Забравете шкембето, отварят клиника за махмурлук

Е, чак във Сидни е, но пък е много добра идея!
14 дек 2015 16:37,
11
Забравете шкембето, отварят клиника за махмурлук
Снимка: Facebook

За много лекът за махмурлука е във вид на мазна храна, кафе, лекарство, енергийна напитка, или пък популярните у нас - шкембе чорба и зелев сок.

За жителите на Сидни обаче има и друга опция. Те могат да минат през клиниката за махмурлук, пише Russia today.

"Клиниката за махмурлук" отвори врати тази седмица и предлага на "пациентите" си няколко вида лечение, което обикновено се състои от система, коктейл с витамини и някои лекарства.

Сайтът на "лечебното заведение" предлага лечения от 30-минутни клинични пътеки до едночасови грижи, като последната включва терапия с кислород и антиоксиданти.

Но цените на услугите може би ще се окажат далеч по-изтрезняващи. Система електролити и коктейл от витамини ще струват на почерпилите се около 100 щатски долара. А коронната процедура, включваща системи , кислородна терапия и витамини приключва с фактура от около 150 щатски долара.

Лекарите от клиниката напомнят, за всеки човек махмурлука е различен. При някои хора махмурлукът е особено тежък и те дори не могат да се надигнат от леглото. Точно те могат да се обърнат към професионалистите.

Освен адмирации обаче новооткритото медицинското заведение си спечели върли критици в средите на въздържателите. Според тях клиниката ще насърчи хората да злоупотребяват с алкохола по време на празниците, като имат едно наум, че винаги могат да надхитрят махмурлука. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато стигна до клиниката,ще изтрезнея.хахаха
2
0
 
5
 
! Отговори
от опит преди 8 години
Тия смешници не е лошо в тази клиника ,ако искат да имат успех да им сервират по едно горещо шкембе с оцет и люто колкото могат да издържат ,а после и по една зелева чорба и ще са като нови поне за това има много да учат .
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Студения душ има нулев ефект, в началото те ободрява, заради прилива на адреналин от студената вода, но след това си в същото положение. Аз лично пия един аспирин и съм готов. Макар че от години не ми се е налагало.