклята й стои най-добре. Особенно ръкавите, после явно никой не е знаел как да се накарат да стоят правилно.