Внимание! Въоръжена, опасна и много красива

Вижте защо мъжете обожават жените с униформи
Обновена: 5 яну 2016 10:27 | 4 яну 2016 21:30, Красимир Ангелов
210

Снимка: klikabol.com

Че повечето от мъжете се впечатляват от жени с униформа е неоспоримо и едва ли заслужава особен коментар. И ако все още се съмнявате в този факт, следващата галерия вероятно ще промени мнението ви.

Руският сайт klikabol.com събра красиви жени с униформи, които със сигурност са въоръжени освен с много красота, така и с подходящо оръжие. Насладете им се, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
16
 
12
 
! Отговори
Камен Балбузанов преди 8 години
Явно си менте гларус от Бургас щом не си виждал космата Рускиня.Те тези жени с това се славят бе.То и това им беше чара даже.Космато коте,космато д.упе,космати крака и тук там мустаци.:)
7
0
 
13
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Харесвам първата ...
6
2
 
27
 
! Отговори
бургазлия преди 8 години
До Камен Балбузановабе и аз помня за рускините и немкините ....*** като пишеш за косми ми е ясно ...що за гларус си бил ...пенсионерките поне плащаха ли ти като ги работеше ?аз космата рускиня не съм.....е..б...л ....а бая съм имал ....ама ти си си падал по 50 годишните ..какво да те правя ?
5
20
 
9
 
! Отговори
Камен Балбузанов преди 8 години
Едно време с бате ви Ицо Широков като гларуси ги перкахме яко по къмпингите курортистките.Точкувахме ги и накрая на сезона победителя печелеше 3 шишета плиска.Туристка от ГДР-почти невъзможно-10 точкиТуристка от Унгария-почти невъзможно 8 точкиЧехкиня-6 точки.Полякиня-5 точкиРускиня 2 точки.Направо ни завличаха по бунгалата пияни до козирката,абе много косми имаха по краката и разни други части.Иначе на пиене яко носят мамашките наравно с мъжете,че и повече.Литър водка и 10 бири съм виждал.
4
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
славянското си е хубаво ей !!!!! било рускиня било чехкиня българка полякиня или украйнка ...само сърбите се дънат...много им грони жените на тях бре ...!
3
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая първата яко фотошоп, така че не се зачита.
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Номер едно...
1
22
 
17
 
! Отговори
Тадъм преди 8 години
Не знам, но повече на *** облечени във военни дрехи, ми мязат