Красавици от 20 държави се борят за Lady Universe 2016

Конкурсът ще бъде от 9 до 12 февруари в София
0
Красавици от 20 държави се борят за Lady Universe 2016
Снимка: Lady Universe 2016

Претендентки от 20 държави ще пристигнат в София на 8 февруари за конкурса Lady Universe 2016. До момента потвърждение за участие има от Германия, Азербайджан, Гърция, Македония, Мароко, Молдова, Черна гора, Палестина, Португалия, Русия, Сърбия, Украйна и Япония.

Дните им до 13 февруари ще бъдат изпълнени с редица ангажименти - те ще репетират и снимат за каталог за конкурса, ще представят своите национални костюми, ще се включат в благотворителни инициативи и ще се срещнат с родните медии.

В надпреварата ще вземат участие жени от 18 до 26 г, неомъжени, занимаващи се със социални и благотворителни каузи. За победителката е предвидена голяма парична награда, а избраната красавица ще бъде и лице на социалната кауза на конкурса.

Lady Universe 2016 ще се проведе в три поредни дни. За 9 февруари е предвидена благотворителна и тематична вечер, на която ще бъде съобщена социалната кауза на конкурса, а всички участнички в надпреварата ще бъдат презентирани пред родните медии.

На 10 февруари всяко едно от момичетата ще представи своят национален костюм и ще демонстрира артистичните си заложби. Отбрани гости от дипломатическия корпус и бизнес средите ще аплодират красавиците в зала София на Хотел Маринела.

На 12 февруари е кулминацията на Lady Universe 2016, когато ще се проведе официалния конкурс и една от претендентките ще се окичи с жадуваната корона.

Лицензиант на Lady Universe е топмоделът и моден мениджър Цвети Разложка, а съорганизатор е 359 Model and Talent, агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София – Sofia Fashion Week.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари