По бельо на метро! Голотата не е порок в Лондон

500 англичани се разсъблякоха благотворително за пърформанса
11 яну 2016 19:30, Петя Славова
39

  Снимка: Reuters

Около 500 души пътуваха по бельо в лондонското метро, като се разделиха на пет групи, за да се повозят организирано по различни линии, съобщи в. "Мирър".

Заради студа много от участниците бяха без панталони, но с якета или поне пуловери. На платформата те си стояха облечени, а панталоните сваляха само във влака. Организаторите се стараеха хората без панталони да не се скупчват в един вагон, а да се разпределят по пет-шест души на място, пиш БТА.

"Искаме да привлечем вниманието към положението на хората без панталони" - каза един от участниците в пърформънса. След това добави, че това е отличен начин за набиране на средства за благотворителност.

Пърформънсът се провежда ежегодно в Лондон. За пръв път го организира колективът Improv Everywhere през 2002 г. в Ню Йорк. Оттогава са го правили в различни страни като Германия, Франция, Австралия, Румъния. Той е замислен като "международно честване на глупостта".

"Хората не си говорят много в метрото - разказа един от водачите на група Бен Гери - 23- годишен студент по математика. Свалиш ли си панталоните обаче, те заговарят мнозина. Имаше един пътник, който заговори човек от групата ми. Пет минути по-късно и той свали панталоните си. Беше страхотно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, аз по принцип съм много толерантен, ама я да ходат да обяснат на напращелите арабчета, че момата с барабанчето от последната снимка или камилската лапичка от първата са се разплящили като проява на свободна воля, а не че зорлем .....й да си търсят.
7
5
 
7
 
! Отговори
щом питаш преди 8 години
До Анонимен 7 - Нефть−4,48  %-4,48%31,77, 83 рубли = 1 евро
6
9
 
5
 
! Отговори
acca преди 8 години
7 - убеден съм, че някой червеноармейски храбър солдат е изнасилил баба ти едно време и от това си се пръкнал такъв *** :)
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простащината и упадъка на западната ''цивилизация'' ха-ха-ха. Морални устои, вятъъъър.Къде са седерасите, айде копирайте и напишете колко е курса на рублата гологъзци.
4
1
 
5
 
! Отговори
Same think преди 8 години
Sastata boza e v bg tv ....:-):-):-)Predstavi si kako pete - jenite i majete da pokazvat ednakvo kolichestvo golota po bg tv...ili obratnoto- jenite pokazvat, kolkoto majete...majete pokazvat golo, kolkoto jenite...:-):-):-):-)
3
1
 
28
 
! Отговори
гхх преди 8 години
Това е хубаво но..Германия да не пробва това Че....
2
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 8 години
До ПреЦедента,после магарето било виновно,че скъсало синджира.
1
9
 
33
 
! Отговори
ПреЦедента преди 8 години
Ей такива подобия на хора посрещаха мигрантите в Германия и вижте ко стана ся