Щастливец грабна $43 милиона от лотария в Канада

Още 8 билета донесоха по 1 милион на своите притежатели
27 дек 2015 09:14, Красимир Ангелов
25
Щастливец грабна $43 милиона от лотария в Канада
Снимка: Reuters

Неизвестен щастливец спечели 60 милиона канадски долара (около 43,3 милиона долара) от лотария в Канада, съобщиха организаторите.

Късметлийският билет от популярната игра "Лото-Макс" бил продаден в град Мисисага, провинция Онтарио. Печелившите числа са 5, 8, 9, 12, 22, 39 и 45.

Още 8 "щастливи" билета донесли големи печалби от по 1 милион канадски долара (722 хиляди долара), съобщава БТА.

Най-големият джакпот в историята на Канада, 64 милиона канадски долара (49,5 милиона долара), бе спечелен през октомври тази година, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: канадапечалбалотария
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До CleoАбсолютно прав си. И в България единствения, който печели от това е собственикът на Националната лотария. А народът търка ли, търка.... Мъка!
12
8
 
32
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден."
11
8
 
32
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Любовта към парите е коренът на всякакво зло. (1 Тимотей 6:10)А ако някой си мисли, че като забогатее всичката ще му е наред, жестоко се лъже! "Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва.
10
8
 
33
 
! Отговори
rororo преди 8 години
Az sam ot Mississauga, shte si proveria Lotto Max I shte pocherpia. Stiskaite mi paltsi
9
8
 
34
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Тотото е просто една легализирана пирамида. Единствения който печели е този който я организира.Просто дыржавите са измислили как легално да обират парите на народа, понеже явно 45-те процента удрыжки които плащам от моста заплата не им стигат... Е доброволно няма да им дам и един цент!
8
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щастието не идва от многото пари, а от знанието, как да ги похарчи човек, когато всичко друго, като здраве и пълноценен живот са налице, като фактори...
7
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет
6
9
 
40
 
! Отговори
друг гурбетчия преди 8 години
До ГурбетчияКолега,гледам тук,из Германията, вдигне ли се джакпота над 10_15 милиона и хората пощуряват. Единственото място,на което има опашки е в тотопункта. И въпреки твърденията ти,че само бедните се надявали, досега не съм видял беден мераклия там. Много от тях са добре облечени пенсионери ,на които нищо не им липсва. Не си разбрал ЗАЩО хората играят тото. Купуват си надежда. Пък ти си спестявай твоето едно евро. Не очаквам да разбереш простата философия на това социално явление.
5
10
 
35
 
! Отговори
До 6/49 преди 8 години
преди време сметнах колко пари изхарчват приятелите ми за цигари и си открих спестовен влог и на всяко 1-во число ми дръпват 100кинта , може да е за някой да е смешно , но за 5 години се събра някой лев , а не го усещаш
4
9
 
39
 
! Отговори
6/49 преди 8 години
Срещнали се двама приятели, не се били виждали 20-тина години, единия казва -Още ли пушиш? Да, отвърнал другия. -Ако не си беше давал парите за цигари, а ги беше спестявал, сега можеше да си купиш Ферари! Другия го погледал, пък му казал: Ти пушиш ли? -Не. Е къде ти е Ферари-то? Та така и със спестените от тото пари.
3
9
 
39
 
! Отговори
друг гурбетчия преди 8 години
***, "който играи - пичели!". Казал го е най-известния българин извън България. Все пак,макар и нищожен шанса го има. А който не играе има невероятния шанс да си остане гурбетчия,докато диша.
2
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 2 Абе не виждаш ли, че човека в първи пост го е казал с ирония бре? Не си ли чувал, че всеки в България като спечели голяма сума му препоръчват да бяга в Канада обикновено за да не го рекетират и изнудват у нас??Боже колко про.ст народ!
1
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще трябва да бяга в България завалията!